600 Mini Etek Var Elimde Nasıl Bir İz Sürsem
-
benim hatuna http://img521.imageshack.us/img521/3014/57216290rx3.jpg resimdeki benzeri bir eteği 25 liraya almıştım. sende 15 - 25 arası kafana göre fiyat biç modellere. ama bunların hiç birini öyle ankarada satamazsın. sezon başladı sen bodruma falan git, antalyaya git hatta kendine kafa dengi 3 eleman daha al ve bir arabanını bagaja tıkın etekleri sizde tatil yapap yapa gezin. onlnie satmakla bitecek iş değildir bu gerci gittigidiyor - sahibinden gibi sitelerede ver ilanını. ama en güzeli geze geze satmak.
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
benim hatuna http://img521.imageshack.us/img521/3014/57216290rx3.jpg resimdeki benzeri bir eteği 25 liraya almıştım. sende 15 - 25 arası kafana göre fiyat biç modellere. ama bunların hiç birini öyle ankarada satamazsın. sezon başladı sen bodruma falan git, antalyaya git hatta kendine kafa dengi 3 eleman daha al ve bir arabanını bagaja tıkın etekleri sizde tatil yapap yapa gezin. onlnie satmakla bitecek iş değildir bu gerci gittigidiyor - sahibinden gibi sitelerede ver ilanını. ama en güzeli geze geze satmak.
-----------------------------bende aynen böyle düşündümde korkutuyolar a.q adamı yok satamazmışız orda kalırmışız zabıta gelir hepsini alır gidermiş v.s bu etekleri satmadan gelmek için mal olmak lazım bence ben acayip beğendim kumaşıda kaliteli etekler kız olsam ben tüm çeşitlkerden birer tane alırıdm valla:D ben en güzel gidiyim antalyaya
alıcılar kaç para veriyo hepsine acaba
-
dayı şimdi 3 ytl olmaz dersin 10-15 çıkarsın arabayla alanyada iskeleye aksam üstüne doğru peynir ekmek gibi 1-2 saatte satarsın bitmedi mi geç manavgata şelalenin oralarda akşam üstü millet alır yani kesin satarsın ama akşamüstü satmayı unutma :)
-
arkiler sizde tam benim kafadan düşündünüz yani korkulacak bişey yok hem tatil yaparız hep satışımızı yaparız araba yok işte araba kiralayıp uçacam hemen alanya kalesine
-
hocam etekler güzeller işportada da satma bence git magazalara toptan ver daha iyi olur. git adam akıllı konus pazarlık yap tabi turistlik yerlerde daha kolay satarsın
-
seadog bunu yazdı:
hocam etekler güzeller işportada da satma bence git magazalara toptan ver daha iyi olur. git adam akıllı konus pazarlık yap tabi turistlik yerlerde daha kolay satarsın
onuda düşündüm ama faturası yok napacaz -
dayı bunlar güzel şeyler... sen 3 ytlden vererek hata etmişin. hatta bi tatil beldesine gittiginde keşke onları satmasaydım burda satardım diye kendini döversin :D
hiç korkun olmasın dayı ticaret bu başkasının lafıyla hareket edersen istersen elinde en kalite mal olsun yine yarı yolda kalırsın. sen bildigini yap risk almadan neyin işe yaradıgını bilemezsin hem kendin karar verip yaptıgın zaman gitgide kötü hamle şansın azalır. eger zabıta tehlikesi varsada malların hepsini aynı anda bi arada tutma tut bi oda kendine pansiyondan koyarsın oraya :) satışını yaparsın tatilini yaparsın eglenirsin gezersin mis gibi bi anı olur sana :) hadi kolay gelsin
-
sen direk antalyaya git boşa harcama o malları oralarda 15 ten aşağıda verme tahta parasını çıkaramazsın orda hade.
-
Doğru söylüyosunuz valla 3 gündür yaktığım benzini çıkaramadım zaten neyse ben burda hiç satmayım artık hepsini kapıp deniz kenarına uçuyum ,burda arkadaşın arabayla satıyoduk şimdi bi de araba kiralamam gerekecek
-
müridim git antalya ya 20 liradan paşalar gibi satarsın kapış kapış bide 15 $ da yapıştırdın mı etikete turist te çekersin malın hepsini yanında götürme bir yere bırak bittikçe getirir satarsın mesela 100 adet al sat bidaha bidaha derken bi bakmışsın bitmiş..
yalnız zabıta araçla yakalarsan bağlar haberin olsun .. ama yemlersin burası türkiye hacı hiç bişey olmaz o etekler 3 lira ya satılırmı yaw :S