Acaba Sorun Donanımda Mı?
-
müridler benim pc 10 dk da bir takılıyo şu anda bile acele yazıyom her an takılabilir :D nedendir anlamadım böyle bişey yoktu işte nete girmiyodum modem yoktu neyse 1 gün önce modemi taktım nete girmeye başladım başlayalı pc 10 dk da bir takılıyo sebebini anlamadım. var mı başına gelen yada çözüm üretebilcek olan
-
Takılma nasıl oluyor? Mavi ekran mı geliyor? Onu da yazarsan belki yardımcı olabiliriz.
-
normal takılma sıradan. mouse oynamıyo falan . kafayı yedim :||
-
hacı bak sımdı pek bır bılgım yok ama asırı ısınmadan olabılır. Eger donanıda agrıza olsaydı kı gorunuse gore yok mavı ekran gelmesı gerekırdı yada acılırken bıos ekranını gecemzdı orda donup kalırdı.Fakat sorun anakarttansa deısır. Yinede garantisi varsa gotur bea hacı bırak onlar ugrassınlar bosunamı para alıolar :D
-
Küçük bir sorum var , konu açıp da Db'yi şişirmeyeyim dedim . Sanırım virüsten ...
Ben bilgisayarda masaüstünde sağ tuşa basınca 5-6 saniye beklemem gerekiyor . Yani basıyorum , 5-6 saniye (bazen daha fazla) bekliyor ve sonra menü geliyor . Nedendir ?
-
hoca donanımdan kaynaklanada bılır vırus yemısde olabılırsın ama donanımdan olsa cogunlukla acılmaz uada mavı ekran kasrına cıkar buyuk ıhtımalle vırus falan dır ıster vırus taraması yaptır baktın olmuyor sıstemı yenıden kur baktın oda olmuyor servıse gotur
Chingis
genelde onu ram yada ıslamcısı yetmedıgınde yada sıstemde kasılma yapacvak bır seyler oldugunda yapar....
-
Trojan yemis olabilrsin hatta keyloggerdan seni takip bile edior olabliler yüksek ihtimal
-
görev yöneticisinde çalışan exeleri kontrol et,nod32 antivirüs system ile güncellenmiş halde bilgisayarında zararlı yazılım kontrolu yap.daha sonra advanced windows core kurup çalıştırgerekli adımları uygula .bilgisayarı restart etmeden C:\WINDOWS\Prefetch klasörünün içerisini sil.restart et.
bunları yaptıktan sonra yine aynı proplem olursa bilgisayarın masa üstü ise, CPU nun fanının tam oturup oturmadıgını yada gevşeme olup olmadıgını kontrol et.
-
cyrpt'ten sonraki mesajlar bana mıydı müridler ?
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------Küçük bir sorum var , konu açıp da Db'yi şişirmeyeyim dedim . Sanırım virüsten ...
Ben bilgisayarda masaüstünde sağ tuşa basınca 5-6 saniye beklemem gerekiyor . Yani basıyorum , 5-6 saniye (bazen daha fazla) bekliyor ve sonra menü geliyor . Nedendir ?
-----------------------------http://www.download.com/Advanced-WindowsCare-Personal/3000-2086_4-10833219.html?tag=list
http://www.download.com/Ad-Aware-2007/3000-8022_4-10837062.html?tag=list
bunlarla bilgisayarini tarat. Eger hala oluyosa sag klickle gelen programlari azalt.
-
ulstrAsker usb modem mi kullanıyorsun ?