folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 8 Sene Oku 2 Saatde Çık Varmı Oks Ye Giren??

8 Sene Oku 2 Saatde Çık Varmı Oks Ye Giren??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    bokee +1 bende karı kıza bakıordum serefsizim :D bu arada a.q en ezik benmişim 67 net falan :S

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ben walla netlerimi hatırlamıyorum benim zamanımda lgs di 728 puan almıştım a.q ama sonra ne oldu düz lise a.q tabi okulları önceden seçioduk oda war şimdi ne güzel a.q öss gibi şimdi öss ye girecez sistem değişti gene bana denk geldi a.q lgs yi olduk sonra öss gi yaptılar önce okulları seçioduk tutasa artık ama ne oldu sonra öss gibi işte önce sınav sonra okul
    şimdi öss yi yaptılar bu sene lise 2-3 konularıda war olan bize oluyor a.q

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    he bu arada haftaya sınava girecek kaç kişi war acaba müridlerden kaç kişi girecek

birde aga 8 sene oku 2saatte çık biz ne yapalım 11(bazıları 12-13 te oluyor) sene oku 3 saatte çık

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    pardon üçüncüsü yanlışlıkla oldu neyse

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    hay aq yaaa en malınız benmişim. sikicem şu pcyi benim aklıma sokanın. aq 43 net yaptım galiba bu sınavdan sınavda iyi geçmişti türkçeden yüksek bekliyodum sikti bıraktı ebemi of yaa. neyse artık ist dısı okuruz burdakı anadolu liseleri 400 den asagı deil aq.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ben bu sınavı çıkaranında sınav stresinide sınav sorularınıda sınavda başımda beklicek olanıda sınavı kazanamadığım zaman bana kötü kötü bakıcak olanlarında hepsinin taaa a.q..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Ben geçen sene girmiştim matematiimi hiç sormaın senelerdir skik zaten :) . Türkçe 25'te 23 sosyal 25'te 20 küsür fen 25'te 16 mı 18 mi ne. Zaten ben özel okula girdiydimm banane oks'den. Bi de babamın oks sonuçlarımı görünce telefonda dedii şey çok güseldi :D: "menecer(football manager oynuodum da sabah akşam :D) kurtarsın seni :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    vaLLa ben bu kodumunun sınavına skmde olmadan girdim..
    Öle de çıktım düz lise okuduydum..tercih sınawdan önce yapıılıodu kazansamda gitmem dediğim yere yetti sadece buanım..Laf olsn die anadolu lisesine gidilirmi dedik.amk düz liseden mezun oldm 60 gelio ümi sınawında okuldan..Aklıma zçaym

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Ben geçen sene girmiştim, kağıt saman kağıdıydı bok gibiydi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    benim zamanımda da saman kağıdıydı soru kitapçığı
    1 sene hazırlık
    1 sene 9
    1 sene 10 (bu sene) demek ki ben gireli 3 sene olmuş.
    A.q sakın tembellik yapıp yatmayın ben and. lisesiyim diye başta çok üzülmüştüm, çünkü yaşıtlarım bu sene öss ye giriyor benimse daha bir senem var. hazırlıkta ingilizceyi kafamıza monte ettiler o yüzden ense yapamadım 9. sınıfta yani lise 1 de biraz inektim iki dönemde takdir aldım. sonradan 10. sınıfta yani bu sene biraz yatmam gerekiyordu yattım mat. ile analitik geo 4 e düştü çok pişmanım ama faydası yok
    uzun lafın kısası yarın çalışırım deyip yatmayın gelecek de bir gün geleceği için çalışın yarınlar çok hızlı gelip geçiyor.. (bir iki şişe iyi gider şimdi)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Toplam Hit: 4082 Toplam Mesaj: 31