folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 77.945 M2 Küçüldük

77.945 M2 Küçüldük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Yeni bir yasaya göre imarlı alanların %10'un yabancılara satılabilecek kısacası elimizden çıkabilecek.Diyor ki yasada;"taşınmaz ile bağımsız ve sürekli nitelikte sınırlı(Sınırlıdan kastı %10u) ayni hak edinebilecek..Adam parasını verip aldıktan sonra arsasına Yunanistan diye tabela koysa kimse birşey diyemicek dese bile kişi uluslararası mahkemeye başvurur,Avrupa desen zaten nasıl T.C den toprak koparırız diye düşünüyordu..

Türkiye 779.452 m2 idi.Tabi yasa çıkana kadar; şimdi elin zengin züppesi arsa alabilecek hayırlı uğurlu olsun...Satmadıgımız K.çımızdaki Don kaldı oda gitmez inş.Özelleşmeye lafım yok,mecburuz buna biraz araştırsın karşıt görüşlüler anlar nedenini,fakat benim topragımın satılmasına asla rağzı olamam......
    779.452 m2 olan Türkiye şimdi oldu: 701.507 m2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla hacım bu ülkenin %47 si oy veriyorsa hiç ağlama gerek yok

kendi düşen ağlamaz.

not : (akp li değilim.)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

valla hacım bu ülkenin %47 si oy veriyorsa hiç ağlama gerek yok

kendi düşen ağlamaz.

not : (akp li değilim.)

akp liyim yazsan garip olurdu zaten buzul :)

bu arada ben de deilim ha. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

özelleştirmeye karşı deiliz dielim..peki özelleştirme adı altında Türk'e satılmış kaç kurum var bilader..

doru amk %47 boru deil ağlamaya gerek yokk..usanmadan anlatın dicem ama ben bıktım anlatmaktan anlamıolar amk:S 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    CaPTiXX bunu yazdı:

özelleştirmeye karşı deiliz dielim..peki özelleştirme adı altında Türk'e satılmış kaç kurum var bilader..

doru amk %47 boru deil ağlamaya gerek yokk..usanmadan anlatın dicem ama ben bıktım anlatmaktan anlamıolar amk:S 

:) ben eleştiriyi severim fakat bilmeden cahilce şeyler biraz can sıkıyor..
    Özelleştirmek dedigin öyle senin basit bildigin birşey olmadıgı açık,bak eğer Ticaret olmasaydı şuan o yurt dışında üretilen binlerce hap,silah vb. ne varsa senin haberin bile olmucaktı,şuan o başında durdugun pc bile yabancı paranın eseridir..Zeki olacaksın,tmm birşey satacaksın ama parçalanmaya yönelik şeyler olmucak,bölmücek vatanını..Ülkene parayı 1 kere getirmicek binlerce kez getirecek vergiyle felan durmadan para alacaksın.Devlette öyle yaptı fakat bu son olay yanlıştı,emlak vergisi yüksek birşey degil,hadi onuda geçtim yüksek olsa bile bu parçalanmaya yönelik o yüzden cok para getirsede gereksiz...

(Not: CaPTiXX bu arada kulagına küpe olsun özelleştirme senin bildigin gibi bir güvenlikçi,veya bir fabrikada işçi topluluğu yada bir temizlik şirketi değil bunlar küçük işler yurtiçi işleri.Asıl önemli işler türkiyenin para birimini yükseltecek olan yabancı özelleştirmedir ok bilgine arz ederim..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

en sonunda kalkındıracaklar bütün TR halkını görecekler ondan sonra ebelerininkini tersten o. çocukları babasının malı sanki bu topraklar..

kesin yol darbe amk başka çıkar yolu kalmadı asacan piçi ondan sonra 50 yıl geri gitmeyede razıyım.. 50 yıl geriden gelelim ama TR bizim olsun gidip amına koduum avrupasına veya batısına satmasınlar.. :@ elimde olsa kendi ellerimle boğazını keserim o ipnenin..

akp ye kafam girsin.. 

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
    CaPTiXX bunu yazdı:

:) ben eleştiriyi severim fakat bilmeden cahilce şeyler biraz can sıkıyor..
    Özelleştirmek dedigin öyle senin basit bildigin birşey olmadıgı açık,bak eğer Ticaret olmasaydı şuan o yurt dışında üretilen binlerce hap,silah vb. ne varsa senin haberin bile olmucaktı,şuan o başında durdugun pc bile yabancı paranın eseridir..Zeki olacaksın,tmm birşey satacaksın ama parçalanmaya yönelik şeyler olmucak,bölmücek vatanını..Ülkene parayı 1 kere getirmicek binlerce kez getirecek vergiyle felan durmadan para alacaksın.Devlette öyle yaptı fakat bu son olay yanlıştı,emlak vergisi yüksek birşey degil,hadi onuda geçtim yüksek olsa bile bu parçalanmaya yönelik o yüzden cok para getirsede gereksiz...

(Not: CaPTiXX bu arada kulagına küpe olsun özelleştirme senin bildigin gibi bir güvenlikçi,veya bir fabrikada işçi topluluğu yada bir temizlik şirketi değil bunlar küçük işler yurtiçi işleri.Asıl önemli işler türkiyenin para birimini yükseltecek olan yabancı özelleştirmedir ok bilgine arz ederim..

hemşo bana cahil diyosn eyvallah da sana bi sorum olucak..bu özelleştirme kavramında amaç ülkeye sadece yabancı sermayenin girmesimidir??

özelleştirmnin mali amaçlarından biri devlete gelir sağlamksa bunu kendi halkından sağlayamzmı??

genel olarak özelleştirme sadece yabancılara mı yöneliktir??

bu sorunun cevabını ver sonra bana neden cahil dediğini açıkla.oke.

(şöle bişe de var.farklı konularda konuşuyosak eğer sana sölediklerinde haksızsın diemem....ama bana ne anlatmaya çalıştığını tam olarak anlayaamadmm)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Oy Verenler Utansın :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    afiyet olsun

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

kopma noktasıda son seçimlerdir..

ben demiştim bu saatten sonra kurtuluş savaşta die hala diyorum..

en istemediğimiz fakat yaptığımız en ii şeylerden biridir tüm dünya bilir..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    ben de akp li değilim:) akp li olmayanların hepsi buraya yazsa heralde ençok hit alan konu bu olurdu:)

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
Toplam Hit: 5007 Toplam Mesaj: 41