Açıköğretim Üni. Sonuçları Açıklandı
-
http://aofburo.anadolu.edu.tr/
notlar nedir millet dökülün bakam :) ben daha sayfayı açamadım :)
-
Çok yüklendiler açılmıyo site :)
Ya bu açıköğretimde kaçtan geçiyosun? Ben karambole girdimde sadece matematiği görmek için girdim 81 almışım :)
-
hocam ilk sınavın %30'u geçerli ortalama olarak ta 50 alınca geçiyosun :)
-
dayılar şimdi dersin birinden 70 almışız finalde 50 sınırı die bişey duydum bilen var sa bi aydınlatsın yaw :)
-
Türk Vergi sistemi: 63
İş ve Sos. Güvenlik Huk. 60
Finansal Yönetim 50
Pazarlama Yönetimi 73
Maliyet Muhasebesi 77
Yönetim Bilg. Sistemi 60
___________işletme 3. sınıf ____________
korktuğum ders finansal yönetimdi, ondanda elli almışım, gene iyi ikinciye de çalıştımmı bu sene geçtim demektir ;)
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
dayılar şimdi dersin birinden 70 almışız finalde 50 sınırı die bişey duydum bilen var sa bi aydınlatsın yaw :)
hocam ilkinden 70 aldıysan ordan %30 etki eder bu da 21 puan demektir :) yani ikinci sınavdan da bi en az 45 alırsan ordan da 29 puan falan geliyo böylece geçiyosun :) ortalaman 50 olmalı :) -
Bakalım benim notlar ney öğrenince yazarım buraya
EDİT:
DERS AS YS BS BAŞARI 3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 77 - - - 3154 - DEVLET BÜTÇESİ 73 - - - 3160 - İDARE HUKUKU 33 - - - 3161 - ANAYASA HUKUKU 53 - - - 3163 - SOSYAL POLİTİKA 63 - - - 3216 - YABANCI DİL 63 - - - 3451 - TÜRK SİYASAL HAYATI 62 - - - :D :D :D :D :D :D
Elimi kolumu sallayarak inşallah 3. sınıfta bitiyor 2, sınavda daha rahat olacağım.
-
site açılsa bakacamda tabi benim değil :)
-
Zokoro bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
hocam ilkinden 70 aldıysan ordan %30 etki eder bu da 21 puan demektir :) yani ikinci sınavdan da bi en az 45 alırsan ordan da 29 puan falan geliyo böylece geçiyosun :) ortalaman 50 olmalı :)
aynen. sonuç (ortalama) elli olsun. nasıl olursa olsun. geçtin -
AQ gene çaktık :(, moral sıfır.
-
ah anne ah azcık hırs yapsan yabancı dilide verecezde 20 almış yaw olmayacak bu iş :|
Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 20