folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 70 Milyar Dolarlık Maden Bulduk

70 Milyar Dolarlık Maden Bulduk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Bu Madenler olmassa basımısdakilerin ogulları nasıl gemicik alıcak x)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    yakında bizide satarlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ayine allah a şükür edelim ve atalarımıza tsk edelim bize böyle yer altı veyer üstü zenginliği olan topraklar bırakılmış yoksa halimiz ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:
    -----------------------------

hepinize katılıyorum (:

bu arada malın biri cıkıpta "yok chp olsa yapmaz mıydı, yok şöle olsa şöle yapardı" felan dicektir adım gibi biliyorum :))

abi bunların hepsi hırsız az çalanı bulmak lazım :D  

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orhie
    orhie's avatar
    Erkek

bu olay seye bnzioo hani derlerye war ama vermem buda bi degisik wersiyonu

war ama kullanmam gibi bisey

warda nolluoo yada nolllcak

tabi insalhh yanılırım ama bilmioom 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

nükleer santral güce sahibiz ama aması var. usa hop ben varım diyor kuramassın nüklo müklo.

petrol güneydoğuda doğalgaz karadeniz edirne denize parelel kaynıyo denizin altında sanki :=) taş kömürü zonguldakta dolu.

altın desen çanakkalede kaz dağlarında kaynıyo elin fransızı yunanı hollandalısı ihale alıp altınlarımızı kendi ülkesine götürüyor.

bor desen marmara iç anadolu ortasında %70 kaynıyor. avrupalı zenginler satın alıp ülkesinde işleyip zengin oluyor şuna inanıyorum gerçekten biz adam gibi kendi ülkemizi kardeş içerisinde bir olsak şu bor minarellerini işlesek dünyaya ekonomide kök söktürürüz valla. ama nerdee...

linyit desen her yerde var demir desen doğuda marmarada. krom vs marmarada d. anadoluda

lületaşı da var mangenez akdenizde boksit akdenizde fosfat g.doğu anadoluda mermer taşı afyon ile edirnede.

civa ile zımparataşı yine egede dolu kayatuzu olsun bakır olsun d. anadoluda dolu. kükürt akdenizde bol kaynıyo

ah be cennet ülkem cennet bide adam gibi kullansak başkalarına kullandırtmasak !!!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    kim bilir bunun ihalesini hangi adama 1 2 milyon dolara satılır

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Üstüne Beton Örttürülüp, Haber yalandı Söylentileride sonradan peydahlanmaz inşallah. Çok Petrol Kuyusu Bulunup Üstü Betonlandıda Halk Eşşek Sanmaya devam etsinler. Töbe töbe, DKN Hocamında dediği gibi Bulunduda ne oldu, Hepsi Canım Amerikaya Kurban olsun Varlığım Ona Armağan olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

istediğin kadar maden bul, dkn nin dediği gibi bi bok yiyemezsin. hadi amerikadan izin aldın da çıkardın diyelim, en fazla ham madde olarak dünyaya ihraç edersin, onlar da senden ham maddesini 1 liraya aldıkları malı işleyip sana 10 liraya satarlar.

yani bu ülkenin konu ne olursa olsun kâr etmek gibi bir olayı yok, daima kaybetmeye mahkumuz aptal halkımız sayesinde.

sensn la aptal...hyr yani adam gibi konusamıcaksan sus..

herkez profesör olmus :)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    o madeni çıkarıp işleyemedikten sonra bulsak noolur bulmasak noolur....
Toplam Hit: 5639 Toplam Mesaj: 26