60 Saniye/Gone İn 60 Seconds
-
Hacılar bu film dün foxta yayınlandı.Pek fazla sinemayla aram olmadığı için kaç yıllık filmi dün ilk kez izledim :D :P o filmde böyle arıza bi tip var;hani konuşmuyo-morgda çalışıyo-filmin sonunda mangal başında konuşuyoda biz seni konuşmuyor biliyorduk falan diyolar.O adamın adı ne yahu normalde?Süper bi tip yau =D aklıma takıldı,bilen varmı?
-
ajan onu bırakta angelina jolie ye sarı saç deli gitmiş hastası oldum aq :D
-
Vinnie Jones.
ingiliz, eski futbolcu. sonra aktor oldu, ba$ariyi da yakaladi sayilir.
En son X-men 3'de Juggernaut rolunu oynadi
Oynadigi diger filmlerden bazilari Snatch, Eurotrip, Mean Machine, Slipstream, Lock stock and two smokin barrels.
2007 yili icinde Rush Hour 3 filminde gorucez kendisini
-
Hacı biliyoz angelinayı :D :P o ayrı bişeyde ben bu herifin bi sahnesine hasta oldum,şu zencilerle dövüşüyo,arabalarını uçuruyo fln,o sahneyi izlediysen anlamışsındır ;) izlemediysenizde sırf o sahneyi izleyin :D
-
ayrıca o psikopat adam, mean machine adlı bir filmde önce futbolcu olan sonra da hapise girip hapisdekiler ve gardiyanlar arasındaki maçta hapistekileri çalıştıran ve o maçta oynayan adamdır.
Ayrıca filmin sonunda gardiyanlar yenilir :)
Filmi izlemenizi tavsiye ederim. -
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı biliyoz angelinayı :D :P o ayrı bişeyde ben bu herifin bi sahnesine hasta oldum,şu zencilerle dövüşüyo,arabalarını uçuruyo fln,o sahneyi izlediysen anlamışsındır ;) izlemediysenizde sırf o sahneyi izleyin :D
o sahne muhteşem.. 3-4 adamı iyi benzetiyor.. -
Ateşten Kalbe Akıldan Duman filmi vardı onda da soğukkanlı tetikçiydi adam. Güzel filmdi yaa ama ;)
-
fox ta yemin dizisindeki enstürmanı arıyorum çekirdek çıtlatıyordum çok etkiledi yardım
-
eurotrip filmi aşırı komiktir bu arada tavsiye ederim ...
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------Vinnie Jones.
ingiliz, eski futbolcu. sonra aktor oldu, ba$ariyi da yakaladi sayilir.
En son X-men 3'de Juggernaut rolunu oynadi
Oynadigi diger filmlerden bazilari Snatch, Eurotrip, Mean Machine, Slipstream, Lock stock and two smokin barrels.
2007 yili icinde Rush Hour 3 filminde gorucez kendisini
-----------------------------Snatchde müthişdi. Birde Bacardi reklam filmi vardır çok şeker adam ^^
-
PowerfuL bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca o psikopat adam, mean machine adlı bir filmde önce futbolcu olan sonra da hapise girip hapisdekiler ve gardiyanlar arasındaki maçta hapistekileri çalıştıran ve o maçta oynayan adamdır.
Ayrıca filmin sonunda gardiyanlar yenilir :)
Filmi izlemenizi tavsiye ederim.
o dedigin filmdede psikopat seri katil mahkumlarin kalecisi oluyor o kalecide yanilmiyorsam koruyucu muydu neydi bi filmde oynuyordu super dövüsüyodu hatta. yalniz birader kalecinin pozisyon icerinde 1 dk icinde 8-9 kisiyi yere sermesini hayal ettigi sahne ve birde bir oyuncuya mac oynanirkar ucarak cift tekme attigi sahne son 3 yildir aklimdam cikmiyor. cok begenmistim o filmi ben.