folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acaba Sorun Donanımda Mı?

Acaba Sorun Donanımda Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    müridler benim pc 10 dk da bir takılıyo şu anda bile acele yazıyom her an takılabilir :D nedendir anlamadım böyle bişey yoktu işte nete girmiyodum modem yoktu neyse 1 gün önce modemi taktım nete girmeye başladım başlayalı pc 10 dk da bir takılıyo sebebini anlamadım. var mı başına gelen yada çözüm üretebilcek olan

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Takılma nasıl oluyor? Mavi ekran mı geliyor? Onu da yazarsan belki yardımcı olabiliriz.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    normal takılma sıradan. mouse oynamıyo falan . kafayı yedim :||

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hacı bak sımdı pek bır bılgım yok ama asırı ısınmadan olabılır. Eger donanıda agrıza olsaydı kı gorunuse gore yok mavı ekran gelmesı gerekırdı yada acılırken bıos ekranını gecemzdı orda donup kalırdı.Fakat sorun anakarttansa deısır. Yinede garantisi varsa gotur bea hacı bırak onlar ugrassınlar bosunamı para alıolar :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Küçük bir sorum var , konu açıp da Db'yi şişirmeyeyim dedim . Sanırım virüsten ...

Ben bilgisayarda masaüstünde sağ tuşa basınca 5-6 saniye beklemem gerekiyor . Yani basıyorum , 5-6 saniye (bazen daha fazla) bekliyor ve sonra menü geliyor . Nedendir ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

hoca donanımdan kaynaklanada bılır vırus yemısde olabılırsın ama donanımdan olsa cogunlukla acılmaz uada mavı ekran kasrına cıkar buyuk ıhtımalle vırus falan dır ıster vırus taraması yaptır baktın olmuyor sıstemı yenıden kur baktın oda olmuyor servıse gotur

Chingis 

genelde onu ram yada ıslamcısı yetmedıgınde yada sıstemde kasılma yapacvak bır seyler oldugunda yapar....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Trojan yemis olabilrsin hatta keyloggerdan seni takip bile edior olabliler yüksek ihtimal

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

görev yöneticisinde çalışan exeleri kontrol et,nod32 antivirüs system ile güncellenmiş halde bilgisayarında zararlı yazılım kontrolu yap.daha sonra advanced windows core kurup çalıştırgerekli adımları uygula .bilgisayarı restart etmeden C:\WINDOWS\Prefetch klasörünün içerisini sil.restart et.

bunları yaptıktan sonra yine aynı proplem olursa bilgisayarın masa üstü ise, CPU nun fanının tam oturup oturmadıgını yada gevşeme olup olmadıgını kontrol et.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    cyrpt'ten sonraki mesajlar bana mıydı müridler ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Chingis bunu yazdı:
    -----------------------------

Küçük bir sorum var , konu açıp da Db'yi şişirmeyeyim dedim . Sanırım virüsten ...

Ben bilgisayarda masaüstünde sağ tuşa basınca 5-6 saniye beklemem gerekiyor . Yani basıyorum , 5-6 saniye (bazen daha fazla) bekliyor ve sonra menü geliyor . Nedendir ?

-----------------------------

http://www.download.com/Advanced-WindowsCare-Personal/3000-2086_4-10833219.html?tag=list

http://www.download.com/Ad-Aware-2007/3000-8022_4-10837062.html?tag=list

bunlarla bilgisayarini tarat. Eger hala oluyosa sag klickle gelen programlari azalt. 

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ulstrAsker usb modem mi kullanıyorsun ?

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 1752 Toplam Mesaj: 15