8 Mbit ?
-
arkadaşlar yaptırmayı dusunuorum kafamda 1-2 soru var
8 mgbt e geçerken eksta bişi öducekmıyım
ay ıcerınsde 15 gb geçınce 512 mı dusuor yoksa ay başınımı beklıor + dıelım ay ıcersınde 15 gb geçtım geçtıkten sonra para öduormuyum ay sonu ekstra
-
ttnet cagrı merkezı bana aynen sunu dedı
15 gun ıcerısınde 15 gb gecersen hızın otomatık olarak 512 kb dusecek dedı
neden dedım ?
hıc bısey dıyemedı ....
-
ben kullanıyorum. 3-4 ay oldu bi kere hızım düştü 512ye o da ayın 27si falandı gayet memnunum 100 le indirince yavaş geliyo artık 600 700 800 görmek istiyorum :D
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet cagrı merkezı bana aynen sunu dedı
15 gun ıcerısınde 15 gb gecersen hızın otomatık olarak 512 kb dusecek dedı
neden dedım ?
hıc bısey dıyemedı ....
-----------------------------Ne alakası var hiç bir şey diyemedi ?
8 mb kotasız sizin bahsettiğiniz tarife fiyatı 49 TL felan.
Birde 8 mb limitsiz var onun fiyatı da 89 TL felan.
Bir tarafta 8 mb limitsiz kullanan abone var istediği kadar download yapabilir hattı ay içersinde hep 8 mb dir.
Diğer yandan da 8mb kotasız var o da 49 TL.
Eeee, arada fiyat farkı olunca elbette hizmette sınırlama olacak, bunu düşünemiyormusunuz da soruyorsunuz anlamıyorum.
---------
8 mb kotasız, aylık belirli bir miktar ödeme yaparsın, 15 gb geçince hattan 512 kb e düşer, yine ayın 1 i itibariyle sıfırlanır, eski hızdan ararlanırsın. Ama esktradan bir ödeme yapmıyorsun limitsiz gibi sabit fiyat.
Zaten hızında 8 mb değil, 8 mb e kadar. Alt yapıda senin hattın kaçı destekliyorsa onu kullanırsın. Bu yine 1 de olabilir, 2,3,4,5,6,7,8 diye devam eder.
Önceden tt nette akıllı dslamlar olmadığı için 15 gb geçince 512 ye düşmüyordu ama şimdi bir çok yerde o sorunu çözdüler artık 512 kb e düşüyor. Ama yinede bazı yerlerde hala 512 kb e düşmeyebiliyor hızlar. Yakında onların da düşer.
Bir çok kez konu açıldı yazıldı, araştırmadan konu açmayın. İnternet sitesinde de yazıyor zaten bu bilgi oradan da bakabilirsiniz.
-
8 mbye geçeli 45 gün oldu iki dönemdir 15 gbyi katladım ama hızım hala düşmedi.inş. böyle devam eder
-
jayde bunu yazdı:
8 mbye geçeli 45 gün oldu iki dönemdir 15 gbyi katladım ama hızım hala düşmedi.inş. böyle devam eder
-----------------------------Benimde ilk iki ay düşmemişti, sonra kitliyorlar.İndirebildigini indir..
-
bende birşey sorayım bu konu ile ilgili..
hocalar simdi ben kampanyalı olarak başladım, modem hediye felan işte..
2 yıl dolmak üzere..
simdi benimkisi 1mbit kotalı..
ben 8mbit 15 gb a kadar olan tarifeye geçmek istiyorum diyelim..
ama kampanyalarını felan istemiyorum..direkt 49 tl olsun faturam..
istedigim zaman net'i kapatabilir miyim ?
yoksa gene mecburi kullanım olacak mı ?
-
ya bi ara bi müridin yanına ttnetten adam gelmiş 49 lira limitsiz demiş 15 gb kota varmı diye sormuş yok demiş o ne oldu haberi olan varmı ?
-
:D geçenler fiyat ta bır değişiklik oluormu faturada ? bizim bı arkadaş var 61 tl gelıormuş da paso
-
8 mbıt yaptırdım :D 100 le ındırıor nasıl olcak
-
lenova bunu yazdı:
8 mbıt yaptırdım :D 100 le ındırıor nasıl olcak
-----------------------------bu kampanya ilk başladığı günlerde aldı dayım 8 mbit i benle daşak geçiyodu 1024 üm diye. (bu arada dayım 1024 le nete baglanıyor)
o zamanda aynı şeyi söyledim hala da ısrarcıyım 8mbit i 100 müşteriden 10 görüyorsa bu tt için yüz yılın olayı. istisna lar haric tamamen palavra
zaten adam boşuna yazmamış max 8 mbit hikayesini. bu kampanyadan önce 5mbit i veremeyen nasıl herkeze 8mbit vericek.
yok bulundugun bölge yok santrale uzaklıgın . kablo tv yada benzer bir hizmet geldiği gün adsl modemi cadde de yakıcam gecicem karşısına sigara tüttürücem,hemde orgazm keyfi ile