89/4 Tertipler
-
edit:asdasd :F hadi hayırlı teskereler
-
Askerlikte hayatın içinde başımızdan geçen en güzel serüvenlerden birisi.unutulmaz anları maceraları geyikleri ile hayat boyu kalıcı hatıralarla yaşayacağınız bir film şeridi gibidir.Erkek askerliğini anlatır,kadın gelin olduğunu derlerdi büyüklerimiz.ama askerliğinizinde şansla alakalı bir şey olduğunu hatırlatayım.elinizden ne iş geliyorsa onu yapın şuna buna atlamayın rüzgarda savrulan gazel olmayın.güney demişler doğrudur.batıda yaparsanız askerliğiniz kıyak geçer.kendimi örnekliyeyim.İzmir Narlıdere de askerlik yapıpta bitiren birisiydim.sırf askerlik yüzünden İzmir aşığı oldum.Antalya-İzmir ikilemi yaşadım.Sayıları değişen kızlarınız olur.şehri tanırsınız.ha birde askerde öyle işler yapın ki eliniz para tutsun.giderken bankamatik kartı edinmeyi ihmal etmeyin ve hesabınız kesinlikle şişkin olsun kimseye mahkum kalmayın sıkıntısı zor olabilir çok örnekler görürdüm askerde iken.bizim birliğin banka şubesini kullanacaksınız diye bir şey yok.ben hiç öyle bir şeyle uğraşmadım cebimde cüzdanım bankamatiğim eksik olmadı.paralı işlerle uğraşın demiştim.Kantin,haber merkezi,çay ocakları,elinizden Pc işleri geliyorsa(sakın denemeyin orduda iken yıpranırsınız)yönetim kısımları S1,S2,S3 vs,ya da benim yaptığım gibi sinema işletmeciliği filan.benim hala 10 yıl önceki günlüklerimde mevcuttur.sadece 78 günlük acemiliğimde 450 lira yemiştim.ama ben yemekhaneleri kullanmazdım.hamburger,pizza,tost,açma vs,atariye harcamıştım paramı.Narlıdere tam bir club med.o kadar rahat bir yerdiki ya da bu bulunduğunuz pozisyonla da alakalı olabilirdi.benim badim Hakkari Yüksekova ya gitmiş ben Narlıdere de kalmıştım.yemin töreninde mutlaka 2 gün izni alın kendinizi eğlenceye verin.asker moralle yaşar derlerdi.disco vs.ben konak ta 2-4 matinesi yapan bi disco benzeri bi yere giderdim.yine rio kafe o zamanlar müthişti.404 te kafa çekerdik.bi keresinde bir bayan barı bekliyor.biz yeşilllerle leonardo gibi kapıdan daldık.biz bira içmek istiyoruz dedik.olur ama bu kıyafetle olmaz dedi.kafamda bi lamba yandı karşıdan bir kot pantolon bir sweety ile içeri girdik orda zum olduk en sonunda bizi bi taksi ile Narlıdere ye gönderdiler.2 hafta ceza almıştık.
Siz siz olun kafaya takmayın sınırlı günlerinizi arkadaş aile yoklamaları ve eğlence ile geçirin orada en çok bu anlara ihtiyaç duyarsınız.ha sevdikleriniz mi var üzülmeyin ister ayrılın ister devam ettirin.ben seçimimi ayrılalım diyerek tercih etmiştim.çünkü zaman uzun,gözden uzak olan gönülden uzak olabilliyor.hem orada bu tip ilişkinize sadık kalamazsınız bunu anımsayın.
hadi şimdiden iyi tezkereler..
-
hocam sız teleşa düşmüşşünüz bıde hayırlısıyla bız yapsak
-
Güle güle git güle güle gel :)
-
Hayırlı Teskereler... 77/1 Tertiplerede Selam, Vardır Aramızda Mutlaka.
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
İyi muamele çekiyolarmış :F
----------------------------
amuhuahs naptın abi ya:D
-
al bide burdan yak :) yaftamızı almadık daha bu ayın sonunda inş.. yardırdık cümleten hayırlı olsun ... :F
-
Tecili bozdurdum Aralık ta kısa dönem olarak gidiyorum inş. var mı başka giden ???
-
T-Bag bunu yazdı:
Tecili bozdurdum Aralık ta kısa dönem olarak gidiyorum inş. var mı başka giden ???
-----------------------------aynen tertip:) Aralıkta askerim Allahın izniyle. sınava nerde giricen
-
god bunu yazdı:
-----------------------------T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------aynen tertip:) Aralıkta askerim Allahın izniyle. sınava nerde giricen
-----------------------------Tuzlada olması lazım, şubedeki eleman kasımda ara burayı dedi bütüm bildiğim bu :D