4 Ay Daha Garantili Macbook Pro + Magic Mouse + Klavye
-
emango bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Ekran karti ney hacim.
384 değil hacı 512 mb. Photoshop tarzı programları rahatlıkla kaldırıyor ben hepsini kullandım çünkü işim gereği.
kaldırır tabi hocam ona bişey demedim ki, aynı ekran kartı var bende de , çatır çatır iş görüyo sağolsun. teknik özelliklerde 384 yazıyo diye 384 dedim ben.
-
MaviGozluDev bunu yazdıemango bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Ekran karti ney hacim.
384 değil hacı 512 mb. Photoshop tarzı programları rahatlıkla kaldırıyor ben hepsini kullandım çünkü işim gereği.
kaldırır tabi hocam ona bişey demedim ki, aynı ekran kartı var bende de , çatır çatır iş görüyo sağolsun. teknik özelliklerde 384 yazıyo diye 384 dedim ben.
doğrudur hocam fark ettim insanlar buna takılıyor genelde o yüzden açıklama ihtiyacı hissettim.
-
Ürün tahribattan bir üyeye satılmıştır teşekkürler.
-
sadece meraktan soruyorum, bunu almak isteyen kişiler, onla aynı fiyatta laptopdan çok daha düşük özellikleri olmasına rağmen neden onu almak istiyor?
-
Tengri bunu yazdı
sadece meraktan soruyorum, bunu almak isteyen kişiler, onla aynı fiyatta laptopdan çok daha düşük özellikleri olmasına rağmen neden onu almak istiyor?
adam cebindeki parayla bunu almak istiyor. o kadar basit :)
-
Tengri bunu yazdı
hayatında hiç mac kullanmadığını düşünüyorum doğru mudur? windowstaki herşeyi unut kullanılabilirlik ve tasarım açısından hiç eskimeyen cihazlar bunlar.
-
DaveReed bunu yazdı
hoca türkiye çıkışlı fakat amerikadaki fiyatının tl cinsine çevirdikten sonra yarıya bir düşcen önce ondan sonrada güzel bir ikram yapacan yoksa zor satarsın...
amerikadaki fiyata değil türkiyedeki piyasaya göre satacak. O zaman AT&T anlaşmalı iphone 5 300 dolara satılıyor diye millet buradan aldığı telefonu 250 dolara satsın amk.
mal senin olmayınca ne de iyi geçiriyorsun.
-
DaveReed bunu yazdı
hoca türkiye çıkışlı fakat amerikadaki fiyatının tl cinsine çevirdikten sonra yarıya bir düşcen önce ondan sonrada güzel bir ikram yapacan yoksa zor satarsın...
he bi de götünü dönüp versin olsun :D herif amerikadan almamış ki amerika fiyatına satsın tr çıkışlı bir ürün ve fiyat da gayet uygun hacı
-
amerika fiyatını tl ye çevirip, ikram yapıp -500 tl yapıp sonra 2 ye bölüceksin hocam :D :D yok artık alisamiyen :d
-
DaveReed bunu yazdı
direkt sattirmam burada deseydin
balta .P