folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adana"Lılar Veya Adana"Yı Bilenler..

Adana"Lılar Veya Adana"Yı Bilenler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:
    -----------------------------

Sınavdan sonra mutlaka Hasan Usta ya uğrayın ( 3. okula yakın olması gerek ), Adana ya gidip de kebaplarından yememek olmaz :) Bici bici de yiyin, garip bişey janjanlı böyle ama yediğime pişman olmadım :)

Neyse konunu provake ediyorum sanırım yavaştan :) Sizin düşündüğünüz sınav, bi de benim düşündüğüm şeylere bak.. Çok özledim ondan kaynaklandı galiba :) Ama yine de tavsiyelerimi dinleyin :p 

Hasan Usta degilde Şeyhmus usta'ya gidin :)

Bence en güzelini o yer yapıyor...

tarif edim hemen ; hemen merkezde adliye war.Az ötesinde inönü parkı war.Adliyeden inönü parkına gelirkene sol'da :)

bi yayık ayranı war :D pöff :) süper,git ye hacı :B

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:

Stigma bunu yazdı:

Sınavdan sonra mutlaka Hasan Usta ya uğrayın ( 3. okula yakın olması gerek ), Adana ya gidip de kebaplarından yememek olmaz :) Bici bici de yiyin, garip bişey janjanlı böyle ama yediğime pişman olmadım :)

Neyse konunu provake ediyorum sanırım yavaştan :) Sizin düşündüğünüz sınav, bi de benim düşündüğüm şeylere bak.. Çok özledim ondan kaynaklandı galiba :) Ama yine de tavsiyelerimi dinleyin :p 

Hasan Usta degilde Şeyhmus usta'ya gidin :)

Bence en güzelini o yer yapıyor...

tarif edim hemen ; hemen merkezde adliye war.Az ötesinde inönü parkı war.Adliyeden inönü parkına gelirkene sol'da :)

bi yayık ayranı war :D pöff :) süper,git ye hacı :B

Ne Hasan usta nede şehmus yemek için bala kasabına gidin yoksa at eti yersiniz

De Get Yalan Dünya...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    RIPER bunu yazdı:

Şimdi otobüsten inince yüzünüze iğrenç bi sıcak hava dalgası vuracak boşuna bakınma o egzoz dumanı değil adananın doğal havası.İndikten sonra 3-4 dakkaya çarşıya bırakan beleş minibüs gelir atlayın.Büyükşehir belediyesine en yakın yerde indir diyin şoföre indirir o.Belediye binasının karşısına gelince sırtınızı binaya verin sağa doğru yürüyün 150 metre sonra karşınıza atatürk caddesi durağı çıkacak bu duraktan adananın heryerine otobüs bulursunuz.

1. mevki için balcalı dolmuşlarına bineceksiniz (turuncu olurlar bazıları beyazın üstüne turuncu şeritli olur), balcalıların son durağı çukurova üniversitesi zaten.Duraktan bindiğinizde takriben yarım saate varmış olursunuz.

2. mevki için otobüse gerek yok belediye binasına gelince reşatbeye nerden giderim diye sorun tarif ederler yürüyerek gidersiniz.Reşatbeye gelince okulu sorun tarif ederler.

3. mevki yine 1. mevkiyle aynı balcalı otobüsleri götürüyor muavine okulu söyleyin o indirir uygun yerde.Bu arada dolmuş fiyatları sivil 1.200 öğrenci 1 ama siz sormadan 1'er verin bişey diyen olmaz :)

teşekkür ederim hacı güzel anlatmışsın. demek dolmuş 1 ytl. imiş onu da söylediğin iyi oldu :D

turuncu şeritli dolmuş'a binecem. imam hatip için dolmuşa binmeye gerenk yok, adananın havası sıcak anladım :)

@Stigma @ Cüneyt = eğer kaybolmaz da sağsalim sınava girip çıkarsam hasan veya şehmuz ustadan kebap, bici bici yemeye giderim :D teşekkür ederim.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

valla tüm Adana'lılara teşekkür ederim. çok iyi yol tarif ediyorlar. hatta kardeşime yol tarif etmek için biri kendi durağında inmeyip gideceği yere kadar beraber gelip göstrmiş. 

bide şunu söyleyim adanalılar çok bakımlı yaf kızları da erkekleri de..  valla kızları çok güzeldi. :)  

neyse bidaha kısmet olursa gelip gezmek isterim. çarşısı baya büyükmüş. dolmuş otobüste bizim burdan ucuzz :D

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haci ne zaman gelecen ne sinavi icin gelecen bi bilgi ver ona gore sana yardim edeyim gerekirse kendim gotureyim...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Haci ne zaman gelecen ne sinavi icin gelecen bi bilgi ver ona gore sana yardim edeyim gerekirse kendim gotureyim...
    sağol compu girdik dün. halkbankasının sınavıydı. sağolun valla herkes fazlasıyla yardımcı oldu.  

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    simdi nerdesin haci , yol sorunu olmaz zaten , hele yabanci oldugunu anlarlarsa herkes yardim eder :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ben antepliyim. dün sınav olduk cumartesi. saat ikibuuçukta. sonra otogarda mahsur kaldım benim gibi elli kişi falan vardı. antepe hiçbi firamadayer yoktu. şanstan otogarda bitane mardinli adam iki üç servis ayarladı en pahalısından parayı verdik geldik. ama olmasa ne yapacaktım bilmiyorum :D

oldu bittiye geldi zaten yabancı olduğumuz için hiç gezemedim de. çarşının içinden geçtim ama baya büyük ve güzeldi :)

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    pm falan atsan onceden gorsem agirladim valla haci , trenle donseydin :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bi ara internet kafeye oturup sizden yardım istemek bile geldi içimden ama. sağolun Adana'nın insanını tanımış oldum. iyi misafirperver ve kibar insanlar. senin kadar yardımcı oldular. zaten olmasalardı e 5 de kalmıştım zaten :D:D

///______________
Toplam Hit: 6341 Toplam Mesaj: 32