folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 8 Kasım ABD Seçimleri Ve Dolar Kuru

8 Kasım ABD Seçimleri Ve Dolar Kuru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bence clınton kazanıcak  trump televizyon maymunundan baska bişey degil.

bi kere daha tecrübeli siyaset acısından 2 si yahudi kökenliler zaten clintoncı e bunlarda üst kesim çevre oldugu için baya etkileyecektir.

dolar bence düşüşe gecer seçimden sonra eger clinton bi savaş cıkarmazsa tabi :)

onun haricinde hep dolar diyoruzda euroda ki yükselişe ne dicez onu bilmiyorum  euro  kuru 3,50 oldu onu kimse konusmuyor.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Açıkcası benim ülkemde olan bir seçim olsa trumph'a verirdim oyu. Adamın söyledikleri bizim medyada çok çarpıtılıyor. Adam gayet mantıklı konuşuyor. Türkiye için de trumph daha yararlı olacaktır.  Clinton şuanki politikayı devam ettirirken trumph ülkeyi biraz daha içe kapatarak bir süre o şekilde devam edecektir.

Dolar filan düşmesi için revaülasyon şart. Şuan zaten devaülasyon var doalylı da olsa ama iç pazar da el yaktığından resmen krizde gibiyiz. Ya iç pazar teşviklerle rahatlatılıp fiyatlar çekilecek ya da revaülasyon olup yeniden yabancı para birimleri dengelenip dışa bağımlı olarak devam edeceğiz.

RaAmLis tarafından 07/Kas/16 19:07 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Hic kimse bu trump lavugunu sevmiyor kazanmasi zor bence

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

bushu da kimse sevmiyordu bush un babasını da 2 side 2 dönem başkanlık yaptı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

onlarında trafosuna kedi girer mi acaba?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    OCEANUS bunu yazdı

bushu da kimse sevmiyordu bush un babasını da 2 side 2 dönem başkanlık yaptı

Benim dusuncem bu kardes

Saygilar

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

daha seçim başlamadan dolar 3.18 i gördü.

trump ya da hilary kazansa dahi fed beklenen açıklamaları yapacak. dolar karşısında TL yine değer kaybedecek.

altının ons fiyatı ise zirveyi halen tırmalıyor.

kendi kanaatimce dolar yılı 3.25 3.30 değerleri görerek kapatabilir. altın ise ocak ayına gramı 140 tl leri beklemekteyim. mart gibi dolar 3.30 u geçebilir bu gidişle. altın ise 140 tl i geçebilir gramı ile. YTD.

nerden vardım bu duruma dersek. Dalgalı kur dan halen çıkamadık dışa bağmllık artıyor. Cari açık uç seviyelerde ve iç siyasi politik olaylarımız ile dış siyasi politik olaylarımız aldı başını gidiyor.

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek

Dolar içerde(ABD) istikrarı dışarda(TR) ise istikrarsizligi sever.Clinton seçilmesi halinde ki buna kesin gözüyle bakılıyor dolar Yeni Bir rekora koşacak.Burda Clinton un YPG yi silahlandirip faizi yukseltecegim gibi soylemleride çok etkili .

TL Dolar karşısında şu an İki büklüm tir tir titriyor ve Emin olun ki şu an doların Daha Fazla yukselmemesinin nedeni Son Bir İki aydır vergi yapilandirmasindan dolayı devletin kasasına giren sıcak paradır.Yapılandırma başvuruları kasimin sonuna kadar uzatıldı Buda piyasaya yıl başına kadar Belki rahat Bir nefes aldırır.

Daha öncede söyledim Ben şahsen dolarda Asıl patlamayı Şubat Mart gibi Bekliyorum Bu tarihlerden önce gidim gidim artar sonrasında ise dolardan tl ye sağlam Bir Aduuuuuuket gelmesini Bekliyorum.

Hâla çömez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

USD/TRY 3,1835 Güçlü Al  
        EUR/TRY 3,5232 Güçlü Al

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Clinton kazanacak ama kodugumun ülkesinin başkan seçimi tüm dünyayı etkiliyor. Dünya başkanını seçiyolar amk

le le le sakine
Toplam Hit: 13305 Toplam Mesaj: 105
abd seçim