600 700 Tl Ye Kadar Android Telefon Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

motorola artix cok artis bi telefon :) şaka bi yana fiyatı normalde 1000 lira civarında ama piyasada 500-600 tl arasi cünkü avrupada geri dönen ürünleri tamir edip asya piyasasına kitliyolar , özellikli güncelleme almıyacaktır ve ısınma cok rahatlıkla hissedilmekte. Ama o fiyata işlemci ram olarak bulabilecek kesinlikle en iyisi derim ama alma kesinlikle :). Anakart sorunu yaşiyan cok var.

biraz daha bekle martın sonuna doğru s4 cikınca s3 mini amiral komutu kaybedicektir ve 2ci el piyasasıda düşecek.

Sana tavfsiyem samsung ace yada saglamlik miniklik istiyorsan sony go suya tozo boka karşi saglam :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

motorola artix cok artis bi telefon :) şaka bi yana fiyatı normalde 1000 lira civarında ama piyasada 500-600 tl arasi cünkü avrupada geri dönen ürünleri tamir edip asya piyasasına kitliyolar , özellikli güncelleme almıyacaktır ve ısınma cok rahatlıkla hissedilmekte. Ama o fiyata işlemci ram olarak bulabilecek kesinlikle en iyisi derim ama alma kesinlikle :). Anakart sorunu yaşiyan cok var.

biraz daha bekle martın sonuna doğru s4 cikınca s3 mini amiral komutu kaybedicektir ve 2ci el piyasasıda düşecek.

Sana tavfsiyem samsung ace yada saglamlik miniklik istiyorsan sony go suya tozo boka karşi saglam :)

teşekkür ederim arkadaşım gayet iyi açıklamışsın evet diğer önerileri bekliyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

son bir up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    zeynelbey bunu yazdı

son bir up

Hacı zorla butceyı S3 sıkıştır bır tane ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

700 nere 1300 nere :D  nasıl bi zorlama anlıyısı bu %43 nerdeyse

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

hacı s3 mini var 730 tl felan ama 10 numara telefon kanımca. 

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

sony go kullanıyorum memnunum. en güzel yanı su geçirmiyor. herhangi bir koruyucu kullanmıyorum ekran pislense çeşmenin altında yıkıyorum. çok hafif ele tam sığıyor tam bir cep telefonu . yere düşüyor bişey olmuyo sağlam telefon . şarjı 2-3 gün gidiyor interneti kurcalamazsam. tek eksiği şarj daha fazla gitmeliydi en az 5 gün. 

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

hacı bide tavsiyem olsun general mobile hiç tavsiye etmem çok küfür ettim diyebilirim :(

boş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    OdiN bunu yazdı

Bu konu iyi oldu bende bakıyorum 1-2 haftaya alıcam 2. el falanda olabilir diyorum. Benim bütçe 700-900 arası değişecek sanırım.
    arkadaşlarında dediği gibi seçeneklerim:

Samsung S III Mini
    Sony Arc S
    İphone 4S

%90 2. el alacağım. Satan varsa Ankara, Konya elden alabilirim.

Yokmu 4S ini satacak yada S III Minisini satan :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    ideos x5
Toplam Hit: 4980 Toplam Mesaj: 31