600 700 Tl Ye Kadar Android Telefon Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

sa müritler konuyu buraya açmamın sebebi tecrübelerden faydalanmak almış olduğunuz bu aralıktaki telefonların performansı nasıl servisi nasıl oyun performansı nasıl ve bunun gibi sorular 

not:klavyeli değil dokunmatik istiyorum

not2:kesinlikle teoride değil pratikte bilgi istiyorum

not3:internet performansıda önemli tabi  

yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

xperia arc s alabilirsin . cok uzun sure oyn oynarsan hafif bir.takilma oluyor  . bende arc var ablama arc s aldim gayet guzel. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

arkadaşım oyun yazdım ama böyle 2 3 saat oyun oynamam internet performansı felan iyi mi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

garantili veya garantisiz bulabilirsin

http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-samsung-i8190-galaxy-s-3-mini

bende normali var arkadaşta bundan var ama hiç elime almadım bakınca pratik bilgide veririm

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Bu konu iyi oldu bende bakıyorum 1-2 haftaya alıcam 2. el falanda olabilir diyorum. Benim bütçe 700-900 arası değişecek sanırım.
    arkadaşlarında dediği gibi seçeneklerim:

Samsung S III Mini
    Sony Arc S
    İphone 4S

%90 2. el alacağım. Satan varsa Ankara, Konya elden alabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Motorola atrix al hocam hic bakma baska bise o butceyle.
    makinanin tek eksigi android guncelleme gelmedi onun haricinde 3 haftadr kullanyrum ben bi eksigini gormedim.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

planeti tavsiye ederim  bütcesi düşüktür  telpada su an 400 civarı (edit: 485 tl imiş bana telefonu alan kişiyle konuştum düzeltme yapayım) kredi kartına 12 taksit ile

5mp kamera 1 ghz işlemci  dokunmatigi çok çok iyi  4:3 en boy oranı ekranı var, android 2.3.4 ile yüklü geliyor

şirket bana telefon alacaktı arastırırken bunu gördüm inceledik aldık 20 gündür kullanıyorum çok memnununum

http://www.youtube.com/watch?v=QRF3exc60WY

buruksu tarafından 04/Mar/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

:) mutluyum, huzurluyum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

S3 mini kullancıısı olarak kesinlikle tavsiye ederim 

Oyunlarda kasma yok ısınma yok

sarjıda diger androidlere göre gayet iyi

wifisi mobil verisi falan gayet iyi 

kamerası canlı 

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    digerlerine ek olarak;
    samsung g wonder yada ace 2

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı

planeti tavsiye ederim  bütcesi düşüktür  telpada su an 400 civarı kredi kartına 12 taksit ile

5mp kamera 1 ghz işlemci  dokunmatigi çok çok iyi  4:3 en boy oranı ekranı var, android 2.3.4 ile yüklü geliyor

şirket bana telefon alacaktı arastırırken bunu gördüm inceledik aldık 20 gündür kullanıyorum çok memnununum

One la tipsizlikte yeni çığır açmış telefon bildiğin kare. :) Sony Xperia Go alabilirsin Android olarak.Ama farklı bi deneyim olarak Windowslu Nokia Lumia 620'yide tavsiye edebilirim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    buruksu bunu yazdı

planeti tavsiye ederim  bütcesi düşüktür  telpada su an 400 civarı kredi kartına 12 taksit ile

One la tipsizlikte yeni çığır açmış telefon bildiğin kare. :) Sony Xperia Go alabilirsin Android olarak.Ama farklı bi deneyim olarak Windowslu Nokia Lumia 620'yide tavsiye edebilirim.

fiyat  fiyat  =)   390 (edit: 485 tl imiş bana telefonu alan kişiyle konuştum düzeltme yapayım) küsür su an bunun fiyatı sıfırı telpadan, benim gibi hareketli saha işi yapıyorsanız darbe dayanımına hayran kalacaksınız,  android telefonları yiyosa top gibi sektirin ayagınızdada göriyim :P

edit:  sölemeyi unutmusun yanında hediye olarakta bunu veriyo

http://www.btnet.com.tr/wp-content/uploads/2012/12/1800mAh-ambalajsiz.jpg

buruksu tarafından 04/Mar/13 23:14 tarihinde düzenlenmiştir

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 4979 Toplam Mesaj: 31