6,5 Yaşındaki Yeğenim Yaşam Mücadelesi Veriyor - Acil Kalp Lazım
-
Allahim tez vakitte cok acil sifalar versin. Tum kalbimle tam teslimiyet icinde dua ediyorum.
-
Sevgili mürid, çok ama çok büyük geçmiş olsun..inşallah tahmin bile edilenden kısa bir sürede uygun kalp bulunur.. yani ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.. tüm iyi temennilerim yeğeninle..
-
Amd-x bunu yazdı
Sevgili mürid, çok ama çok büyük geçmiş olsun..inşallah tahmin bile edilenden kısa bir sürede uygun kalp bulunur.. yani ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.. tüm iyi temennilerim yeğeninle..
Hocam maalesef konunun tamamını okumamışsın sanırım.
Umarım her şey - tüm değerler normale döner ve yeğeniniz sorunsuz hayatına geri döner.
Dularımız onunla...
-
Allah ailesine bağışlasın. tüm hastalara umut herkese sağlık versin. İnşallah.
-
Geçende haberlerde bir kalp nakli yapıldı diye bir haber çıktı.
Umarım senin yeğenindir dedim. Allah yardımcınız olsun.
-
muaythaist bunu yazdı
Arkadaşlar, Nahide'nin akciğerleri bir türlü şişmiyor, bu duruma uyutmanın ve solunum cihazı takmanın bir faydası olmuyormuş.
Nahide'nin şuuru açık değil, durumu çok kritik. Doktorlar yapabilecek birşey bulamıyor, dua edin diyorlar.
en zor, en kritik zamandayız, bizimkilerin gözü yaşlı.. elini semaya kaldırabilen, yasin, fetih, tefriciye vb okuyabilen... lütfen.
hocam Allah yardimcisi olsun, diyecek da yapacak da birsey yok zaten artik sanirim. Kosup gulecek omur nasip etsin Allah. Insallah annesini babasini seni beni hepimizi sevindirir.
-
Hocam bir gelişme var mı?
-
Ratbat bunu yazdı
Hocam bir gelişme var mı?
Hocam malum askerdeyim, tarafıma iletilen son durumlar:
Vizit yapildi az once. Iyi kotu bir sey demiyorlar sadece cok gucsuz akcigerlerini dolduracak kadar nefes alip veremiyor. Beslemeye calisiyoruz. Nörolojik yan etkileri oldugunu düşündüğümüz bazi ilaclari kestik yerine muadili baska ilaclar basladik fln dediler. O kadar
Nahidenin kendi hali tepkileri dunden daha iyi, ama konuşamıyor sadece bakıyor. Bir de elini göğsünde gezdiriyor. Sanirim borular var mi yok mu anlamaya calisiyor. Dren borularini cekistiriyor. Sanirim ucunda ne var onu gormeye calisiyor... Ama biraz bilinci yerine gelince cok rahatsizlik duymaya basladi. Devamli inliyor
Doktorlar vizitte. Hicbir seye cevap vermiyorlar. Sonra diyorlar
-
İnşallah tez zamanda iyileşip sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız olsun. Dualar sizinle inşalah.
-
16şar bin üyeli iki grupta paylaştım hocam. Yazdıklarını aktardım. Umarım Allah acil şifalar verir.
acil kalp nakli organ bağışı hayat kurtarmak 6 yaşındaki yeğenim hasta