7 Liraya 480 KM Yol Gitmek
-
benim gibi motor sesine asik adamlari kesmez bu araba, benzinli motor keyfini vermez
umarim bu araclar onumuzdeki yillarda artarda bizde ucuza benzin alir rahat rahat yardiririz :/
-
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------benim gibi motor sesine asik adamlari kesmez bu araba, benzinli motor keyfini vermez
umarim bu araclar onumuzdeki yillarda artarda bizde ucuza benzin alir rahat rahat yardiririz :/
-----------------------------
bende benzinli motor sesini seven biriyim ama elektrikli motorun sesi ve gücü çok ayrı elektrik süpürgesi sesi gibi ama güçlü olduğunu hissetiren bi ses benim çopk hoşuma gitti -
sabırsızlıkla bekliyoruz ...
-
kasa sağlamsa gidilir hoca bedavaya :D
-
seadog bunu yazdı:
benim olacak bincem sırtına vuracam kırbacı
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yanlış hatırlamıosam bataryalar dahil toplam ağırlık 1 bin 700 kiloydu
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Yazının bir yerinde 7 liraya ( 3 euro!? ) 480 km gidiyor deniyor.
Diğer bir yerinde Tesla km de 0,8 Ykrş yakıyor iken ; Ferrari 67,2 yakıyor diyor.
7 tl / 480 km = 14,583 krş / 1 km yapar bu da eşit değildir 0,8 krş / 1 km...
Arada 15-20 kat kadar fark var.
Bir karar versinler bu araba km de kaç yakıyor???
At yalanı *bip* inananı.
Not: Araba hoştur başka özellikleri iyidir ayrı mevzu, 90000-100000 tl bu araca veren olur mu onlar ayrı tartışma konusu...Şimdi 7 lira olduğu iddia edilen elektrik fiyatı üzerinde spekülasyonlar yapılabilir mi o da ayrı tartışma konusu. Reklam - Promosyon kokulu bir yazı olmasını da dikkate almak lazım tabi.
-----------------------------yaklaşık değer verilmiş bu arada kaça gidiyosun sen 7 tl / 480 1.4 krs yapar
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Elektirigin Mucidi Nicola Tesla Nin Adı Verilmiş
-----------------------------Elektriğin pek doğru değil Alternatif enerji desek daha doğru olur (AC Güç)
-
abi pil bitiyo farları kapa monitörün ışığını kıs
-
DestinatioN bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yanlış hatırlamıosam bataryalar dahil toplam ağırlık 1 bin 700 kiloydu
-----------------------------hahahahahahaad
sadpğlajfoasjdfabfafas
:))))))
hocam ya ne adamsın ya ben o kasadan bahsetmiyorum :D