70 Milyar Dolarlık Maden Bulduk
-
Bu Madenler olmassa basımısdakilerin ogulları nasıl gemicik alıcak x)
-
yakında bizide satarlar
-
ayine allah a şükür edelim ve atalarımıza tsk edelim bize böyle yer altı veyer üstü zenginliği olan topraklar bırakılmış yoksa halimiz ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hepinize katılıyorum (:
bu arada malın biri cıkıpta "yok chp olsa yapmaz mıydı, yok şöle olsa şöle yapardı" felan dicektir adım gibi biliyorum :))
-----------------------------abi bunların hepsi hırsız az çalanı bulmak lazım :D
-
bu olay seye bnzioo hani derlerye war ama vermem buda bi degisik wersiyonu
war ama kullanmam gibi bisey
warda nolluoo yada nolllcak
tabi insalhh yanılırım ama bilmioom
-
nükleer santral güce sahibiz ama aması var. usa hop ben varım diyor kuramassın nüklo müklo.
petrol güneydoğuda doğalgaz karadeniz edirne denize parelel kaynıyo denizin altında sanki :=) taş kömürü zonguldakta dolu.
altın desen çanakkalede kaz dağlarında kaynıyo elin fransızı yunanı hollandalısı ihale alıp altınlarımızı kendi ülkesine götürüyor.
bor desen marmara iç anadolu ortasında %70 kaynıyor. avrupalı zenginler satın alıp ülkesinde işleyip zengin oluyor şuna inanıyorum gerçekten biz adam gibi kendi ülkemizi kardeş içerisinde bir olsak şu bor minarellerini işlesek dünyaya ekonomide kök söktürürüz valla. ama nerdee...
linyit desen her yerde var demir desen doğuda marmarada. krom vs marmarada d. anadoluda
lületaşı da var mangenez akdenizde boksit akdenizde fosfat g.doğu anadoluda mermer taşı afyon ile edirnede.
civa ile zımparataşı yine egede dolu kayatuzu olsun bakır olsun d. anadoluda dolu. kükürt akdenizde bol kaynıyo
ah be cennet ülkem cennet bide adam gibi kullansak başkalarına kullandırtmasak !!!
-
kim bilir bunun ihalesini hangi adama 1 2 milyon dolara satılır
-
Üstüne Beton Örttürülüp, Haber yalandı Söylentileride sonradan peydahlanmaz inşallah. Çok Petrol Kuyusu Bulunup Üstü Betonlandıda Halk Eşşek Sanmaya devam etsinler. Töbe töbe, DKN Hocamında dediği gibi Bulunduda ne oldu, Hepsi Canım Amerikaya Kurban olsun Varlığım Ona Armağan olsun.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------istediğin kadar maden bul, dkn nin dediği gibi bi bok yiyemezsin. hadi amerikadan izin aldın da çıkardın diyelim, en fazla ham madde olarak dünyaya ihraç edersin, onlar da senden ham maddesini 1 liraya aldıkları malı işleyip sana 10 liraya satarlar.
yani bu ülkenin konu ne olursa olsun kâr etmek gibi bir olayı yok, daima kaybetmeye mahkumuz aptal halkımız sayesinde.
-----------------------------sensn la aptal...hyr yani adam gibi konusamıcaksan sus..
herkez profesör olmus :)
-
o madeni çıkarıp işleyemedikten sonra bulsak noolur bulmasak noolur....