Acil Ucretli Mail Hack
-
Yaklasik 2 ay once cok sevdigim bir kiz arkadasimdan ayrildim. Ancak benle beraberken aramizda tartisma konusu olan bir cocuk vardi. Cocukta bizim bolumden. Sanirim 2-3 gun once beraber gorulmusler ve baya iyimis aralari. Hak verirsinizki muridler icim icimi yedi bugun :/
Simdi benim istedigim sey sanirim imkansiz degil.Eminimki bunu yapabilecek bir dahi vardir. Istedigim sey hotmail adresinin sifresini ele gecirmek ve onun haberi olmadan maillerini ve facebook mesaj kutusunu okumak.
simdiden tesekkurler
-
hacı o aranıza giren veletin internetle arası nasıl, iyiyse çok kastırmadan fake ilede alabiliriz sanki mailini :)
-
haci ben veledinkini degil , eski kiz arkadasimin mailini istiyorum =)
-
eski kız arkadaşın internete ne kadar sıklıkla giriyo? kendi pc sisimi var yoksa ortak kullanılan bi pc den mi giriyo yoksa internet kafelerden falan mı nete giriyo?
-
100 liraya hallederim
-
NeseLiTurq bunu yazdı:
-----------------------------
100 liraya hallederim
-----------------------------... biraz azmı ne :|
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------NeseLiTurq bunu yazdı:
100 liraya hallederim
-----------------------------... biraz azmı ne :|
-----------------------------Evet o kadar az paraya yapilir mi la cik 1 milyar 2 milyar :|
-
cosmic bunu yazdı:
eski kız arkadaşın internete ne kadar sıklıkla giriyo? kendi pc sisimi var yoksa ortak kullanılan bi pc den mi giriyo yoksa internet kafelerden falan mı nete giriyo?
hocam yurtta net war oherkes yurdun netinden giriyor..ortak net yani.. -
7-19 bunu yazdı:
git cocugu dov mesaj okucakmis pff
haci is ciddimi falan ogrenmek istiyorum :) sonrasi dusunulur .. -
yurttan birini ayarla bi şekilde makineye keyloger kursun
-
ozel yurt oldugu icin zor olabilir.. Hadi oldu diyelim calisan kaliteli bi keylooger kaldimiki ? yani kizin laptop XP onu biliyorum...