folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 50Bin TL Sermayem Var, Ne İş Yapabilirim?

50Bin TL Sermayem Var, Ne İş Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wildottoman
    wildottoman's avatar
    Erkek

Şu siteyi satın al. yeniden kodlattır zaman alan işleri optimize et. reklam yap bir adam çalıştır.

http://www.r10.net/site-satisi/13791...-kar-3-4k.html

Ucurumun ucunda bile olsan sırf dünyaya gıcıklık olsun diye gülümse.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    albertinajeffley's avatar
    Dişi

bır ıste calsmaya devam ederek azck asım kaygısız basm gıbısınden ustune bırıkım yapabılırsın

azcık o guzel beynınızı kullansanız hıc fena olmazdı hanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

çorapçı aç, halı yıkamacı aç, telefon kılıfıcı aç :) batmayacağını düşündüğüm 3 farlı sektör..

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

15 liranı alırım sana ısını kurarım ayda 5 bın lıra getırını saglarımı 8 ayda sermayenı kurtarır gerı kalan zmanda ayda 6 bın lıra para kazanmanı saglarım .

Varsa öyle birşey ben sana vereyim 15 bin

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

15 liranı alırım sana ısını kurarım ayda 5 bın lıra getırını saglarımı 8 ayda sermayenı kurtarır gerı kalan zmanda ayda 6 bın lıra para kazanmanı saglarım .

bende verirm. pm at bakalım paran hazır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NightShadow
    NightShadow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Afyon bunu yazdı

Öncelikle nerde yaşiyorsun ? hangi şehirde ve hangi semt de bunlar çok önemli esnaf olacaksan tabi ufak caplı bir dükyan açmak istiyorsan suanda tek yapman gereken iş yeme içme yani anladın mi bu büfe olur tavuk dönerci olur köfteci olur buna sen karar vereceksın tavuk dönerciler  eger işlek bir cadde de acarsan örnegin 1000 lira ciro cek %30 Net kar nerden biliyorsun de kendım kasabim ve bir sürü lokantaya et ve tavuk veriyorum suanda tek yapman gereken şey bence eger bilişim teknoloji işine girmiyecegim diyorsan yeme içme saglam cadde de büfe olur yanına iddaa koyarsın ufak tefek takılırsın yanı kalkıpda ayda 20 binlira kazanma hayalin filan varsa  onu onut yada cok saglam bir ıcadin vardir mucid sindir ona bişi diyemem  :)) 

İstanbul Alibeykoy-Yesilpinar arasi bir yerdeyim.. Vialand falan yapildi buralara onlara 5 dk mesafedeyim. Buralar su ara cok hareketli metro filan yapiliyo degisik konut projeleri var. Tam firsat noktasi ama dukkan isleri icin saglam para gerekiyor. 

hipokondriyak bunu yazdı

Bu dedigin is icin iletisim bilgilerini verirsen detaylari gorusebiliriz. Kiyisindan kosesinden birazcik bahsetsen fena olmaz diyorum :)

wildottoman bunu yazdı

Şu siteyi satın al. yeniden kodlattır zaman alan işleri optimize et. reklam yap bir adam çalıştır.

http://www.r10.net/site-satisi/13791...-kar-3-4k.html

Bu sitenin adresini biliyor musun? Epey teferruatli bir is gibi gorunuyor. Internet bilisim isleri her zaman ilgimi cekmistir. Kucuk capli projelerim var mesela. O yuzden inceliyorum simdi o konuyu da...

akenaton bunu yazdı

çorapçı aç, halı yıkamacı aç, telefon kılıfıcı aç :) batmayacağını düşündüğüm 3 farlı sektör..

Telefon kilifi isi de goz kirpiyor. Online satis mi dersin yoksa dukkandan mi? 1 dolara mal ediyorsun, en dandik kilif piyasada 25-30 liraya satiliyor.. Karli is...

Aslinda 2 senelik kendine ufak capli bir yer edinmis oyun sitem var, ancak google adsense TR odemelerinde cok dusuk TBM yavsakligi yaptigi icin ona yatirim yapmama karari aldim.

Everything that has a beginning has an end.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

hocam bilgisayar ve networkten anlıyorsan hotspot işine bakabilirsin çok cüzi paralarla yapılabilecek bi iş kendin koşturursan kar marjıda iyi

lanetlicocuk tarafından 10/Şub/15 19:03 tarihinde düzenlenmiştir

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Yaşım 22 birikim 0 tl.

Nasıl oluyor 50 bin tl birikim ?

para kazanacak alternatıf bırseyler bulmalısın hocam

okuyorum web site yapip onuda harcamak zorunda kaliyorum. baska ne yapilabilir fikir bekliyorum

para biriktirm3nin tek yolu mevcut gelirini artirmak /minimal duzeyde harcamak ve para biriktirmek 2.yolla cok birsey olmadigi icin daha cok para kazandiran isler yapmak lazim az cok demicen isine.bakcan

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Direk para almiyorum toplam 50 bin liraniz varsa isinizi kurarim o ucret icinden 15 lira alirim sozlesmeli olarak calisiyorum.Daha once faaliyet yaptigimiz yerler var

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Direk para almiyorum toplam 50 bin liraniz varsa isinizi kurarim o ucret icinden 15 lira alirim sozlesmeli olarak calisiyorum.Daha once faaliyet yaptigimiz yerler var

Sen şu konuyu biraz açsan mi ya da pm at fark etmez.

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
Toplam Hit: 10274 Toplam Mesaj: 63