3D Jenerik Calismam (Shaban Interactive)
-
Şu fotoğrafta ışık konusu üzerinde bir miktar çalışsan var ya ... Daha öncede söylemiştim... Artık dilimi de tıraş edeğim sayende...
Bir fotoğraf kursun git biraz kitap, fotoğraf incele...
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Şu fotoğrafta ışık konusu üzerinde bir miktar çalışsan var ya ... Daha öncede söylemiştim... Artık dilimi de tıraş edeğim sayende...
Bir fotoğraf kursun git biraz kitap, fotoğraf incele...
-----------------------------hocam isik ve render olayi zaten basli basina buyuk bir bela. calismaz olurmuyum. gergun celisiyorum. ama kisa surede ogrenilebilecek bir sey degil bu. her sahnenin ayarlari farkli, her objenin yansitma, caustic degerleri, isigi kirma gecirme degeleri farkli. cok buyuk bir emek ister ve cok da zordur :D elimden geldigi kadar ogreniyorum ;)
-
oldukça başarılı...
-
DjBarky bunu yazdı:
oldukça başarılı...
-----------------------------eyvallah hocam ;)
-
Görüntü kalitesi hariç güzel bir çalışma şirket tanıtımlarında çoook işe yarar.
-
beğenmedim :) diğer odaya geçerkenki koridor iyi durmamış birde şu kamera açısını biraz esnek yap nasıl yapacaksın bilmiyorum ama yap :)
-
Neden 1 yıl önce paylaşmadın,
-
Kendini sürekli geliştirdiğin ve daima geliştireceğin belli hocam.
İlerisi için hem ticari hemde akedemik açıdan güzel işler çıkarabileceğin geçiyor sadece aklımda.
Umarım senide birilerine kaptırmayız ülke olarak :)
Başarılar. -
cok güzel olmuş hocam tebrikler..
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Kendini sürekli geliştirdiğin ve daima geliştireceğin belli hocam.
İlerisi için hem ticari hemde akedemik açıdan güzel işler çıkarabileceğin geçiyor sadece aklımda.
Umarım senide birilerine kaptırmayız ülke olarak :)
Başarılar.
-----------------------------Cok tesekur ederim hocam. Eger biraz daha gereken onemi goremezsem harbi yurt disinda calismya baslayacam. cok ciddiyim bu konuda.. KKTCde 3D den anlşayan adam yok zaten. bari trden teklif gelsin yha :S