3D - Saha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dreamthin söylediği gerçekten doğru.Çünkü ben sanatsal duygu açısından yaklaştım, tasarım,ışıklandırma,modelleme açısından yaklaşsaydım.Kalbin kırılırdı :(

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    Boş bi forumdur da ondan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Türkiyenin en büyük 3D Forumu .
    Alın size en basitinden son zamanlarda açılan iki konudan çalışmlar

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

dreamthin söylediği gerçekten doğru.Çünkü ben sanatsal duygu açısından yaklaştım, tasarım,ışıklandırma,modelleme açısından yaklaşsaydım.Kalbin kırılırdı :(

Sahnede ışık yokki  :(

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    Foruma iyi çalışmalar koyulması ile alakalı değil bu bahsettiğim. Zamanında üyeydim güzel bir dostluk ortamı vardı. Hala görüştüğüm üç arkadaşım var o forumdan. Sahibinin egosu yüzünden hepimiz bıraktık. Uzun uzun anlatacak kadar değmeyecek bi forum yorma beni ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

çalışma gayet güzel olmuş yalnız.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

modelleme ve render adina biseyi yok.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

Sahnede ışık yokki  :(

Işık var ama farkında değilsin.Neden var çünkü adamın gölgesi ışığın geliş açısından dolayı arkaya yansıyor.Bu ışıktır.Ayrıca sağaya süzülen başka bir ışık daha var.Bunlar ışığa girer. ;)

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

şahsen güzel..

adamın eller açık olsa sisteme isyan eden eleman pankartları olur ya onun gibi çağrışım var :)

konularında eleştirilmemesi gereken yerleri belirt bence (kasten yaptığın yerler)

10 konudur bilerek ışık vermiyorum karanlık renkler kullanıyom vb..  diyosun halada ....

(:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Öğreniyorsun etkileyiciliği var gerçekten.Daha çok objeler değilde , sanatsal duygu açısından yaklaşırsak, ortamda bir yalnızlık, bir pus var.Sanki ya yeni bir messi doğucak, yada sokakta top oynayan çocukların malum çocuğu dışlamalarıları gibi sahaya inip tek başına oynamak, yada hayatında önemli işler başarmanda yalnızlık seni hep takip edecektir der gibi.Başarılı gayet.

aynı şey gibi olmuş bu ressam bütün boyaları ras gele sürer sonra milyon dolarlar biçerler .

sorarsın ne var bu resimde herkes anlamaz çok anlamlı, sen o anlayanlardansın galiba .))))

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 3863 Toplam Mesaj: 22