3D - Saha
-
dreamthin söylediği gerçekten doğru.Çünkü ben sanatsal duygu açısından yaklaştım, tasarım,ışıklandırma,modelleme açısından yaklaşsaydım.Kalbin kırılırdı :(
-
Boş bi forumdur da ondan.
-
Türkiyenin en büyük 3D Forumu .
Alın size en basitinden son zamanlarda açılan iki konudan çalışmlar -
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
dreamthin söylediği gerçekten doğru.Çünkü ben sanatsal duygu açısından yaklaştım, tasarım,ışıklandırma,modelleme açısından yaklaşsaydım.Kalbin kırılırdı :(
Sahnede ışık yokki :( -
Foruma iyi çalışmalar koyulması ile alakalı değil bu bahsettiğim. Zamanında üyeydim güzel bir dostluk ortamı vardı. Hala görüştüğüm üç arkadaşım var o forumdan. Sahibinin egosu yüzünden hepimiz bıraktık. Uzun uzun anlatacak kadar değmeyecek bi forum yorma beni ;)
-
çalışma gayet güzel olmuş yalnız.
-
modelleme ve render adina biseyi yok.
-
nidafilm bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Sahnede ışık yokki :(
-----------------------------Işık var ama farkında değilsin.Neden var çünkü adamın gölgesi ışığın geliş açısından dolayı arkaya yansıyor.Bu ışıktır.Ayrıca sağaya süzülen başka bir ışık daha var.Bunlar ışığa girer. ;)
-
şahsen güzel..
adamın eller açık olsa sisteme isyan eden eleman pankartları olur ya onun gibi çağrışım var :)
konularında eleştirilmemesi gereken yerleri belirt bence (kasten yaptığın yerler)
10 konudur bilerek ışık vermiyorum karanlık renkler kullanıyom vb.. diyosun halada ....
-
Esconda bunu yazdı:
Öğreniyorsun etkileyiciliği var gerçekten.Daha çok objeler değilde , sanatsal duygu açısından yaklaşırsak, ortamda bir yalnızlık, bir pus var.Sanki ya yeni bir messi doğucak, yada sokakta top oynayan çocukların malum çocuğu dışlamalarıları gibi sahaya inip tek başına oynamak, yada hayatında önemli işler başarmanda yalnızlık seni hep takip edecektir der gibi.Başarılı gayet.
aynı şey gibi olmuş bu ressam bütün boyaları ras gele sürer sonra milyon dolarlar biçerler .
sorarsın ne var bu resimde herkes anlamaz çok anlamlı, sen o anlayanlardansın galiba .))))