8 Ağustos 2014 ABD'nin IŞİD'e Saldırması
-
sonunda beklenen öğleden sonra oldu. ama çok ironik ya..
pkk ypg peşmergeler filan baktılar başaramıyor bir halt edemıyor. abileri geldi.
dip not: ışidi bitirmek değil de ilerlemesini durdurmak için saldırmış abd.
-
amerikanın ışid bizden değildir havası vermek için yapılmış birşey(yersen) diğer yandan da pkkya destek tabi.
-
oyun içinde oyun sanki bir
-
hangisi güçlenirse zayıflatıp kendi hallerine bırakıyor bu abd ibnesi.
zamanı gelincede piyon olarak kullanıyor. peki kimse demiyor mu ki lan abd gel bakayım ne iş bu iş ?
demiyor mu ?
-
SUPERBICO bunu yazdı
amerikanın ışid bizden değildir havası vermek için yapılmış birşey(yersen) diğer yandan da pkkya destek tabi.
duyduğumda tamda bunu düşündüm. Ayrıca
bugün açılan konuda kürtleride vuruyormuş ama nasl pkk desteği olsun.
bence kürtleri arapları ve diğer milletlerden adamları Türkiye ye sürmek için yapılmış bir planın bir parçası
çok uluslu olmak bizim için hep beladır zaten.
Abdye hepten gıcığım zaten bütün dünyanın yöneticisi gibi davranıyor.
kendisi atom bombası dahil her haltı üretiyor sonra çıkıp sizler üretmeyeceksiniz diyor.
Bu konuda Çin ve İrana saygı duyuyorum tınmadan yollarına devam.
yaptıkları kötü ama en azından abdyi sallamıyorlar ya bayılıyorum.
-
saldırılar insan hedefli değil cephanelikler vuruldu ölen insan yok futurist.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Tam da içimden geçenleri yazmışsın..
-
Çin istediği an Amerika'yı ekonomik krize sokabilir. Çekik gözlüleri küçümsemeyin. Rusya, İran, Çin, Kuzey Kore (Fasulye ama olsun) bunlar gün gelecek Amerika'nın ağzına edecek.
-
Mustafa bunu yazdı
Çin istediği an Amerika'yı ekonomik krize sokabilir. Çekik gözlüleri küçümsemeyin. Rusya, İran, Çin, Kuzey Kore (Fasulye ama olsun) bunlar gün gelecek Amerika'nın ağzına edecek.
inşallah. Çok oldular . dünyanın bir ucundan karışmadık iş bırakmadılar
-
yıllardır amerika icin söyle ekonomik krize girecekler, böyle bitecekler deniyor, o is o kadar kolay degil. koskoca amerika'nın ekonomik krize girmesinin sadece cin'e baglı oldugunu söylemek bence komik.
öncelikle milyar dolarlık cirolar yapan, dünyanın en büyük yazılım firmalarının bulundugu, arka planda rockefeller ve rotschild ailelerinin ekonomik olarak baglantıda oldugu, teknoloji öncüsü bir ülkeden bahsediyoruz.
tabi ki cin ve rusya'nın gücü kücümsenemez ama kim ne derse desin dünya'nın büyük bir bölümü amerika'nın kontrolü altında.
-
ışid musul a girince, ırak ordusu (ki bu adamları rahatlıkla yenebilecek güçteler), savaşmayarak musul'u bu örgüte bırakmıştır. musul valisi kaçıp gitmiş, türkiyenin başkonsolosluğundan kaçırılanlar için de, bizim gücümüz yok, kendiniz halledebiliyorsanız halledin demiştir. ve işin ilginci ordunun tüm cephanesi/araçları ışid e "bırakılmştır." zaten bundan ve petrol olayından yola çıkarak ırak merkez hükümetinin desteği olduğunu düşünüyorum..
şuan kuzey ırak tarafına yönelmesinin sebebi petrol kuyularını ele geçirmek diye düşünüyorum... sonra bir şekilde ırak devletine bırakacaklardır..
bir çok devlet ışid den yararlanmıştır, müslümanlar öldürülüyor, dünya islam'ı yine kötü tanıyor, göçler başlatılıyor arazi boşaltılıyor v.s. her zamanki gibi güzel planlanmış bir olay..
kuzey ıraktaki petrollerin amerika ile ilişkisi ne olur bilmem.. belki bunlara zarar gelmesini istemiyorlardır, belki küçük bir göz dağı v.s. ama amerika karşısına israil i almak istemez.. bu ışid israil in işine geliyor..
@andrei, amerika çökecektir.. bunu da zaten yahudiler yapacak :)
basit bir örnek..
http://blogs.wsj.com/deals/2008/03/19/lehman-brothers-china-strategy/
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3531164,00.html
adamlar çin e gidiyor yavaş yavaş..
unbalanced tarafından 09/Ağu/14 02:48 tarihinde düzenlenmiştir