600 Mini Etek Var Elimde Nasıl Bir İz Sürsem
-
eğer sürümden kazanayım diyosan toptancılar gibi mağaza gezeceksin ama cix mağazalara gitme bence şöyle fazla büyük olmayan mağazalarda mağaza sahibiyle görüş.(bi de ağzınbiraz laf yapması lazım tabi..)bunların toptan fiyatları 6-7 ytl civarı olacakbüyük ihtimalle..tutupta 3 tyl den de verme mağazaya.(ha şunu da söyleyim ankaradasın,antalya-alanyaya falan götüreyim diyosun kargoda irsaliye falan istiyolar.dolayısıyla maliyeye kayıtlı olmadığını sanıyorum maliyeye takılırsa iyi olmaz..kendin arabanla veya -abartmadan boyutları- otobüsle taşırsın.)
biraz para kazanayım diyosan işportacılık yaparsın ama bunda da yine maliyeye kaydın gerekiyor büyük şehirlerde zabıtalatra yakalanman olası bi durum.kendin satarsan 15-20 ytl den gider bunlar.ama işportacılıkta da yine dediğim gibi ağzın biraz laf yapmmazsa satmakta zorlanırsın.bir de satacak mekanı iyi belirlen gerekir..
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------http://img521.imageshack.us/img521/3014/57216290rx3.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/474/adszur7.png
su ikisi cok guzelmiş gercekten 3 ytl olyına gelince aslında yerini tutturamamıssın öyle sosyetik pazarlara falan gitsen 1 saatte tamamını satardın yakayı pacayı zor kurtarırdın kadınların elinden
öte yandan sahsen istesem alabilirmiyim bu ikisinden tbt guzellii yapsan:) hatta bikac tane arkadasımla beraber bile alabilriz =))
-----------------------------
sen en isi arkadaşlarına filan söle topluca alın kargoparasından hem yırtar hemde satan arkadaşa bi faydanız olur kanımca:D -
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------dayı bunlar güzel şeyler... sen 3 ytlden vererek hata etmişin. hatta bi tatil beldesine gittiginde keşke onları satmasaydım burda satardım diye kendini döversin :D
hiç korkun olmasın dayı ticaret bu başkasının lafıyla hareket edersen istersen elinde en kalite mal olsun yine yarı yolda kalırsın. sen bildigini yap risk almadan neyin işe yaradıgını bilemezsin hem kendin karar verip yaptıgın zaman gitgide kötü hamle şansın azalır. eger zabıta tehlikesi varsada malların hepsini aynı anda bi arada tutma tut bi oda kendine pansiyondan koyarsın oraya :) satışını yaparsın tatilini yaparsın eglenirsin gezersin mis gibi bi anı olur sana :) hadi kolay gelsin
-----------------------------bak bu adam isi biliyor yaw :/
-
üç resmi internetten buldun. o .png uzantılı resimi sen çektin galiba. eğer hepsi o .png uzantılı resimdeki etekk gibiyse üç ytl ye bile fazla derler. çünkü defolu. iz kalmış malın üstünde onun için kusurlu.
eğer diğer .jpg uzantılı resimlerdeki gibi ve defosuzsa üç ytl ye yazık ediyosun. kız onu giydiğinde 125464574 tane abazan bakacak :D baktıkları üç ytl lik etek :D 15 ytl. de ona bırak.
-
manyak mısnız olm ne 3 ytl si o etekler defolu mefolu 10 ytlden aşşa etmez git bak bakalım dükkanlara kaç ytl ona benzer etekler 30 ytl den aşşa bulabileceğini sanmıorum.Hem benim dedğimi gibi yap bi kısmını gittigidiyor.com dan koy açıkarttırma olsun hemenAl olsun bi şekilde.kargo olayını da alıcı öder yap sağlam para yaparsın söleyeyim.
-
Game_Over bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
hocam etekler güzeller işportada da satma bence git magazalara toptan ver daha iyi olur. git adam akıllı konus pazarlık yap tabi turistlik yerlerde daha kolay satarsın
onuda düşündüm ama faturası yok napacaz
hoca fatura falan hikaye yaw sen git deki elimde spot malzeme war birazını sana veriyim adam alır zaten direk satar bişe olmaz merak yapma zaten alan adamında işine gelir faturasız olması mal zaten ucuz ve güzel 2 günde bitirirler bişe olmaz zaten büyük ihtimal stok fazlaları olur bişe olmaz -
sn bna yolla onları bn marmaris te hepsini okuturum turist lere
-
Örnek gösterdiklerin arasında bu en güzeli bence: http://img521.imageshack.us/img521/3014/57216290rx3.jpg
Satma işine gelince ultraskerin dedikleri mantıklı -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Game_Over bunu yazdı:
arkadaşın arabada etekler şimdi millet 3 liraya çok diyo daha üstüne nasıl satacaz turistik biyerde olsa sataraız ama burda alan yok
-----------------------------o kadar dandik mi la etekler?
Bunlar sana güzel gider amelem :P Niye bu kadar irdeliyorsun bu arada anlamış değilim :P
-
belek kemer alanya buralara git ing varsa turistlere 20 dolardan itelersin ha ugrasmıyım diosan dediğim yerlerde magzalarla konus tanesini 5 liradan verdaha karlı hatta 10 dan ver adamlarada de amcam almanyada bunlardan uretio babama gondermis satsın die babamda ben ugrasamam diyip ustume attı ederi 20 lira ama ben bukadar etkle ugrasamıyacagım için sana 10 liradan veriyim sen saten bu etkleri 50 dolara okutucaksın turistlere hem senin için hem benim için karlı bi iş olur:D dersin bitti gitti