Acaba Dedim Kendi, Kendime, Acaba...!
-
İnsanların kasıtlı olarak yönlendirmesine karşı olmam için derin devlette akrabam olmasına gerek yokki.
Anlattığım sahneden sonra ne oldu bilmiyorum. ama o kadarı bile danıştay baskının anlatıldığını anlamaya yeter. Evet pisikolojik savaş yapılıyor hemde alası bu yapılırken biraz daha faydalı bi şekilde yapılsa iyi olur. K. vadısı terörün bi bölümü yayınlandı o sankı faydalı dediğim sekilde olacaktı ama ne hikmetse olmadı.
Ülke gündemını bu kadar meşgül eden olaylara ülkede bu kadar tutulan bi dizinin daha dikkatlı yaklaşması gerekmezmı
-
Türkiyede'ki hangi senaris kadroda varki o göt.Bir kahraman yaratmadan,bi kahraman öldüremezler.yemez.
-
bence ihtiyarlar tarafindan iskenderin mekani basilacak memati kurtarilack....tabi iskender kacip kurtulacak....ihtiyarlarin polata biraz destek cikmasi gerekir gibime geliyor....hade hayirlisi
-
Memati mi ölecek? Ha ha ha çok komik.
-
bu ihtiyarlar heyetinin çıkması teşkilat isimli bir kitap çıktıktan sonra oldu. hemen diziye monte ettiler. biliyorsunuz bundada çok başarililar. memati sıyırır gibime geliyo. muro da ölmesin :) ah ulan şu insancıl yanim var ya.. :P
bu arada kitabın konusunu merak edenler buradan öğrenebilirler .. http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=126771 -
Atom Bombaları Var Türkiyenin Hatta Tam olarak değilse bile Yerinide Biliyorum Zannımca, Urfa Siverek Yolunun altınamı ne bi yere Saklamışlar. :)
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Atom Bombaları Var Türkiyenin Hatta Tam olarak değilse bile Yerinide Biliyorum Zannımca, Urfa Siverek Yolunun altınamı ne bi yere Saklamışlar. :)
-----------------------------
Hee öyleymiş abü oda cami var köşede, o köşeden sola dön yüz metre ilerde sağda kime sorsan gösterir :) -
Türkiye nin son yıllarda Okyanuslarda bazı nükleer denemeler yaptığını tahmin ediyorum.
-
Ben Mematinin Geleceği Hakkında Yorum Sormadımki Beyler,
Yine Olayı Başka Yöne Çekmişsiniz.
Ciddi Bir Konu Başlığı Açıyoruz, Sulandırıyorsunuz. Bebeler Gibi.
Lütfen Thaşşsak Geçecek Olan Yorum Yazmasın, Gidin PArkta Oynayın.
-
atom bombalarımız var petrol kaynaklarımız bor rezervlerimiz varda nie saklıyoruz ki ahmedi nejad nası yapıosa bizde sallıyak tehdit belli mi olur atom bombamız ustunuze duser fln gıbısınden ıgneleme yapsak bence cephane olabılır olmalıda ama atom bombası mumkun deıl