folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 400 Bin Liraya Alınabilecek Araç Tavsiyeleri

400 Bin Liraya Alınabilecek Araç Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

müridler selam,

400K gibi bir bütçem var da yok gibi aslımda ama istanbul'da işe git gel için ağırlıkta kullanacağım bir araç arıyorum mesafem 11 km filan toplam git gel günlük... şu amilere filan baktım ama bir gün satmak istersem piyasası yok gibi arabanın...

şöyle yağını mazotunu koyup sürebileceğim düz vites arabalar arıyorum tamiri de kolay olan...

Tavsiyeleriniz neler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    yemillie bunu yazdı

müridler selam,

400K gibi bir bütçem var da yok gibi aslımda ama istanbul'da işe git gel için ağırlıkta kullanacağım bir araç arıyorum mesafem 11 km filan toplam git gel günlük... şu amilere filan baktım ama bir gün satmak istersem piyasası yok gibi arabanın...

şöyle yağını mazotunu koyup sürebileceğim düz vites arabalar arıyorum tamiri de kolay olan...

Tavsiyeleriniz neler 

Linea al.

1.3 dizel olanı kendini çok kanıtlamış bi motor. 

Taksi çıkması olmasın 150 km filan altı olabiliyosa süper. 

Linea nın avantajları saymakla bitmez. (ekonomik olarak)

1.3 dizel linea kadar ucuza 1 km gidebilen bir araba yoktur. 

Çok bişi vaat etmez, çok bişi de istemez. bi iki parça boyalı filan olur bu paraya ama euro 5 1.3 multijet çok iyi bir motordur. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

ben o paraya 2008 punto aldım çok memnunum. 

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Japonlardan Nissan Primera, Toyota Corolla veya Mazda 323. İtalyanlardan ise Fiat Linea.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Temiz bora bulursan al lpgli tank gibi araba 2 sene sürdüm 2004 model bana mısın demedi bakımları yaptım bindim

Ignorance is bliss.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

1.5 sembol

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2017-model-temiz-bakimli-1285586625/detay

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_ilkay
    the_ilkay's avatar
    Erkek

o civara en yakın tavsiye edebileceğim araç honda jazz 2004-2009 arası bulabilirsen değerlendir

Kimi zaman sevmektir dünya...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Hocam dün kia picanto aldık 330kya bi arkadaşa, hiç lpg takılmamış çiçek gibi araçtı. Yağını benzinini koy gez kafasındaydı arkadaş,senin de aklında bulunsun.

Yaptık bişiler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Fiat grubu demiş arkadaşlar ama kendi tecrübemi yazayım: Albea ve Linea araçlarım oldu. Yağ yakma, turbo sorunu, enjektör arızaları gibi bi sürü sorunla uğraştım. Hangi ustaya göstersem "kronik sorunlar" diyorlardı. Neden piyasada bu kadar var dersen, parçası ucuz, tamiri kolay. Ama derdi bitmiyor. Ha bi de az yakıyor diyorlar ya. Öyle bi şey yok. 2.0 motorlu başka bir aracımla 9 litre ortalama tüketimim olan güzergahta Linea ile 7 litre ortalama çıkıyordu. Bu mu az yakma dedikleri tüketim? 100 km'de 2 litre için küçük motora değmez. Küçük motor problemdir, derttir... Bedava verseler bi daha kapımın önüne koymam.

Diğer yazılan araçlar hakkında pek bir bilgim yok. Bilinen japon markaların daha az sorunlu olduğu yönünde. İyi araştır, çok düşün. Sanayideki ustalarla kanka olma.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

punto

Toplam Hit: 2564 Toplam Mesaj: 38
araba alım satım