folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 4 Ay Daha Garantili Macbook Pro + Magic Mouse + Klavye

4 Ay Daha Garantili Macbook Pro + Magic Mouse + Klavye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    emango bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Ekran karti ney hacim.

384 değil hacı 512 mb. Photoshop tarzı programları rahatlıkla kaldırıyor ben hepsini kullandım çünkü işim gereği.

kaldırır tabi hocam ona bişey demedim ki, aynı ekran kartı var bende de , çatır çatır iş görüyo sağolsun. teknik özelliklerde 384 yazıyo diye 384 dedim ben. 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emango
    emango's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    emango bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Ekran karti ney hacim.

384 değil hacı 512 mb. Photoshop tarzı programları rahatlıkla kaldırıyor ben hepsini kullandım çünkü işim gereği.

kaldırır tabi hocam ona bişey demedim ki, aynı ekran kartı var bende de , çatır çatır iş görüyo sağolsun. teknik özelliklerde 384 yazıyo diye 384 dedim ben. 

doğrudur hocam fark ettim insanlar buna takılıyor genelde o yüzden açıklama ihtiyacı hissettim.

www.medyamango.com +dijital hizmetler - Her türlü web sitesi işiniz yapılır, Wordpress ile alakalı işleriniz yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emango
    emango's avatar
    Erkek

Ürün tahribattan bir üyeye satılmıştır teşekkürler.

www.medyamango.com +dijital hizmetler - Her türlü web sitesi işiniz yapılır, Wordpress ile alakalı işleriniz yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

sadece meraktan soruyorum, bunu almak isteyen kişiler, onla aynı fiyatta laptopdan çok daha düşük özellikleri olmasına rağmen neden onu almak istiyor?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

sadece meraktan soruyorum, bunu almak isteyen kişiler, onla aynı fiyatta laptopdan çok daha düşük özellikleri olmasına rağmen neden onu almak istiyor?

adam cebindeki parayla bunu almak istiyor. o kadar basit :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emango
    emango's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

hayatında hiç mac kullanmadığını düşünüyorum doğru mudur? windowstaki herşeyi unut kullanılabilirlik ve tasarım açısından hiç eskimeyen cihazlar bunlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

hoca türkiye çıkışlı fakat amerikadaki fiyatının tl cinsine çevirdikten sonra yarıya bir düşcen önce ondan sonrada güzel bir ikram yapacan yoksa zor satarsın...

amerikadaki fiyata değil türkiyedeki piyasaya göre satacak. O zaman AT&T anlaşmalı iphone 5 300 dolara satılıyor diye millet buradan aldığı telefonu 250 dolara satsın amk.

mal senin olmayınca ne de iyi geçiriyorsun.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

hoca türkiye çıkışlı fakat amerikadaki fiyatının tl cinsine çevirdikten sonra yarıya bir düşcen önce ondan sonrada güzel bir ikram yapacan yoksa zor satarsın...

he bi de götünü dönüp versin olsun :D herif amerikadan almamış ki amerika fiyatına satsın tr çıkışlı bir ürün ve fiyat da gayet uygun hacı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

amerika fiyatını tl ye çevirip, ikram yapıp -500 tl yapıp sonra 2 ye bölüceksin hocam :D :D yok artık alisamiyen :d

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

direkt sattirmam burada deseydin

balta .P

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 5189 Toplam Mesaj: 44