Acaba Dedim Kendi, Kendime, Acaba...!
-
selman karakoçun kitabı olan Teşkilat kitabını okuyan varsa bu ihtiyarlarla ilgili geçmişte ve şimdiye ait iddaalar bulunmaktadır. zaten o kitabın yazarı pana yapımla bir görüşmemiz var diyordu. heralde anlaşmışlarki kitabın içindekilere senaryoya çekmeye başlamışlar..
-
Nalet olsun içimdeki bu insan sevgisine varya :(
haftaya çok janjanli olcak merakla bekliyorm:)
-
Dizi bu dizi kendinize gelin ya:D
-
Kurtlar Vadisi gerçekten olacak ve olanlardan yola çıkıyor.Ama eğer doğruysa böle şeyleri televizyonda yayınlamaları düşündürücü.Eğer gizli bir şeyler varsa yabancı servisler ve ülkeler de paranoya yaratabilir bu durum.
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Ben Mematinin Geleceği Hakkında Yorum Sormadımki Beyler,
Yine Olayı Başka Yöne Çekmişsiniz.
Ciddi Bir Konu Başlığı Açıyoruz, Sulandırıyorsunuz. Bebeler Gibi.
Lütfen Thaşşsak Geçecek Olan Yorum Yazmasın, Gidin PArkta Oynayın.
-----------------------------
Seviyeni bil kim oldupuğunu sanıyorsun ihtiyar heyetinden mi?Herkes istediği yorumu yapar.Ne bu Kurtlar Vadisi mevzusu, çık artık hayal dünyasından.
Birader ükle için bişeyler yapmak istiyorsan, böyle ahkam kesmekle olmaz.Herkes haddini bilsin.
Kimseye böyle söz sarfedemezsin, saygı duymak zorundasın, daha neyi nasıl yapacağını bilmeyen insanlar neden sivrilmeye çalışır anlamam a.q.
-
dugato bunu yazdı:
-----------------------------iyi de hacı derin devlette akraban mı var ki zoruna gidiyo.
zaten bilinen şeyleri uyarlayarak diziye katmışlar.
yani şimdi adamlar psikolojik harp mi yapıyolar diyosun?
bu arada memati ölmeyecek galiba şöle olabilir:
iskender: hâkânım belki memâtînin bize söyleyecekleri vardır.
gibisinden bişey diyecek. öldrümeyecekler.
ölümsüzleşen polat alemdar üzerinde parıl parıl ışıklar yanarak dper mario misali adamların üzerinden geçerek onları etrafa saçacak.
yani replik böle olsa gerek en azından.
-----------------------------başlarken; Bu dizide adı geçen kişi kurum kuruluş ve olayların gerçekle alakası yoktur yazıyor..Ve ki büyük ihtimalle bunlar var..Mesela altındağ..
-
polemik yaratmak için yazmıyorum ancak;
eskiden delisi olduğum kv dizisinin şu an ki hali için şunu diyorum "hayatımda bu kadar dandik bir dizi görmedim ben" eski günlerin hatrına bazen açıyorum belki güzelleştirmişlerdir diziyi diye ama yok. Polat ı şu an abd nin üstüne salsalar 450 bin kişilik orduyu dağıtır çıkar şerefsizim. Bumu yani. Artistik 2 laf söyleyecen diye 1 i de çekip sıkmıyo. Yönetmenler sıkıştıkça abdülhey i köstebek ilan ediyo. izlerken bağlanıyorsunuz anlıyorum ancak tarafsız eleştirin bakallım bide.
Bişey bildiklerinden değil böyle gelmiş böyle gittiğinden gündemdeki her söylentiyi diziye taşıyorlar ve gerçek bu der gibi işliyorlar. Dizide gösterilenle bu ülkenin gerçekleri farklı şeyler.
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
Memati mi ölecek? Ha ha ha çok komik.
-----------------------------Çakır'ı ne zaman unuttunuz ! Eğer çakır gibi bir karakter ölebiliyorsa memati'nin ölmesi zor olmasa gerek, bir de Muro ölmeyecek Örgüt İtirafcısı olacak...
-
çakırı öldürdüler hata yaptılar,
mematide ölürse içine ederler filmin ölmez büyük ihtimal
-
siganfu bunu yazdı:
-----------------------------bu ihtiyarlar heyetinin çıkması teşkilat isimli bir kitap çıktıktan sonra oldu. hemen diziye monte ettiler. biliyorsunuz bundada çok başarililar. memati sıyırır gibime geliyo. muro da ölmesin :) ah ulan şu insancıl yanim var ya.. :P
bu arada kitabın konusunu merak edenler buradan öğrenebilirler .. http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=126771
-----------------------------Kitabı okudum kurtlar vadisinin son bölümüylede yakından alakası var.Tavsiye ederim fakat kitapta eksik kalmış şeyler ve gerkesiz karatelerde var