89/4 Tertipler
-
T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------
Tecili bozdurdum Aralık ta kısa dönem olarak gidiyorum inş. var mı başka giden ???
-----------------------------dark ben compu var bildiğim kadarıyla
-
öyle bir tertip mi var ya :D:D şafak demiş atarsa rize ::):)
-
84/4 iskenderun 6. kol.ord.don.bkm.mrk.k. :)))
-
90/1 var burda hey gidi heyyy xD
-
üzülme tek degilsin 89/4 gidiyorum bende bi bilgin varmı kasımın kacında gidicez nere gitcez fln belli oldumu daha hic gidip sormadım subartta tecili kaldırdıktan sonra
-
84/2 3.Ane Jet Üs Komutanlığı Hey gidi Günler. :) ordayken ne zaman bitecek bu askerlik bitmez diyorduk bitincede ulan keşke askerde olsaydım diyor insan askerlik güzel birşey herşeyi öğretiyor insana sabırı parasızlık nasıl birşey oldugunu arkadaşlığı asker ocağı başka her şey var anlayacagın yeni gidenlere şimdiden hayırlı teskereler vatana iyi bakın çunki her yanımız piç dolu.... hadi ey wallah
-
Havacı karacı ya da denizci olmanı tamamen onlar mı belirliyor ?? Hangisi daha iyidir acaba??
-
T-Bag bunu yazdı:
Havacı karacı ya da denizci olmanı tamamen onlar mı belirliyor ?? Hangisi daha iyidir acaba??
-----------------------------evet herşeyi TSK belirliyor. en iyisi kütahya havacı birliği diyolar
-
Aloryan bunu yazdı:
üzülme tek degilsin 89/4 gidiyorum bende bi bilgin varmı kasımın kacında gidicez nere gitcez fln belli oldumu daha hic gidip sormadım subartta tecili kaldırdıktan sonra
-----------------------------daha belli değil hocam. sülüs gelir yakında. muayne olduğun askerlik şubesini ara bilgi verirler.
-
Peki giderken kütüğe bağlı şubeden mi gidecez yoksa ikamet ettiğimiz yerden mi? (saçma mı oldu ne bu soru:D)