5 Derse Kadar Kalmak Yok.
-
Ortada dolaşan laf lara göre Lisede 5 derse kadar bu sene kalmak yok.Bu nun ne kadar dogru ne kadar yanlış oldugunu bilmiyorum M.E.B. in sitesinde var falan dediler ben bakındım böyle bir şeye rastlamadım olayı bilen bi bilgi sahibi olan lar var mı Dogrulugu ne kadardır acaba.
-
meslek liselerinde 2.50
anadolu teknik meslek 3.00
fen liseleri 3.50
ortalama olup
bunları tutturup istediğin kadar dersi bırakabilirsin (bazı istisna dersler hariç mesleklerde atelye vs.. gibi Türkçe edebiyat gibi)
böyle biliyorum ben :?
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------meslek liselerinde 2.50
fen liseleri 3.50
ortalama olup
bunları tutturup istediğin kadar dersi bırakabilirsin (bazı istisna dersler hariç mesleklerde atelye vs.. gibi Türkçe edebiyat gibi)
-----------------------------bende öle biliyordum ama :S millet bu sene kimse sınıfta kalmıcak falan diyo
-
fisek bunu yazdı:
-----------------------------
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------meslek liselerinde 2.50
fen liseleri 3.50
ortalama olup
-----------------------------bende öle biliyordum ama :S millet bu sene kimse sınıfta kalmıcak falan diyo
-----------------------------her sene diolar onu kasma o kdr :D
-
fisek bunu yazdı:
Ortada dolaşan laf lara göre Lisede 5 derse kadar bu sene kalmak yok.Bu nun ne kadar dogru ne kadar yanlış oldugunu bilmiyorum M.E.B. in sitesinde var falan dediler ben bakındım böyle bir şeye rastlamadım olayı bilen bi bilgi sahibi olan lar var mı Dogrulugu ne kadardır acaba.
-----------------------------hoca bu solentılerın alayı döt ayagı bundan bılmem kac yıl oncee bn hazırlıktayken devamsızlık 10 gundu dedıler 20 gune cıkdı bı kac hoca da agzında geveeldı durduoh dedık 20 gun forever okuldan kacmak kacdık 13 gun falan oldu dedıler ıdareden cagrıolar eve üç bes de kagıt gıtmıs nerdeyse sınıfta kalıoduk yalvar yakar oyleken bole dedık 9.5 ınıdrdık olayı sen sen ol bole soylentılre kulak asma derslere asıl arada da neye asılırsan asıl :D :P
-
Hoja ben size lisede olayı anlatayım
En fazla 3 dersden sınava girebiliyorsun.
5 in üstünde zayıfın olursa direk kalıyorsun.4,3 yada 2 tane zayıfın olursa o derslerden sınava giriyorsun (1 tanesini mutlaka kurtarman gerekiyor)
Bide diploma notu olayı var notun 3 den aşşağıysa direk kalıyorsun (Bazı liselerde bölümlerine göre 2.5 de olabiliyor)
Ve bide baraj dersler var.Dil ve anlatım her lisede baraj ders.Baraj derslerden birinden kalırsan direk kalıyorsun.( Meslek liselerinde meslek derside + baraj derstir)
-
haberlerde ve gazetelerde çıktı yeni düzenleme gelecekmiş 5 tane 1 i olan kalmayacak yani.. bizim zamanımızda da olsaydı şu olay yusuf çekmezdik ne güzel
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hoja ben size lisede olayı anlatayım
5 in üstünde zayıfın olursa direk kalıyorsun.4,3 yada 2 tane zayıfın olursa o derslerden sınava giriyorsun (1 tanesini mutlaka kurtarman gerekiyor)
Bide diploma notu olayı var notun 3 den aşşağıysa direk kalıyorsun (Bazı liselerde bölümlerine göre 2.5 de olabiliyor)
Ve bide baraj dersler var.Dil ve anlatım her lisede baraj ders.Baraj derslerden birinden kalırsan direk kalıyorsun.( Meslek liselerinde meslek derside + baraj derstir)
-----------------------------bizde baraj dersi deil :D
bizde öyle bi ders bile yok :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hoja ben size lisede olayı anlatayım
-----------------------------bizde baraj dersi deil :D
bizde öyle bi ders bile yok :D
-----------------------------Ben öle biliyorum.Yanlışda olabilir
-
Haberlerde izledım 6 derse kadar sorumlu gecıyosun tasarı hazırlanmış 2008 2009 egıtım yılında uygulamaya gecmesi beklenıyo dedi
-
albayrak_89 bunu yazdı:
-----------------------------Haberlerde izledım 6 derse kadar sorumlu gecıyosun tasarı hazırlanmış 2008 2009 egıtım yılında uygulamaya gecmesi beklenıyo dedi
-----------------------------Bende bundan bahsediyordum ... Saolun.