8 Kasım ABD Seçimleri Ve Dolar Kuru
-
bence clınton kazanıcak trump televizyon maymunundan baska bişey degil.
bi kere daha tecrübeli siyaset acısından 2 si yahudi kökenliler zaten clintoncı e bunlarda üst kesim çevre oldugu için baya etkileyecektir.
dolar bence düşüşe gecer seçimden sonra eger clinton bi savaş cıkarmazsa tabi :)
onun haricinde hep dolar diyoruzda euroda ki yükselişe ne dicez onu bilmiyorum euro kuru 3,50 oldu onu kimse konusmuyor.
-
Açıkcası benim ülkemde olan bir seçim olsa trumph'a verirdim oyu. Adamın söyledikleri bizim medyada çok çarpıtılıyor. Adam gayet mantıklı konuşuyor. Türkiye için de trumph daha yararlı olacaktır. Clinton şuanki politikayı devam ettirirken trumph ülkeyi biraz daha içe kapatarak bir süre o şekilde devam edecektir.
Dolar filan düşmesi için revaülasyon şart. Şuan zaten devaülasyon var doalylı da olsa ama iç pazar da el yaktığından resmen krizde gibiyiz. Ya iç pazar teşviklerle rahatlatılıp fiyatlar çekilecek ya da revaülasyon olup yeniden yabancı para birimleri dengelenip dışa bağımlı olarak devam edeceğiz.
-
Hic kimse bu trump lavugunu sevmiyor kazanmasi zor bence
-
OCEANUS bunu yazdı
Hic kimse bu trump lavugunu sevmiyor kazanmasi zor bence
bushu da kimse sevmiyordu bush un babasını da 2 side 2 dönem başkanlık yaptı
-
onlarında trafosuna kedi girer mi acaba?
-
PanxeR bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
Hic kimse bu trump lavugunu sevmiyor kazanmasi zor bence
bushu da kimse sevmiyordu bush un babasını da 2 side 2 dönem başkanlık yaptı
Benim dusuncem bu kardes
Saygilar
-
daha seçim başlamadan dolar 3.18 i gördü.
trump ya da hilary kazansa dahi fed beklenen açıklamaları yapacak. dolar karşısında TL yine değer kaybedecek.
altının ons fiyatı ise zirveyi halen tırmalıyor.
kendi kanaatimce dolar yılı 3.25 3.30 değerleri görerek kapatabilir. altın ise ocak ayına gramı 140 tl leri beklemekteyim. mart gibi dolar 3.30 u geçebilir bu gidişle. altın ise 140 tl i geçebilir gramı ile. YTD.
nerden vardım bu duruma dersek. Dalgalı kur dan halen çıkamadık dışa bağmllık artıyor. Cari açık uç seviyelerde ve iç siyasi politik olaylarımız ile dış siyasi politik olaylarımız aldı başını gidiyor.
-
Dolar içerde(ABD) istikrarı dışarda(TR) ise istikrarsizligi sever.Clinton seçilmesi halinde ki buna kesin gözüyle bakılıyor dolar Yeni Bir rekora koşacak.Burda Clinton un YPG yi silahlandirip faizi yukseltecegim gibi soylemleride çok etkili .
TL Dolar karşısında şu an İki büklüm tir tir titriyor ve Emin olun ki şu an doların Daha Fazla yukselmemesinin nedeni Son Bir İki aydır vergi yapilandirmasindan dolayı devletin kasasına giren sıcak paradır.Yapılandırma başvuruları kasimin sonuna kadar uzatıldı Buda piyasaya yıl başına kadar Belki rahat Bir nefes aldırır.
Daha öncede söyledim Ben şahsen dolarda Asıl patlamayı Şubat Mart gibi Bekliyorum Bu tarihlerden önce gidim gidim artar sonrasında ise dolardan tl ye sağlam Bir Aduuuuuuket gelmesini Bekliyorum.
-
-
Clinton kazanacak ama kodugumun ülkesinin başkan seçimi tüm dünyayı etkiliyor. Dünya başkanını seçiyolar amk