Absinth

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bi film vardı avrupa bilmemnesi die american pie tarzı genclik komedisi orda sözü geciyodu bu içkinin.

esas marifeti hayal gördürmek,o yuzden aslında ''yeşil peri'' diyorlar kafa bi milyon olunca yanında peri var sanıyosun.

izmir bucada satan biyer var 9eylül üninin orda :D kacak falan tırsmıyo adam direk vitrine komus 100 kagıda bırakıyor.isteyene alır gönderirim ama bi sakal alırım :D :P

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bakın simdi size nasıl hatirlatcam

(eurotrip)avrupa muhabbetini herkes seyretmistir orda barda bir sahne war cocuklar yeşil birşey içiyor Sonra yanında melek görüyolar felan devamında kardes kardese sevismeye başlıolar vs ordaki sey absinth (:

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    türkiyede yasak falan değil arkadaş uydurmuş ya da alıntı yaptığı yer geçen sene tekel başkanı açıklama yaptı bizde yasak değil talep olursa getirtiriz dedi ve ben bu sene çoğu yerde gördüm metroda şişesi 130 ytl danimarka absinthi 69luk taksimde trtnin orda bir bakkalda da gördüm aynısını 120 dedi. Tolgam gelsin belarustan en hasını getircek.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------
    türkiyede yasak falan değil arkadaş uydurmuş ya da alıntı yaptığı yer geçen sene tekel başkanı açıklama yaptı bizde yasak değil talep olursa getirtiriz dedi ve ben bu sene çoğu yerde gördüm metroda şişesi 130 ytl danimarka absinthi 69luk taksimde trtnin orda bir bakkalda da gördüm aynısını 120 dedi. Tolgam gelsin belarustan en hasını getircek.

türkiye de alkol oranı %50 den fazla olan içkiler yasak olması gerekiyor :|

senin gördüklerin büyük ihtimal seyreltilmiş falandır, veya tekel özelleşince yapmıştır bir güzellik :P

yanılıyor olabilirim :|

ama içmeyi bilmiyorsanız sakın denemeyin, benim gibi fondip koyarsınız falan ebenizin am.nı tersten görürsünüz :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    birde bacardi 151 var %75 alkol
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevenyourdesires
    sevenyourdesires's avatar
    Erkek

Türkiye'de yasak değil satılıyor fakat içlerinde halisülasyon görmenizi sağlayan Thujone maddesi mevcut değil, içinde yaşil rengini ve tadını veren özler ve anason mevcut. içtikten sonra zaten rakı içmiş gibi anason tadı ağzınızda kalıyor. Freeshoplardan aldığınız absinthlerde de Thujone yoktur, yasadışı yollardan bulup getirip içmeniz gerekir, bildiğim kadarıyla Çek Cumhuriyeti'nde sınırlamasız satılıyor. ben nedense tadını seviyorum içinde thujone olmasa da, thujoneli olanını bilmiyorum ama güzeldir elbet.

steel slaughter
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bir bardak içtikten sonra nesneleri olmasını istediğiniz gibi görürsünüz.ikinciden sonra nesneleri olmadıkları gibi görürsünüz.ama üçüncüyü içtikten sonra nesneleri gerçekten oldukları gibi görürsünüz ki, en korkunç şeydir bu dünyada...

OSCAR WİLDE 

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bende 2 tane geldi.. biri  %68 diğeri %60 ..68 olan bitti gitti :D çok acayip di ama hiçde uçan filler görmedim ... 60 lık duruyor koleksyonumda..

"Less is More"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yeni rakı gibi gibi muhabbet oluyomu :D en iyi muhabbet ortamı içkisi yeni rakı absinth i muhabbet ortamında içsek birbirimize kayarız heralde:D

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    dreampark87 bunu yazdı:
    yeni rakı gibi gibi muhabbet oluyomu :D en iyi muhabbet ortamı içkisi yeni rakı absinth i muhabbet ortamında içsek birbirimize kayarız heralde:D

aman hocam absinth içelim muhabbet edelim diye sakın diyim sonra sabaha pişman olursunuz :)
    bak yeni rakı demişin ne güzel işte tekirdağ yeni rakı felan ne güzel muhabbet ettirir adama..  b.k yoluna gitmeye gerek yok :==)

.
Toplam Hit: 9482 Toplam Mesaj: 41