Acı Kaybımız Computerwolf"U Saygıyla Anıyoruz :(
-
Aylardir bas agrisi yuzunden aci icinde kivranan degerli dostumuz compi 20dk basit ve hicbir riski olmayan amelyatta masada kalmistir.Bahtsiz bedevi hesabi...Yarin cenazesini almaya Istanbul'a alaman hastanesine gidecegim,Compiyi seven herkesi 11:30 da alman hastanesi onunde bekleyeceğiz....
-
ala ala demin msn deydi ne çabuk öldü :D 5 dk önce girdi msn e eskidende çıkıyodu böle kolpa haberler:D
-
yapma ya tuh nası olmuş peki? :(
-
Bende bugün compi ile bulusacaktım ameliyata yanına gidecektim. Sabahtan beri arıyorum açmıyordu. Abi nasıl olur şaka mı bu. Abi bana ailesinin telini veriri msin varsa pm ile
-
Hiç bi tanısmıslıgım yada msn de falan konusmuslugum yoktu ama forumdan tanıdım kadarıyla harby bi insandı boş beleş muhabbetler yapmazdı...Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm yaa.Keşke imkanım olsada gelebilsem :(
-
Deca bari cenazeyi kadıköy buluşmasına getirde son son görelim :(
-
ohaa! olamaz! demin köpekler hakkında yazıyodu yaaaa :(((
-
başmız sagolsun çok severdim keratayı...
-
:S abü şakamı yapıyonuz
-
olm keklıyonuz mu lan ?? Ben daha o adama ruhunu görmesini öğretecektim bak harby yapmayın bole şeyler ! Gerçek mi ???
-
:S doğruymuş hoca başımız saolsun çok iyi biriydi çok yardımı dokundu allah rahmet eğlesin.
Toplam Hit: 5222 Toplam Mesaj: 39