3D Jenerik Calismam (Shaban Interactive)
-
Burak Bunu Beğendi :)
tebrikler hocam :)
-
süper
-
yaptıgın bir calısmana fon muzigi yapayım ya şöyle janjanlı bir calısma yap sen bana muzigin rengını nasıl olması gerektigini söyle sana güzel bir fon muzigi yapayım.
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
yaptıgın bir calısmana fon muzigi yapayım ya şöyle janjanlı bir calısma yap sen bana muzigin rengını nasıl olması gerektigini söyle sana güzel bir fon muzigi yapayım.
-----------------------------eyvallah hocam :D ilerde dusundugum projelerimde isime yrayabilir ;)
-
cidden güzel olmuş.Tebrikler.[Ne kadar süreni aldı bu çalışma?)
-
Helal hoca, 3d meshlerin hepsini kendinmi ciziosun yoksa hazirlari varmi iclerinde? Muzuk de cok hos muzukler icin bi kaynain varsa bende o kaynaktan faydalanmak isterim :)
-
Güzel bir çalışma olmuş. Kamera için bit yönetmen yokmuydu daha akıcı bir kamera olsa tadından yenmezdi bu .
Renderi kaç gün sürdü bunun ayıptır sorması ? .
-
Gayet başarılı bir çalışma emeğin güzel. Sadece en sondaki parçalanma explode üzerinde biraz daha çalışmalısın. Bu arada 3D MAX mi MAYA mi?
-
Galiba bu iş hem zeka, hem yaratıclık, hem beceri hemde bilgi istiyor. En sonda o kırmızı halkanın beşparmak yazısını sarıp taşların dökülmesi fikri hoşuma gitti. Genel olarak hoş olmuş video.
3D tekniğinden anlamıyorum ama öğreneceğim :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Helal hoca, 3d meshlerin hepsini kendinmi ciziosun yoksa hazirlari varmi iclerinde? Muzuk de cok hos muzukler icin bi kaynain varsa bende o kaynaktan faydalanmak isterim :)
-----------------------------:) Dostum reklamlarda yaptigim herseyi ben ciziyorum. bu sahnede sadece baslangictaki heykeller hazir model. daha once modelleyip de arsive ekledigim birsuru modelim var hazir olarak onlari kullaniyorum bazen :)
Muzikleri de genelde "E.S Posthumus" un muziklerini kullaniyorum.