4+4+4 Yasalaştı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

şu dershaneleri kaldırsınlarda eşit eğitim ilkesi getirilsin özel dersler vs de yasaklansın mesela :)

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

şu dershaneleri kaldırsınlarda eşit eğitim ilkesi getirilsin özel dersler vs de yasaklansın mesela :)

bu sistem dershaneciliğe yarıyor:)))

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

rocketadam bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

ben farklı bri şey söyledim sistem hakkında bir şey demedim zaten ne zaman cami açmak kadar kolaylaşırsa okul açmak işte o zaman refaha ereriz

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

rocketadam bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

ben farklı bri şey söyledim sistem hakkında bir şey demedim zaten ne zaman cami açmak kadar kolaylaşırsa okul açmak işte o zaman refaha ereriz

kardeş bu nitelik sorunudur okul açma değil bakınız her ilde üniversite alt yapı yok hoca  yok vs vs...

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

konpi bunu yazdı:

Akp kendi gençliğini falan yetiştirecek laflarını çok duyduk da şöyle adam gibi yasayı enine boyuna tartan açıklayan nedenleriyle eleştiren bi muhalif duymadık henüz.

İlk sekiz sene bir kayıptı. Bir düşünün liseye geçiyorsun. Sanki 0dan başlamış gibisin. Öğrendiğin onca gereksiz şey var ki başlıkları bile hatırlamıyorsun. 9da yeni bir sayfa açıyorsun. 4 sene de lisede boş boş şeylerle kafanı dolduruyorsun. Sonra öss. Sonra da unide zaten liseyle alakan kalmıyor. Liseden kalan adam gibi bir şey yok ortada.

Zaten düz lise diye bi bok çıkmıştı ortaya ki tam bi rezalet. Boş beleş elemanlar yetişiyordu. Ne bi meslek öğrenen ne de adam gibi bi uni kazanabilen insanlar. Hepsi demiyorum yanlış anlaşlmasın. Genel hali bu.

Ha sorsan herkes böyle sistemin ben ta diyordu ama ortaya bi fikir atılınca da eski sisteme sarıldılar. Herhalde mesele neyin önerildiği değil kimin önerdiği. 1+8+4 nedir amk taşak mı geçiyonuz :)

Lise bitmiş adam mektup yazmasını bilmez okumayı bilmez tartışmayı bilmez konuşmayı bilmez dünya coğrafyasını bilmez hayata dair hiç bişe bilmez ama sorsan en sik şeyleri bilir. Adam mühendis olacak hala bitkisel hormonlar kasıyor. Şunu da öğrenin sınavda çıkabilir ama şunu da bilin falan. Sokim böyle işe.

Bi de bunu deniyelim. Ne çıkar

bi de bunu deneyeleim ne çıkar anlayışıyla eğitim sistemi mi değişir hoca bi işine git ya! eğitim alanında uzman insanların oturup ölçüp biçip karar vermesi gereken konuları laps diye geçirdiler. sanki söylediğin şeylere 4+4+4 olunca çözülecek. alın okuyun öğrenin.

http://www.gazete5.com/haber/444-nedir-444-sistemi-444-sisteminde-neler-olacak-son-dakika-haber-205859-p1.htm

http://www.fed.boun.edu.tr/default.asp?MainId=18

http://www.hacettepe.edu.tr/duyuru/rekduy/zorunlu_egitim_basin.pdf

http://www.metu.edu.tr/sites/default/files/IlkveOrtaogretimdeYapilanmaOnerisiODTUEgitimFakultesiGorusu.pdf

edit. Yasayla alakasız msj

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

Yasayla, Rize Üniversitesi'nin adı ''Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'', Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nin adı ''Abdullah Gül Üniversitesi'', Zonguldak Karaelmas Üniversitesinin adı ''Bülent Ecevit Üniversitesi'', Konya Üniversitesinin adı da ''Necmettin Erbakan Üniversitesi'' şeklinde değiştiriliyor.

çok gerekliydi gerçekten.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Yavaş yavaş geriye gidiyoruz insanların önce eğitimleriyle bilinçsiz hale gelmesi sağlanıyor daha ne olsun bu memlekette yaşanırmı artık  ?  bi trafikte bile kavga eden insanlar nasıl meydana geliyor işte devlet temel noktayıda buldu ve oydu. bu insanların eğitimyle oynarsak temelden dengeleri bozulur dedi ve yaptı saygılar :) 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

hem dindar olmayıpta tinercimi olcaksınız yatın kalkın dua edin tayyip başkana

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Ben de çok biliyomuş gibi yorum yapıyorum sannki de şu yasayı şöyle enine boyuna sebepleriyle tartacak bi mürid yok galiba bir iki kişi dışında. 

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Çok iyi oldu, çok güzel oldu, çok güzel iyi oldu.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 13527 Toplam Mesaj: 110