Acıl Yardım Lutfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlesss
    fearlesss's avatar
    Erkek

gıttıgım cafede flash dıskımı bı pc ye taktım kalktgımda flsh dısktekı hıc bı seyı acamadım ve sonra fark ettım kı altta bı not bırakmıs hacklendıgıme daır

Şimdi bu bılgılerı nasıl tekrar kullanır hale getırebılırım hıc bı turlu acmıyor

yardımcı olursanız sevınırım lutfen

Kım haksızlıga karsı suskun kalırsa hakkıyla beraber SEREFINIDE kaybeder. İMAM ALİ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abisi nasıl acmıor.. acmıor derken hata weriyorsa hata ne ? yada bi dene ss cek bakalım yardımcı olmaya calısacaz..

Yetim düşler bekçisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Amq flash bellek hack çıkardılar başımıza bide :D flash disk virüsü var,o tür bi virüs girmiştir cafeden senin pcye,o virüs otomatik olarak not bırakmıştır (: fazla tırsma ama türünü tespit edip temizle,büyük ihtimalle senin pcyede bulaştı,reg kayıtlarına vs kaydetmiştir kendini kesin.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tamam.

Sen hata mesajını fln soyleme.

Biz tahri-medyumlarla işbirliği içinde çözeriz sorunu.

SABIR ! 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlesss
    fearlesss's avatar
    Erkek

Arkadaslar hata mesajı fln yok

acmıyor bu kadar ıste. sbebınıde bılmıyorum not bırakmıs not defterınde

you are hacked dıye ısmıde by leon

Kım haksızlıga karsı suskun kalırsa hakkıyla beraber SEREFINIDE kaybeder. İMAM ALİ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    Açmıyor Derken ? Usb'ye Taktığın Zaman Hiç Görmüyormu FLash ßelliği ? Eğer Görüyorsa ßiçimlendir Düzelsin Sorun. Yada Emanet Verdiğin ßir Arkadaşın ßir Haltlar Yapmıştır ßirde Not Atmıştır Şaka Olsun Dye.. Sen Eğer USB'ye Taktığın Zaman Görüyorsa ßiçimledir Canım FLash ßelleğini..

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    flash diski ilk defa taktığında pc'de biraz beklemelisin. bilgisayar flashı tanıyana kadar biraz bekletiyo ondan sonra açılır. flash diski taktın mı hemen patt diye açmaz. eğer bilgisayarın işletim sistemi 98 ise driverini yükleyeceksin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

google da "pc backup" yaz kurtarma programlarıyla bir dene..

file recovery de yazabilrsn ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek
    usb yığın depolama aygıtı olarak da görmüyor mu ? eğer öyle görüyorsa ama açılmıyorsa önemli bişey yok biçimlendir ya da o markanın sitesine girip gerekli yazılım filan varsa indirmeyi dene eğer usb ye taktığında tepki vermiyorsa başka pc de biçimlendirmeyi dene o dediğin mesaj da korkutma veya şaka amaçlı yazılmıştır korkacak bişey yok flash diskin hackı mı olurmuş :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------
    usb yığın depolama aygıtı olarak da görmüyor mu ? eğer öyle görüyorsa ama açılmıyorsa önemli bişey yok biçimlendir ya da o markanın sitesine girip gerekli yazılım filan varsa indirmeyi dene eğer usb ye taktığında tepki vermiyorsa başka pc de biçimlendirmeyi dene o dediğin mesaj da korkutma veya şaka amaçlı yazılmıştır korkacak bişey yok flash diskin hackı mı olurmuş :D

içine biraz korku getirmiş sanırım. heyecandan panik yapıp flashım hacklendi diyo. tabi daha hack kelimesini öğrenecek.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:

Blue_moon bunu yazdı:
    usb yığın depolama aygıtı olarak da görmüyor mu ? eğer öyle görüyorsa ama açılmıyorsa önemli bişey yok biçimlendir ya da o markanın sitesine girip gerekli yazılım filan varsa indirmeyi dene eğer usb ye taktığında tepki vermiyorsa başka pc de biçimlendirmeyi dene o dediğin mesaj da korkutma veya şaka amaçlı yazılmıştır korkacak bişey yok flash diskin hackı mı olurmuş :D

içine biraz korku getirmiş sanırım. heyecandan panik yapıp flashım hacklendi diyo. tabi daha hack kelimesini öğrenecek.

Her turlu nesnede oldugu gibi flash bellegide hackleyebilirsin. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
Toplam Hit: 3741 Toplam Mesaj: 14