folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adam Olabildiniz Mi

Adam Olabildiniz Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

Senin tanımına Pablo Escobar adamın hası.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Pablo_Escobar 

Mantık bulanıklığıyla açılmış bir konu.

adam dediysekte bu kadar da adam demedik (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

babamın demesine bakarsan biraz zor gibi görünüyo :D:D:D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Vukuf,cesaret,adalet,kendi kendini kontrol.

Stoa Ekolünün 17. yüzyıldaki en önemli düşünürlerinden Rihanna bak ne demiş "Harder" isimli kitabında ;

"..And my runway never looked so clear

But the hottest bitch in heels right here "

Özetle ; konu mesajın doğru, ama başlık "Nasıl Adam Olunmaz Olmalıydı"

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

araba derken mercedes sevgili derken rihanna iş derken CEO demedik ki bu kadar sert yaptınız (: herkesin elde edebilecegi şeyler bunlar olaya bak ya :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

araba derken mercedes sevgili derken rihanna iş derken CEO demedik ki bu kadar sert yaptınız (: herkesin elde edebilecegi şeyler bunlar olaya bak ya :)

sen daha konuşuonmu lem topaç :P

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:

Cia bunu yazdı:

sen daha konuşuonmu lem topaç :P

adam ol :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

adam mı ? ne adamı ? adamlık ne arar la bizde ?

satranç tahtasında piyonuz.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

aslında bahsedilen adamlık, adamlık kriterlerine sahip olabilmenin bu standartlarla sağlanabileceği mantığı.. ki katılıyorum. sana şunu şöyle yaqp diyen yoksa, istediğin zaman istediğin yerde olabilme imkanın varsa ( bunu tercih etmesen ya da bu imkanı hiç kullanmasan bile, imkanın elinde olması özgürlüğü) kendi patronunsan, emir almıyorsan, kimseye gebe değilsen ( kenardaki 5000 TL kimseye günü geçmiş borcun olmadığını gösterir) yani biyerden biyere giderken yolu değiştirme gereği hissetmiyorsan. ozaman adamım diyebilirsin rahatlıkla. bunlar olmasa da birçok insan adam diyebilir içinde bulunduğun şartlarda sana. ancak sen gönül rahatlığıyla kendine diyebilirmisin ?

ben diyemiyorum şahsen :-/

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biz kim adam olmak kim? Kendi adıma yazıyorum...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:

aslında bahsedilen adamlık, adamlık kriterlerine sahip olabilmenin bu standartlarla sağlanabileceği mantığı.. ki katılıyorum. sana şunu şöyle yaqp diyen yoksa, istediğin zaman istediğin yerde olabilme imkanın varsa ( bunu tercih etmesen ya da bu imkanı hiç kullanmasan bile, imkanın elinde olması özgürlüğü) kendi patronunsan, emir almıyorsan, kimseye gebe değilsen ( kenardaki 5000 TL kimseye günü geçmiş borcun olmadığını gösterir) yani biyerden biyere giderken yolu değiştirme gereği hissetmiyorsan. ozaman adamım diyebilirsin rahatlıkla. bunlar olmasa da birçok insan adam diyebilir içinde bulunduğun şartlarda sana. ancak sen gönül rahatlığıyla kendine diyebilirmisin ?

ben diyemiyorum şahsen :-/

hayatın gerçeklerini kabullenmiş altı boş şişirme laflar kullanmayan bi murit fakir edebiyatı yapmadan konuya içinde bulundugumuz hayat şartlarıyla bakmış ;) velhasılı konunun açılımı bu

Toplam Hit: 17840 Toplam Mesaj: 114