Acıl Yardım Lutfen
-
gıttıgım cafede flash dıskımı bı pc ye taktım kalktgımda flsh dısktekı hıc bı seyı acamadım ve sonra fark ettım kı altta bı not bırakmıs hacklendıgıme daır
Şimdi bu bılgılerı nasıl tekrar kullanır hale getırebılırım hıc bı turlu acmıyor
yardımcı olursanız sevınırım lutfen
-
abisi nasıl acmıor.. acmıor derken hata weriyorsa hata ne ? yada bi dene ss cek bakalım yardımcı olmaya calısacaz..
-
Amq flash bellek hack çıkardılar başımıza bide :D flash disk virüsü var,o tür bi virüs girmiştir cafeden senin pcye,o virüs otomatik olarak not bırakmıştır (: fazla tırsma ama türünü tespit edip temizle,büyük ihtimalle senin pcyede bulaştı,reg kayıtlarına vs kaydetmiştir kendini kesin.
-
Tamam.
Sen hata mesajını fln soyleme.
Biz tahri-medyumlarla işbirliği içinde çözeriz sorunu.
SABIR !
-
Arkadaslar hata mesajı fln yok
acmıyor bu kadar ıste. sbebınıde bılmıyorum not bırakmıs not defterınde
you are hacked dıye ısmıde by leon
-
Açmıyor Derken ? Usb'ye Taktığın Zaman Hiç Görmüyormu FLash ßelliği ? Eğer Görüyorsa ßiçimlendir Düzelsin Sorun. Yada Emanet Verdiğin ßir Arkadaşın ßir Haltlar Yapmıştır ßirde Not Atmıştır Şaka Olsun Dye.. Sen Eğer USB'ye Taktığın Zaman Görüyorsa ßiçimledir Canım FLash ßelleğini..
-
flash diski ilk defa taktığında pc'de biraz beklemelisin. bilgisayar flashı tanıyana kadar biraz bekletiyo ondan sonra açılır. flash diski taktın mı hemen patt diye açmaz. eğer bilgisayarın işletim sistemi 98 ise driverini yükleyeceksin.
-
google da "pc backup" yaz kurtarma programlarıyla bir dene..
file recovery de yazabilrsn ..
-
usb yığın depolama aygıtı olarak da görmüyor mu ? eğer öyle görüyorsa ama açılmıyorsa önemli bişey yok biçimlendir ya da o markanın sitesine girip gerekli yazılım filan varsa indirmeyi dene eğer usb ye taktığında tepki vermiyorsa başka pc de biçimlendirmeyi dene o dediğin mesaj da korkutma veya şaka amaçlı yazılmıştır korkacak bişey yok flash diskin hackı mı olurmuş :D
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
usb yığın depolama aygıtı olarak da görmüyor mu ? eğer öyle görüyorsa ama açılmıyorsa önemli bişey yok biçimlendir ya da o markanın sitesine girip gerekli yazılım filan varsa indirmeyi dene eğer usb ye taktığında tepki vermiyorsa başka pc de biçimlendirmeyi dene o dediğin mesaj da korkutma veya şaka amaçlı yazılmıştır korkacak bişey yok flash diskin hackı mı olurmuş :D
-----------------------------içine biraz korku getirmiş sanırım. heyecandan panik yapıp flashım hacklendi diyo. tabi daha hack kelimesini öğrenecek.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------içine biraz korku getirmiş sanırım. heyecandan panik yapıp flashım hacklendi diyo. tabi daha hack kelimesini öğrenecek.
-----------------------------Her turlu nesnede oldugu gibi flash bellegide hackleyebilirsin.