50.000 Tl Para Var Ne Yapsak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Arabayı satıyorum cebimde nakit 50.000 tl para olcak.

Bu parayla  paramın üstüne koymak istiyorum.  Dükkan açma şansım yok.  Hangini yapmam paramı  risksiz ve kazanma açısından daha iyi kılar

Apart alıp kiraya vermek :  25.000 tl daha kredi çekersem    bi apart alabilirim ve bunu 500 600 tl e kiraya verebilirim.

Araba al sat : 

Arsa al  sat (1-2 sene sonra). arsa ne kadar çok durursa o kadar kazandırır biliyorum ama  yakında  evlilik görünüyor  o yüzden  para lazım.

Teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

İşin müsaitse günlük 10 - 15 kez borsayı falan takip edebilecek gibiysen

dolar , euro , altın oyna...

Şu an çok güzel altın yükseliyor al sonra sat :)))

takip edersen , şansında yaver gidersen 50 000 1 ay sonra 52 ~ 54 arası bişi olabilir...

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    ShyRain bunu yazdı

İşin müsaitse günlük 10 - 15 kez borsayı falan takip edebilecek gibiysen

dolar , euro , altın oyna...

Şu an çok güzel altın yükseliyor al sonra sat :)))

takip edersen , şansında yaver gidersen 50 000 1 ay sonra 52 ~ 54 arası bişi olabilir...

katılıyorum. borsa işinde iyi para var. gün boyu pc başında borsa takip ederek parasını 1/4 artıran adam biliyorum. yani biraz takip edip dersini çalışırsan baya olumlu sonuç alabiliyorsun hocam.

ev alıp kiraya verme işi de güzel ama kiracısıyla uğraş, doğalgaz tamiri gereksin ona git koştur, kiranı alama, hasar çıksın binada ona git para harca... düzgün kiracı bulamazsan uğraştırıyor hocam ev sahipliği.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar borsa konusunda bilgili bir mürid(e)miz varsa böyle biraz bilgilendirse bizi iyi olmaz mı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

3k ver 1 sene sonra 4k vereyim =P

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    McM bunu yazdı

Arkadaşlar borsa konusunda bilgili bir mürid(e)miz varsa böyle biraz bilgilendirse bizi iyi olmaz mı :)

Şeyhimiz ne güne duruyor. Sanırım borsayla ilgili bir simülatör tarzı program yazacaktı geçmiş verilere dayanaraktan. Ne oldu ne bitti bilmem.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    LinkinMeTiN bunu yazdı

Arabayı satıyorum cebimde nakit 50.000 tl para olcak.

Bu parayla  paramın üstüne koymak istiyorum.  Dükkan açma şansım yok.  Hangini yapmam paramı  risksiz ve kazanma açısından daha iyi kılar

Apart alıp kiraya vermek :  25.000 tl daha kredi çekersem    bi apart alabilirim ve bunu 500 600 tl e kiraya verebilirim.

Araba al sat : 

Arsa al  sat (1-2 sene sonra). arsa ne kadar çok durursa o kadar kazandırır biliyorum ama  yakında  evlilik görünüyor  o yüzden  para lazım.

Teşekkürler

http://www.tahribat.com/Forum-7-8-Ayda-50-000-Tl-Kazanmam-Lazim-201149/

çocuga ver sevap işle 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

i love tbt

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    McM bunu yazdı

Şeyhimiz ne güne duruyor. Sanırım borsayla ilgili bir simülatör tarzı program yazacaktı geçmiş verilere dayanaraktan. Ne oldu ne bitti bilmem.

Hocam o bi arge projesiydi, para kazandırmak değil de geçmiş verilerden para kazanacak bir formul çıkarma çalışmasıydı fakat sonuç vermedi.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

altın 82 ye kadar düştü iki günde 85 e çıktı ama inmeyeceği garantisini kimse veremez. 

bu iş için ofisler kuruluyor, profesyonel insanlar ciddi paralara çalıştırılıyor. borsa, altın işi risk işi, paran eksiye düşebilir ve yıllarca beklemen gerekebilir eski haline dönmesi için, ve sana para lazım olunca da çekersen zarar durumunda kalırsın. bazen iki günde artıyor ama bazen düşüyor hiç aynı seviye çıkmıyor. o kadar kolay değil yani bu işler.

arsa işi de şans işi, yerini, geleceğini bilmek tahmin etmek gerekiyor.

araba biraz öngörülebilir bir araç olabilir. ama yatırım aracı değil onu da çok iyi bilmek lazım kaza, boya piyasası vs. 

yani çalışıp üzerine koymak en risksizi :)

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Borsa değilde forex piyasasında yardımcı olurum, şuan cruoil tam alınacak zamanda en az 5-6 ay beklet iyi kazanç elde edersin, ama bu benim tahminim sonra elindeki parandan olyrsun, bu sefer ben vicdan azabı çekerim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3457 Toplam Mesaj: 26