Adam Olabildiniz Mi
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Senin tanımına Pablo Escobar adamın hası.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pablo_Escobar
Mantık bulanıklığıyla açılmış bir konu.
-----------------------------adam dediysekte bu kadar da adam demedik (:
-
babamın demesine bakarsan biraz zor gibi görünüyo :D:D:D
-
Vukuf,cesaret,adalet,kendi kendini kontrol.
Stoa Ekolünün 17. yüzyıldaki en önemli düşünürlerinden Rihanna bak ne demiş "Harder" isimli kitabında ;
"..And my runway never looked so clear
But the hottest bitch in heels right here "
Özetle ; konu mesajın doğru, ama başlık "Nasıl Adam Olunmaz Olmalıydı"
-
araba derken mercedes sevgili derken rihanna iş derken CEO demedik ki bu kadar sert yaptınız (: herkesin elde edebilecegi şeyler bunlar olaya bak ya :)
-
Cia bunu yazdı:
araba derken mercedes sevgili derken rihanna iş derken CEO demedik ki bu kadar sert yaptınız (: herkesin elde edebilecegi şeyler bunlar olaya bak ya :)
-----------------------------sen daha konuşuonmu lem topaç :P
-
ArmadA bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------sen daha konuşuonmu lem topaç :P
-----------------------------adam ol :)
-
adam mı ? ne adamı ? adamlık ne arar la bizde ?
satranç tahtasında piyonuz.
-
aslında bahsedilen adamlık, adamlık kriterlerine sahip olabilmenin bu standartlarla sağlanabileceği mantığı.. ki katılıyorum. sana şunu şöyle yaqp diyen yoksa, istediğin zaman istediğin yerde olabilme imkanın varsa ( bunu tercih etmesen ya da bu imkanı hiç kullanmasan bile, imkanın elinde olması özgürlüğü) kendi patronunsan, emir almıyorsan, kimseye gebe değilsen ( kenardaki 5000 TL kimseye günü geçmiş borcun olmadığını gösterir) yani biyerden biyere giderken yolu değiştirme gereği hissetmiyorsan. ozaman adamım diyebilirsin rahatlıkla. bunlar olmasa da birçok insan adam diyebilir içinde bulunduğun şartlarda sana. ancak sen gönül rahatlığıyla kendine diyebilirmisin ?
ben diyemiyorum şahsen :-/
-
Biz kim adam olmak kim? Kendi adıma yazıyorum...
-
hacktorx bunu yazdı:
aslında bahsedilen adamlık, adamlık kriterlerine sahip olabilmenin bu standartlarla sağlanabileceği mantığı.. ki katılıyorum. sana şunu şöyle yaqp diyen yoksa, istediğin zaman istediğin yerde olabilme imkanın varsa ( bunu tercih etmesen ya da bu imkanı hiç kullanmasan bile, imkanın elinde olması özgürlüğü) kendi patronunsan, emir almıyorsan, kimseye gebe değilsen ( kenardaki 5000 TL kimseye günü geçmiş borcun olmadığını gösterir) yani biyerden biyere giderken yolu değiştirme gereği hissetmiyorsan. ozaman adamım diyebilirsin rahatlıkla. bunlar olmasa da birçok insan adam diyebilir içinde bulunduğun şartlarda sana. ancak sen gönül rahatlığıyla kendine diyebilirmisin ?
ben diyemiyorum şahsen :-/
-----------------------------hayatın gerçeklerini kabullenmiş altı boş şişirme laflar kullanmayan bi murit fakir edebiyatı yapmadan konuya içinde bulundugumuz hayat şartlarıyla bakmış ;) velhasılı konunun açılımı bu