Acil Ucretli Mail Hack
-
bu olaya sinir oluyorum ya bastırıyorum parayı hackimi yaptırıyorum hesabı ya gel hocam parayla program yazdıracağım de eyvallah pararsıyla bu işlerin eğitimini alacağım de ona bile eyvallah ama bastırırım parayı hackimi yaptırırm olayına gıcık oluyorum tbt de genelde hoş karşılanmamıştır.
hoca kusura bakma ama kızın msnini hacklesen eline geçecek kızdan ayrılmışsın herşey bitmiş kız seni değil onu tercih etmiş yani dost acı söyler ama bunu kabullenmilisin bu noktodan sonra senin olayın nedir ? intikam almayı düşünüyoran bu yolla çok sığ bir düşünce sana söylüyüm -
param var ve bu işe para harcarım diyosan http://www.turkojan.com/satinal.htm
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bu olaya sinir oluyorum ya bastırıyorum parayı hackimi yaptırıyorum hesabı ya gel hocam parayla program yazdıracağım de eyvallah pararsıyla bu işlerin eğitimini alacağım de ona bile eyvallah ama bastırırım parayı hackimi yaptırırm olayına gıcık oluyorum tbt de genelde hoş karşılanmamıştır.
hoca kusura bakma ama kızın msnini hacklesen eline geçecek kızdan ayrılmışsın herşey bitmiş kız seni değil onu tercih etmiş yani dost acı söyler ama bunu kabullenmilisin bu noktodan sonra senin olayın nedir ? intikam almayı düşünüyoran bu yolla çok sığ bir düşünce sana söylüyüm
-----------------------------
hocam dusuncelerine saygi duyuyorum ama mesajimdanda belli oluyorki bastiririm parayi yaptiririm gorurum isimi gibi bir tavrim yok. Kalkipta sevabina kimse biri icin saatlerce ugrasip mail hacklemez (bununda gercekliginin farkinda oldugumuz bir dunyada yasiyoruz). Yani bunu benim icin yapana bir odul gibi dusun.Ayrica bu baska biri olsa tabiki de umrumda olmazdi cunku onun kendi hayati sonucta. Ama su an ilgilendigi cocuk yada beraber oldugu cocuk bizim iliskimiz esnasinda muhabbeti gecmis ve kavga nedeni olmus bir insan. Ayrica ayni insanin gercek yuzude belli ve ben bu insanin (onun ic yuzunu bile bile) eski kiz arakdasimla beraber olup olmadigini ogrenerek kendi icimi rahatlaticam.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------kimse saatlerce mail hackler diye bir sey yok adamin senin kizin sifresini almasi icin msn'i eline gecirmesi lazim buda imkansiz gibi birsey
fakat senin kizin bilgisayarina keylogger sokar veya sahte bir sayfa hazirlar oradan girdigi sifreyi bulur hepsi bu.
en iyisi kendin kizi iyi taniyorsan gizli soruyu cozmeye calis.
Sosyal mühendislik war hoca yapılır zor deil.
Zaten genelde kızlar pek anlamaz bu işlerden:)
-
gizli soruyu denemek aklima geldi ancak forgot your password seceneginden sonra gizli soru secenegi yok ..
sadece "Send password reset instructions to me in e-mail" secenegi var :/
-
Al bu adresten gir hacı
http://login.live.com/login.srf?id=2&svc=mail&cbid=24325&msppjph=1&tw=900&fs=1&lc=1055&_lang=TR
-
msn hack diye birşeyin olmadığını bu forumda, forumu bırak dünyada bilmeyen varmı acaba..
hocam keylogger yediremessin. hele küs oldugun birini msn e ekliyip slm şu dosyayı alıp açarmısın mı diyeceksin.?
ilişki bitmeden önce düşünülmesi gereken önemli birşey. yada bitmesini önceden kestirmen lazımki. günümüzde yakalanmayan keylogger bulman çok zor. yoktur. olanıda max 24 saatte tanınır. ha eğer yediririm diyosan turkojan ile şansını deneyebilirsin.
yinede söylüyorum mail hack için eğer karşı tarafı tanıyosan gizli cevap tahmini yolu denenmeli. muhabbetin olmayan birisine sosyo mühendislik yapmakta kolay değil. başka birisi olarak tanıtıp kendini birkaç hafta sonra belki bişeyler yapabilirsin. ama yinede sağlam bi keylogger gerekir :|
-
watervay bunu yazdı:
Al bu adresten gir hacı
http://login.live.com/login.srf?id=2&svc=mail&cbid=24325&msppjph=1&tw=900&fs=1&lc=1055&_lang=TR
-----------------------------iyide niye fake yedirmeye calisiyorsun bana ?
-
DarkFall bunu yazdı:
msn hack diye birşeyin olmadığını bu forumda, forumu bırak dünyada bilmeyen varmı acaba..
hocam keylogger yediremessin. hele küs oldugun birini msn e ekliyip slm şu dosyayı alıp açarmısın mı diyeceksin.?
ilişki bitmeden önce düşünülmesi gereken önemli birşey. yada bitmesini önceden kestirmen lazımki. günümüzde yakalanmayan keylogger bulman çok zor. yoktur. olanıda max 24 saatte tanınır. ha eğer yediririm diyosan turkojan ile şansını deneyebilirsin.
yinede söylüyorum mail hack için eğer karşı tarafı tanıyosan gizli cevap tahmini yolu denenmeli. muhabbetin olmayan birisine sosyo mühendislik yapmakta kolay değil. başka birisi olarak tanıtıp kendini birkaç hafta sonra belki bişeyler yapabilirsin. ama yinede sağlam bi keylogger gerekir :|
-----------------------------cok haklisin hocam bunlarin bende azda olsa farkindayim ama sorun su ki ; "Forgot your password" dedigim zaman karsima sadece "Send password reset instructions to me in e-mail" cikiyor.. Secret question secenegi yok
bu konuda ne yapabilirim ?
-
Al birisi daha...
Adminden siteye giriş yaşının daha üst seviyelere çekilmesini istiyorum..
Dipnot:Msn ve mail hack konularına bundan böyle tarafımdan cevap yazılmayacaktır.