folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adil Kullanım Kotasından Kurtulma Derneği - Lütfen Destek Olun

Adil Kullanım Kotasından Kurtulma Derneği - Lütfen Destek Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

Bişeyin değişeceğini düşünmesem de imzaladım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bir de yanılmıyorsam burada TTNET ya da Superonline gibi şirketlere ulaşmaktansa BTK'ya ulaşmak sanki daha mantıklı olacak. Sonuçta bildiğim kadarıyla buranın yaptırım gücü var. Yani AKN şu olacak ya da kalkacak dedi mi uygulatabilecek potansiyeli var. 

Tabi yapar mı, bilmiyorum, zannetmiyorum. Büyük gelir kapısı. Sırf AKN'ye takılmamak için 100 küsür lira  verip paket alanlar var. Bu yağlı kapı bırakılmaz. Sırf yazın mobiller 4g ile satışları düşürmesin diye, yaz pakedi vs. satabilmek için ihaleyi bile ertelettiler. Kaç milyon üye içinden 2000 kişi cızırtı çıkarttı diye bir şey yapmazlar diye düşünüyorum.

Biraz daha önce şöyle bir şey yapılsaydı en azından seçim ayağına bir şeyler olurdu diye düşünüyorum. En azından AKN yükseltilirdi. Şu anda bir şey olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    GNDZYRYN bunu yazdı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Bununla değişeceğini sanmıyorum biraz daha ciddi Şeyler Olmalı bence. Keşke seçimden Bi kaç önce bu talep dile getirilseydi yaparlardı. Bana göre bunun için bir eylem tehdit vs olması Lazım. Insanlar hakkını doğru dürüst ve etkili şekilde aramasını bilmeli. 

Limitsiz diye satılıp limit koymak nedir ya. alt yapın kaldırmıyorsa senin sorunundur o. Herkesin adil şekilde yararlanmasını istiyorsan adam gibi değiştir alt yapını. Dünya'da bizden çok nüfuslu ülkeler nasil çözmüşlerse bizimkiler de çözebilir. 

aynen öle.sokaklara inilecek akk eylemi yapılacak.o zaman partilerde yanaşır.emekliye zam gibi buda kaldırılabilir.fakat bizim toplum eylem yapmaz o yüzdende bi cacık olmaz

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

tek derdiniz bu olsun inşallah :)

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Bizim millet olucu

Kota olmazsa herkes 1 mbiti mumla arar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Devir değişiyor.

Eski zamanlarda DVD marketlerden parça satın alırken şimdi oyunları internetten yasal sitelerden indirmek istiyoruz. Kendi harçlıklarımızla aldığımız oyunları indirmeye çalışıyoruz da. Lakin paramızla aldığımız oyunları, filmleri 2-3 güne zar zor indirmekteyiz ki bunun getirdiği eziyet, enerji ve bilgisayarın yükleme yapması için sürekli açık kalması gibi etkileri de hesaba katılmalı,düşünülmeli.Mecbur başka yöntemler arıyor insanlar fakat nafile... 2015 yılında olduğumuzu hatırlatmak isterim.

hahahaha

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

"Yahu bre idiotlar! Sürekli indirme yapan adam yüzünden ötekilerin interneti yavaşlamasın diye getirdiniz bir kota tutturdunuz başımıza. Bari TÜM Türkiyenin kota resetleme zamanını ayın biri yapmayın... Ayın ilk beş günü tüm ülke dosya indirmeye çalıştığı için AKK olmamasına rağmen AKK'li günleri arar oluyoruz."

dayanamadım yazdım yine.  

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı
    GNDZYRYN bunu yazdı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    cache bunu yazdı

DH'ye de yazdım burayada yazayım, Abi ne gerek var böyle uğraşmanıza ? 17 yaşındaki velet GTA 5 indirmek için bütün hatları sömürmesin diye böyle bir uygulama yapmış adamlar. Çok ihtiyacı olan akk'sız internet alır. 32 Mbit Akk'sız 110 TL

Edit: xDSL hizmeti ile maliyetine alabilirsiniz.

Edit 2: xDSL olmak için kurumsal olmaya gerek yok. 

Edit 3: Bulunduğum bölgede internet sağlayıcısıyım, upload ve download miktarları eş değil.

Bütün hatları sömürmesi o cocugun veletin sucu değil yeterli altyapısı olmayan ttnet'in herkes siz gibi 110 tl vericek durumda olamayabilir.

Toplam Hit: 6732 Toplam Mesaj: 55