folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder A'dan Z'ye C Kılavuzu - Kaan Aslan



A'dan Z'ye C Kılavuzu - Kaan Aslan

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

    Kitabını alın derim. Bu işle uğraşacak adamlar bu kitap referans niteliği değerinde. Temel anlatımı çok iyi. Zamanında 2 haftada tamamını okuy-a yaza deneye bitirmiştim. Temel C ve türevleri bilgimi bu kitaba borçluyum.

    Niyetim 8-10 günde biritebilmek. Herkes iyi diyor. Okuldan baya geride kaldım ama yetişmem lazım.

    Nette pdf ini buldum fakat facia bir görüntüsü var. İlerlemeye çalışıyorum olmadı alacağız artık. 

    link: http://www.belgeler.com/blg/1mc2/c-klavuzu-adan-zye-pusula-yay-kaan-aslan-526-sayfa

     

     

    PDF ye acı çekersin başka birşey değil. Ben de çok gerideydim zamanında. Dediğim gibi 2 haftada (ama bir tuvalet birde yemek için bilgisayarın başından kalktım) TAMAMINI deneye okuya yaza okumuştum. Cidden çok faydası var.


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    kitabın kendisine sahibim. Hatta bir tahribat üyesi arkadaşın çalıştığı kitapçıdan almıştım seneşler önce. Yaz boyunca bir adada, tek başıma bir odada öğrendim dili. Çok detay var, işin akademik kısmı yani. Öğrenin ama ezberlemeye çalışmayın. Pardus ekibi bu bu adamdan nefret ediyorlardı. Kendilerinden daha üstün bir işe girişip başarılı olmalarını hazmedemiyorlardı. Hazır işe konunca onlar da bitti zaten, kökleri tutmadı.


    iyi biri değil... TBT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nitem
    nitem's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Temmuz/2011
    Erkek

    kağan hocanın kitabını okumadım ders almakta nasip olmadı şuan için. fakat necati hocadan 5-6 ay kadar c kursunda ders aldım ders anlatımı, eğitimi mükemmeldir. piyasada birsürü c kitabı olmasına ragmen kendisi kitap yapıp satmamış hiç. nedenini sorduğumuzdada param var ihtiyacım yok herkes faydalansın diyen çok iyi bir yazılımcı ve hocadır. kendi notlarından oluşturulmuş bir kitap niteliğinde pdf i mevcuttur internette "necati ergin c kitabı" die aratıldığında bulunur istanbulda olanlar mecidiyeköydeki c programcıları derneğinden pdf'i düzenlenip kitap olarak basılmış ordan alabilirler

Toplam Hit: 10719 Toplam Mesaj: 24