400 Bin Liraya Alınabilecek Araç Tavsiyeleri
-
müridler selam,
400K gibi bir bütçem var da yok gibi aslımda ama istanbul'da işe git gel için ağırlıkta kullanacağım bir araç arıyorum mesafem 11 km filan toplam git gel günlük... şu amilere filan baktım ama bir gün satmak istersem piyasası yok gibi arabanın...
şöyle yağını mazotunu koyup sürebileceğim düz vites arabalar arıyorum tamiri de kolay olan...
Tavsiyeleriniz neler
-
yemillie bunu yazdı
müridler selam,
400K gibi bir bütçem var da yok gibi aslımda ama istanbul'da işe git gel için ağırlıkta kullanacağım bir araç arıyorum mesafem 11 km filan toplam git gel günlük... şu amilere filan baktım ama bir gün satmak istersem piyasası yok gibi arabanın...
şöyle yağını mazotunu koyup sürebileceğim düz vites arabalar arıyorum tamiri de kolay olan...
Tavsiyeleriniz neler
Linea al.
1.3 dizel olanı kendini çok kanıtlamış bi motor.
Taksi çıkması olmasın 150 km filan altı olabiliyosa süper.
Linea nın avantajları saymakla bitmez. (ekonomik olarak)
1.3 dizel linea kadar ucuza 1 km gidebilen bir araba yoktur.
Çok bişi vaat etmez, çok bişi de istemez. bi iki parça boyalı filan olur bu paraya ama euro 5 1.3 multijet çok iyi bir motordur.
-
ben o paraya 2008 punto aldım çok memnunum.
-
Japonlardan Nissan Primera, Toyota Corolla veya Mazda 323. İtalyanlardan ise Fiat Linea.
-
Temiz bora bulursan al lpgli tank gibi araba 2 sene sürdüm 2004 model bana mısın demedi bakımları yaptım bindim
-
1.5 sembol
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2017-model-temiz-bakimli-1285586625/detay
-
o civara en yakın tavsiye edebileceğim araç honda jazz 2004-2009 arası bulabilirsen değerlendir
-
Hocam dün kia picanto aldık 330kya bi arkadaşa, hiç lpg takılmamış çiçek gibi araçtı. Yağını benzinini koy gez kafasındaydı arkadaş,senin de aklında bulunsun.
-
Fiat grubu demiş arkadaşlar ama kendi tecrübemi yazayım: Albea ve Linea araçlarım oldu. Yağ yakma, turbo sorunu, enjektör arızaları gibi bi sürü sorunla uğraştım. Hangi ustaya göstersem "kronik sorunlar" diyorlardı. Neden piyasada bu kadar var dersen, parçası ucuz, tamiri kolay. Ama derdi bitmiyor. Ha bi de az yakıyor diyorlar ya. Öyle bi şey yok. 2.0 motorlu başka bir aracımla 9 litre ortalama tüketimim olan güzergahta Linea ile 7 litre ortalama çıkıyordu. Bu mu az yakma dedikleri tüketim? 100 km'de 2 litre için küçük motora değmez. Küçük motor problemdir, derttir... Bedava verseler bi daha kapımın önüne koymam.
Diğer yazılan araçlar hakkında pek bir bilgim yok. Bilinen japon markaların daha az sorunlu olduğu yönünde. İyi araştır, çok düşün. Sanayideki ustalarla kanka olma.
-
punto