8 Kasım ABD Seçimleri Ve Dolar Kuru
-
Clinton gelir dolar bi miktar düşer. Aralıkta fed faiz yükseltcek dolar yükseltcek. Yılsonu 3,20 yi geçer. At fava bekle :p
-
asa42 bunu yazdı
art arda iki mürit artar ve azalır şeklinde yorum yapıyor :D :D
yanlış anlaşılmasın ama ekonomiyi takip eden ve bu konularda vasfı olan mürit varsa onu dinlesek çok daha mantıklıolur sanki..
+1 @sanacasta müridin yorumunu merak ediyorum ben
-
asa42 bunu yazdı
yanlış anlaşılmasın ama ekonomiyi takip eden ve bu konularda vasfı olan mürit varsa onu dinlesek çok daha mantıklıolur sanki..
Serbest piyasa .)
Ancak TL için iyi görünmeyen gerçekler de var ;
Abd her durumda Fed faizini artıracaktı zaten bunu fiyatlıyor Dolar
TL Petrol ve enerji türevlerine karşılık Cari açığı kapatabilecek uzun vadede bi yatırım yapmış değil
Petrol arzının durdurulması kararı onanmışken Petrol türevlerinin buna karşılık yükselişe geçmesi ve malum doların yüksek seyri
TR nin tüfeyi düşük göstererek mevcut politika faizini düşürme ve düşük tutması ile yatırımcıların gözünden çıkması
Sürekli içerde dengesiz açıklamalar ile gündemin ve ekonominin sabote edilmesi,hukukun bitmiş olması , doğuda ki savaşlar ,bölünme tehlikesi vs vs
Türkiye için birçok sebep var hocam Tl için kim niye düşecek diyor onu açıklaması gerekir iyi yönde gelişen bişey var da biz mi görmüyoruz .)
-
asa42 bunu yazdı
Bişey bilmen yeter . döviz belirsizlik sevmez .
Ülkenin halime bak ve düşün dolar düşer mi ? yükselir mi ?
Kısa vadede abd belirsizliğindrn kaynaklı yükseliş geri gelebilir . ama memleketin derdi malesef bitmiyor .
samaccc tarafından 08/Kas/16 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
ben teknik olarak incelediğimden politika üzerine temel analiz yapamam. tahminimce aralık ayına kadar 3,03 civarına düşer. aralık ayında faiz arttırma mevzu ile 3,23 görülebilir ama 3,26'yı teknik olarak geçmemesi gerekir. 3,26 geçiliyorsa benim analizim hatalı demektir. uzun vade 3,23 görüldükten sonra 2,63 civarına gerileme bekliyorum.
-
neden trump'i kimse sevmiyo ?
-
nurulmac11 bunu yazdı
neden trump'i kimse sevmiyo ?
Aslında clinton daha tehlikeli. Ancak tam bir siyasetçi. Kocasından bu yana işin içinde. Anne eş profiliylede güven veriyor ülke için. Ama bence sinsi birşey..
Trump a gelince çırak prigramından beri hayranımdır. Takip ederdim Ancak siyasetten sonra müslüman nefreti ve zenci diye ırk aşalaması ile tepki aldı.( bu yüzden sevmiyorum) üstelik karma bir millet olan amerikaya söylenmez :)
Oda yetmedi hakaret vari ani atakları var. Bu siyasette pek hoş karşılanmaz. Siyaset sakinlik ister. Panik adamın işi değildir.
-
googleda abd seçimleri diye aratırsanız canlı gösteriyor. trump önde gidiyor
-
Bir rivayete göre 2000 yılında ki çizgi filmde trump un baskan olacagı zaten acıklanmıs.
-
Trump secim calismasi yaparken faizleri arttiricagim diyordi
Faizler yukselirse dolar artar.
Clinton secilirse istikrar devam ettigi icin boyle bir ruh hastasina abd teslim edilmedigi icin dolar yine biraz artacakti.
2 turlu de artiyor yani.
Ama abdde hic bisey degismez baskanlik bir bok degil.
samato tarafından 09/Kas/16 05:10 tarihinde düzenlenmiştir