folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 400 Bin Liraya Alınabilecek Araç Tavsiyeleri

400 Bin Liraya Alınabilecek Araç Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı

Fiat grubu demiş arkadaşlar ama kendi tecrübemi yazayım: Albea ve Linea araçlarım oldu. Yağ yakma, turbo sorunu, enjektör arızaları gibi bi sürü sorunla uğraştım. Hangi ustaya göstersem "kronik sorunlar" diyorlardı. Neden piyasada bu kadar var dersen, parçası ucuz, tamiri kolay. Ama derdi bitmiyor. Ha bi de az yakıyor diyorlar ya. Öyle bi şey yok. 2.0 motorlu başka bir aracımla 9 litre ortalama tüketimim olan güzergahta Linea ile 7 litre ortalama çıkıyordu. Bu mu az yakma dedikleri tüketim? 100 km'de 2 litre için küçük motora değmez. Küçük motor problemdir, derttir... Bedava verseler bi daha kapımın önüne koymam.

Diğer yazılan araçlar hakkında pek bir bilgim yok. Bilinen japon markaların daha az sorunlu olduğu yönünde. İyi araştır, çok düşün. Sanayideki ustalarla kanka olma.

hangi motor hangi araç. 1.4 fire linea çok beter bi motorken 1.3 multijet çok sorunsuz bi motor mesela. 

bir de 150.000 km üstü her araç her an sıkıntı yaratabilir. Toyotalar da buna dahildir. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    shia bunu yazdı

Fiat grubu demiş arkadaşlar ama kendi tecrübemi yazayım: Albea ve Linea araçlarım oldu. Yağ yakma, turbo sorunu, enjektör arızaları gibi bi sürü sorunla uğraştım. Hangi ustaya göstersem "kronik sorunlar" diyorlardı. Neden piyasada bu kadar var dersen, parçası ucuz, tamiri kolay. Ama derdi bitmiyor. Ha bi de az yakıyor diyorlar ya. Öyle bi şey yok. 2.0 motorlu başka bir aracımla 9 litre ortalama tüketimim olan güzergahta Linea ile 7 litre ortalama çıkıyordu. Bu mu az yakma dedikleri tüketim? 100 km'de 2 litre için küçük motora değmez. Küçük motor problemdir, derttir... Bedava verseler bi daha kapımın önüne koymam.

Diğer yazılan araçlar hakkında pek bir bilgim yok. Bilinen japon markaların daha az sorunlu olduğu yönünde. İyi araştır, çok düşün. Sanayideki ustalarla kanka olma.

hangi motor hangi araç. 1.4 fire linea çok beter bi motorken 1.3 multijet çok sorunsuz bi motor mesela. 

bir de 150.000 km üstü her araç her an sıkıntı yaratabilir. Toyotalar da buna dahildir. 

Albea ve Linea 1.3 motordu. Bitmedi sorunları. Ta ki satıp kurtulana kadar.

Yazmayı unutmuşum, bir kaç gün 1.4 Egea'da kullandim. Araca motor koyup beygir koymayı unutmuşlar. Yağ yakma sorunu da cabası.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

1.5 symbol az yakar çok kaçar çeyrek altın gibi araçtır. anında satarsın. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

O mesafelere Scooter ile gidiyorum. Yaz kış fark etmiyor, kışın daha kalın giyinip eldiven takıyorum. Sadece yağış biraz sıkıntı oluyor, eğer yavaş gidersem o da problem olmuyor.

Bunu da değerlendirebilirsin belki

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    shia bunu yazdı

Albea ve Linea 1.3 motordu. Bitmedi sorunları. Ta ki satıp kurtulana kadar.

Yazmayı unutmuşum, bir kaç gün 1.4 Egea'da kullandim. Araca motor koyup beygir koymayı unutmuşlar. Yağ yakma sorunu da cabası.

ya işte evveliyatında ne kadar zamanında bakımları yapılmış vs o da önemli. yoksa zamanında bakımları yapılmış euro 5 bir 1.3 multijet çok sağlam motordur. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

fabia

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

400-500 aralığına Hyundai Getz diyen de çok.

Sizce nasıl 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

400-500 aralığına Hyundai Getz diyen de çok.

Sizce nasıl 

Hyundailer iyi hoşta tüm modellerinin kronik sorunu çok yakması. LPG şart.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

clio , smybol, accent era eski kasa corolla 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

clio bro eski kasa. mis gibi ömürlük araç

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 2566 Toplam Mesaj: 38
araba alım satım