92'Lilerin Celp Dönemi
-
hassss :| ne ara geldi ya , okuyom ben yaaa :D
-
Askere Gideceklere Şimdiden ALLAH Sabır Versin Şerefle Nöbet Tutmalar..
Hürgeneralim Alayı Yalan oldu Hayırlı Teskereler....
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
nufusa kayıt olduğum yer köyüme bağlı. kütüğüm karsda yani ve açık öğretim lise öğrencisiyim şimdi benim yinede şubeye gitmem gerekiyormu :|
-----------------------------biri şunu yanutlasın amq
-
enes bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
nufusa kayıt olduğum yer köyüme bağlı. kütüğüm karsda yani ve açık öğretim lise öğrencisiyim şimdi benim yinede şubeye gitmem gerekiyormu :|
-----------------------------şimdiki oturduğun yerdeki askerlik şubesine git. köye gitme.
-
oha küçüçüküm ben daha lan ne askerliği :|
-
kaygusuz bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------şimdiki oturduğun yerdeki askerlik şubesine git. köye gitme.
-----------------------------abi bende onu diyorumda.gitmeden otomatik tecil olmuyormu bu şuan açıköğretim lise öğrencisiyim.
-
şimdi bana askerlik celbimi gelicek bana bütün 92lilerin ortak sorunu galiba hakkaten okadar büyüdümmü lan ben hiç farketmemişim
-
dead_march bunu yazdı:
şimdi bana askerlik celbimi gelicek bana bütün 92lilerin ortak sorunu galiba hakkaten okadar büyüdümmü lan ben hiç farketmemişim
-----------------------------la iyi olursam :D ki hayal .. sizle gidicem :D
olmadı 93'lerle aq :/ -
BosnaK bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
Allah Allah diyorum. 92 celpler mi geliyo lan. ula torunumun torunlarım yolda obaaaa :)
gelin torunlar gelin :)
alt devre çömez torun tombalak südyen kilot dantel gel gel gel torunum gel geceler uzun torun :)
-----------------------------Nası yane ya :D
-----------------------------bu neki daha ;
Torun torun ötmez borun öterse borun bilki ben yokum :) aha aha
-
şu an gidersen çürük alıp geri gelmen muhtemel çünki sipor yapamıycaksın bacağında ödem riski olucak ağrı yapıcak benden demesi istersen git 1 ay yap gel zaten gidince sen gelmek istiyceksin cürük de bahane olur. gittim geri gönderdiler desrsin 1.2,5 yılın mahfolmadan gelirsin hemen (kendi adıma söylüyorum işimden oldum bunalımdayım kız arkadaşım terk etti daha sayıyım mı ?)