92'Lilerin Celp Dönemi
-
1992 DOĞUMLU YÜKÜMLÜLERİN İLK YOKLAMA İŞLEMLERİNE AİT TRT DUYURUSU
1. BU YIL ASKERLİK ÇAĞINA GİREN 1992 DOĞUMLU ERKEK VATANDAŞLARIMIZIN İSİM LİSTELERİ KÖY VE MAHALLE MUHTARLIKLARINCA İLAN EDİLMEK ÜZERE MÜLKİ MAKAMLARA GÖNDERİLMİŞTİR.
2. LİSTELER, 1-30 NİSAN 2011 TARİHLERİ ARASINDA MUHTARLIKLAR İLE ASKERLİK ŞUBELERİNDE ASKIYA ÇIKARILACAKTIR.
3. 1992 DOĞUMLU VATANDAŞLARIMIZIN, NÜFUSA KAYITLI OLDUKLARI YERLERİN KÖY VE MAHALLE MUHTARLIKLARI İLE ASKERLİK ŞUBELERİNDE ASKIYA ÇIKARILAN LİSTELERİ İNCELEYEREK, LİSTEDE İSİMLERİ BULUNMAYANLAR İLE KİMLİK BİLGİLERİ YANLIŞ VEYA EKSİK YAZILANLARIN, 15 MAYIS 2011 TARİHİNE KADAR İLGİLİ NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE MÜRACAAT EDEREK DÜZELTTİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.
4. KİMLİKLERİNE AİT BİLGİLERİ DOĞRU OLANLARIN İLK YOKLAMA İŞLEMLERİ YAPILMIŞ KABUL EDİLECEKTİR.
5. BU TARİHE KADAR KİMLİKLERİNİ LİSTELERE YAZDIRMAYAN YA DA YANLIŞLIK VEYA EKSİKLİKLERİ DÜZELTTİRMEYENLER 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU GEREĞİNCE İLK YOKLAMA KAÇAĞI İŞLEMİNE TÂBİ TUTULACAKTIR.
KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR.
kaynak ; http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/01icerik.htm
evet beyler 92'lilerinde celp dönemi açıklanmış.. Hayırlısı olsun.
Yanlız benim bir sorum olacaktı ;peki hocalar ben gecen sene erteletmiştim tecili kaldırdım kasımda yolcu olacaktım. ( 90'lıyım. )
kaza geçirdiğimden dolayı, sol ayağa diz altından 35 cm'lik bir platin takıldı.. İyileşme süreci anca kasım ayına doğru tam randımanlı bi ayak olur zannediyorum.
Kaza raporu vs herşey elimde duruyor bunu muaineye gittiğimde göstersem, 1 sene daha erteletme gibi bir şansım varmı :|sağlıklı gidip gelmek istiyorum, elinde fırsat varken yapma diyenler için hiç birşey söylemeyeceğim :)
sorumu yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim. -
hacı bu konuda bişey söylemek zor ve yanlış olur en sağlam bilgiyi yinede askerlik şubesi verir..
-
vay amk sıra bize gelmiş daha küçücüğüm lan ben o kadar büyümedik :D
-
oha lan, askerlik cagımız geldi mk, yaslanıyoruz |:
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yaa, geldi cattı olm kaçamazsın :D
-
Amd-x bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------yaa, geldi cattı olm kaçamazsın :D
-----------------------------Ne zaman geldi la bu? Neyseki okul var...
-
aha sıra bize geldi : )
arkadaşlar şunu merak ediyorum listeler nisan ayında asılıcak bizim üniversite işide tercihler vs. temmuz belli olur yani diyeceğim kendiliğinden üniversiteye kayıt olunca ertelerlermi yoksa illa bizim gitmemiz şartmı gerçi bizim arkadaş hiç gitmedi üni kayıt olunca kendiliğinden ertelenmişde sorıyım dedim
-
kendiliğinden ertelemezler kayıt yaptıktan sonra senin öğrenci olduğunu belgeleyip askerlik şubesine vermen gerekiyor diye biliyorum.
diğer türlü kontrol de falan görürseler alırlar sonra öğrenciliği belgelersin gene bırakırlar ...
-
yar.aaaa yedik haaaa geldi soktu bizede şimdi bu askerlik : (((( :D
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Oku lan sen :D
-
bizim arkadaş 3. üniversiteyi okuyor 40 yaşına geldi sdkfl