50Bin TL Sermayem Var, Ne İş Yapabilirim?
-
erblood bunu yazdı
ne yaparsan yap kadın üzerine olsun.erkekten uzak dur.
çanta iyidir tutarr derlerr
-
Yaş 22, birikimim montumun cebinde içinde 18 dal olan chesterfield paketi.
-
GusFring bunu yazdı
Yaş 22, birikimim montumun cebinde içinde 18 dal olan chesterfield paketi.
yaş 28 birikim -150bin
-
2 tercih
1 kadınlara olsun ( ürün fark etmez nede olsa ellerindeki son kuruşu harcamaya yeminliler:))
ama sürü psikolojisi 10 kadını o ürünü kullandılarında çok daha havalı olacağı konusunda kandırırsan paraya para demezsin
2 yada genele hitap etsin ama zorunluluk olsun ( sağlık sektörü gibi)
-
ufak bi dükkan bul az işlek bi yerde
bay bayan
çanta
cüzdan
kemer
bavul
başkada bişey koyma dükkana
-
Şuan bende özel bir şirkette çalışıyorum bilişim üzerine. ancak ticarete atılacak olsam, hiç düşünmeden yiyecek olarak atılırdım. ufak bir tekel bayisi olabilir. Veya merdiven altı salaş bi tek tekçi veya tostçu. Türk milleti rezil görünen ama kaliteli makanları sever.
-
zil takıp oyna,
şaka bi yana yaptır kendine bi site, google adwords' e de çak reklam, websitesi yapılır şu kadar liraya diye. İş gelince de R10' daki bebelere yaptır. Atıyorum 1000 liraya iş alırsın, 300 liraya yaptırırsın R10' daki veletlere. 700 lira sana kar kalır.
edit: sağlam reklam yaparsan adwords ile sosyal medya ile iyi para kaldırırsın bu işten
ozgunlu tarafından 09/Şub/15 17:15 tarihinde düzenlenmiştir -
e-ticaret isi benide sarmis durumda mali isler disinda bilgim yok hazir bi site alip home ofis girecegim tutarsa ithal getirecem urunleri
perakende ve toptana hitap edecek urun arayisindayim
sıkıldım elin muhasebesini tutmaktan
e-ticaret sitelerinden hanggisi iyi ve ucuz ve yonetmesi kolay ? ideasoft dikkatimi cekmekte
bide ürün onerisi varsa onuda alim
-
1234567B bunu yazdı
İngiltereye git o parayla dil öğren. Yapacağın en garanti yatırım olur.
Sacmaladıgının farkındamısın
-
erotik shop internet uzerınden :) cok para var dıyorlar