77.945 M2 Küçüldük
-
Satılsın tabi yabancı sermaye bu..
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------kopma noktasıda son seçimlerdir..
ben demiştim bu saatten sonra kurtuluş savaşta die hala diyorum..
en istemediğimiz fakat yaptığımız en ii şeylerden biridir tüm dünya bilir..
-----------------------------bence kopma noktası o kadar geç deil kardeşim köprüler gitti şimdide bu çıktı varmı böle bişey yaa?
adamlar resmen 3 kuruşa 5 kuruş veriyolar..
bence asıl kopma noktası bu olmalı yoksa bunnar akıllanmadan devame dicekler.. bizde böle arkalarından ettiğimiz küfürlerle kalıcaz daha çok bekleriz son seçimleri..
dediğin gibide kurtuluş savaşda da neye karşı savaşıcan? erdoğana karşı bütün akp li olmayanlarmı? ya da bile bile sattığımz (sattırdıımız) topraklar, özelleştirilen en fazla kâr getiren şirketler içinmi?¿
a.q ben böyle yaşam şeklinin keşke saddam gibi çok sağlam bi diktatör deilde bizimki gibi satmaktan başka bi sikime yaramayan başbakan sıfatını taşıyan çıkarcıları götürseler o ağaca..
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Satılsın tabi yabancı sermaye bu..
http://www.youtube.com/watch?v=mtCruYCKMkY
-----------------------------
Herşeyi göz aldıklarını söyleyerek yayına başlamışlardı ki...Gerek Nihat genç gerekse serdar akinan dediler ki..Ortakıl karışık o yüzden yayını sonlandırmak en iyisi fakat şunu söylemeden geçemicem bu insanlar herşeyin üstesinden birlikte gelicegiz diyen insanlar(dı)...Burdan anlıyoruz ki bu kişilerde birşeyler var.Kime güvenecegimizide şaşırdık misali... -
durmak yok satmaya devam
-
ne la bu herkes bnde akp'li değilim demek için post atıo :| bnde değilim ::D
-
akılsız başın cezasını ayakları çeker...
bildiğim odurki bunları siyasi partilere yüklemeye hiç gerek yok suç millete kardeşim sadece akp yi eleştirmekle bir yere varamayız suç sende bende...
eğerki çoğunluk bunlara destek veriyorsaki veriyor o zaman yapacak bişey yok. hiç bir partiye karşı önyargılı değilim ama beyler itiraf etmek gerekirse akp şuana kadar gelen partilerin en iyisi hassiktir dediğimiz yanlarıda var ama dışardan tarafsız bir gözle baktığımda diğer partilerimizin yapamadıklarını yapmaya cesaret ediyorlar diyecek bişey yok.benim tuttuğum partinin yapamadıklarını yapıyorlar...
özelleştirme olayına gelince bir kısmı çok çok iyi oldu milletimiz yattığı yerden para kazanmasın kardeşim çalışsın. ha yabancılara satılmakla ne kadar iyi oldu onu bilemem... fakat işin sonunda hizmet geldi bunu göz ardı etmeyin teknolojinin Türkiyede nasıl geliştiğine bakarsanız anlarsınız.bu adamlar en azından hem hortumluyor hemde hizmet yapıyor..
son söz saldım çayıra mevlam gayıra...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------akılsız başın cezasını ayakları çeker...
bildiğim odurki bunları siyasi partilere yüklemeye hiç gerek yok suç millete kardeşim sadece akp yi eleştirmekle bir yere varamayız suç sende bende...
eğerki çoğunluk bunlara destek veriyorsaki veriyor o zaman yapacak bişey yok. hiç bir partiye karşı önyargılı değilim ama beyler itiraf etmek gerekirse akp şuana kadar gelen partilerin en iyisi hassiktir dediğimiz yanlarıda var ama dışardan tarafsız bir gözle baktığımda diğer partilerimizin yapamadıklarını yapmaya cesaret ediyorlar diyecek bişey yok.benim tuttuğum partinin yapamadıklarını yapıyorlar...
özelleştirme olayına gelince bir kısmı çok çok iyi oldu milletimiz yattığı yerden para kazanmasın kardeşim çalışsın. ha yabancılara satılmakla ne kadar iyi oldu onu bilemem... fakat işin sonunda hizmet geldi bunu göz ardı etmeyin teknolojinin Türkiyede nasıl geliştiğine bakarsanız anlarsınız.bu adamlar en azından hem hortumluyor hemde hizmet yapıyor..
-----------------------------biraz nasrettin hocanın hikayeisne dönmüş bence..hırsızın hiçmi suçu yok:S
ben bu oy verme konusunda halkın tüm kesimini suçlamam..çünkü yapımızda kişiliğimizde var saflık,iyi niyetlilik..hiç bi insan farkında olarak kandırılmaz,kandırılamaz sonuçta..
yukarıdaki nihat genç videosnda denildiği gibi halkımızın sorunu haberdar olamamaktır!! Bilse yapılan yasa değişikliklerini,satışı yapılan kurumlar..vs. elbet vermez oyunu..
gelelim suçlamadığım halkımdan öte kalanlara..bu insanlar siyasi anlamda en nefret ettiğim karakter yapısına sahip insanlardır..onlar için "bilgi" dierlerinden duyduklarıdır..siyasi bi tartışma söz konusu olduğunda bişe bilmediklerini hemen belli ederler..bi anlamda gazla çalışırlar diyebilirim.uzatmaım fazla kesinlikle böle tanıdıklarınız vardır..ben bu insanları suçlarım madem takip ediyorum biliyorum haberdarım diyosun oyunu vermeyeceksn..yada hainliğe ortak olacaksın..(ör:babam:S)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------akılsız başın cezasını ayakları çeker...
-----------------------------tek katıldığım fikrin "akılsız başın cezasını ayaklar çeker" ama şöle bişey var ben oyumu akp ye vermedim kime verdiimde önemli değil bu durumda ben akılsız olmuyorum ama milletin akılsızlığının sonucu olarak cezasını yine benim bacaklarım çekiyo neden?
suç millette dediğin gibi onunda nedeni: bi çok kesimin ( cahil diyebilirsiniz bilgisiz diyebilirsiniz görmemiş okumamış bilmiyo diyebilirsiniz..) gözünü yok odunla kömürle yok dini alet ederek bilmem ne yaparak boyadılar.. akp şuana kadar gelen partilerin en iyisi diyosun ki bi yönden iyiliklerini gördüm ( en azından gördüğümü sandım) ekonomi iyiye gidiyor yönünde ama ekonomi bakanının basın açıklamasında verdiği sayısal değerler pekde öyle göstermiyodu.. ayrıca akp nin hassiktr dediğimz yanları herşeyden fazladır.. cesaret konusuna gelirsek hepsi cesaret edebilir özelleştirmelere ama diğerleri bu kadarda kendiçıkarları için uğraşmazz..
özelleştirmelerden bana bi kaç örnek verirmisin hangisi çok çok iyi oldu? milletimiz zaten yattığı yerden para kazanmıyodu çalıştığı halde kazanamıyodu.. ayrıca şuan ülkemizde binlerce üniversite mezunu olupta işsiz olanlar var?¿ hizmet desen göremiyorum.. teknoloji ilerlemeye mahkum zatn geri kalmak istemeyen her Ülke teknolojisini korur.. eğer Türkiye böle gelişicekse bi darbe olsun 50 yıl bi daha gerilesin razıyım.. ama böle gelişmesin..
-
o ampulu bitarafında patlatayım tayyibin
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
o ampulu bitarafında patlatayım tayyibin
-----------------------------o ampul son seçimde sizin bi tarafınızda patlamamışmıydı acaba?