folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adil Kullanım Kotasından Kurtulma Derneği - Lütfen Destek Olun

Adil Kullanım Kotasından Kurtulma Derneği - Lütfen Destek Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yazmıcaktım da, şu ergenler oyun indirmesin diye akk var diyen arkadaşlar.

Ayın 1. de tüm kotalar sıfırlanıyor, o zaman internet hızı zaten ilk 5-10 gün dediğiniz gibi olmuyor mu?

Eee ne sikime yaradı o bahsettiğiniz ergensavar ?

Tamamen ticari kafayla yapılmış bir olay, birileri bizi beceriyor her seferinde. Biz de diyoruz ki bu tırtıklıysa vardır, bi bildikleri.. ama yok işte amk, sadece aletin adı değişiyor, işlevi sabit..

Bazılarınız da bi işe yaramaz demiş, deneyelim en azından. DH de önceden yapılan aynı şey 1 mb den 3 e çıkarılmış, konuyu açıp okuduysanız görürsünüz. İşe yaradığı için tekrar bi kampanya başlatmışlar.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

ulan harbi üzülüyorum bu ülkenin haline. bilişim forumunda AKK'ı savunan adamlar var :D

birader bak dikkatli okursan sondaki harf  "K" başka bir harf yani

"P" değil yanlış şeyi savunuyorsun :)

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

İmzaladım

The brightest flame burns quickest!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Dünya üzerinde tek ergen biz de mi var diye bir sormak gerek.

Amerika 'da direkt yetişkinliğe mi atlıyorlar?

AKK olmadan herkese 100 mbit internet de verilmeyecek. Ergen 25 TL lik interneti kullanacak yine.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Yazmıcaktım da, şu ergenler oyun indirmesin diye akk var diyen arkadaşlar.

Ayın 1. de tüm kotalar sıfırlanıyor, o zaman internet hızı zaten ilk 5-10 gün dediğiniz gibi olmuyor mu?

Tamamen ticari kafayla yapılmış bir olay, birileri bizi beceriyor her seferinde. Biz de diyoruz ki bu tırtıklıysa vardır, bi bildikleri.. ama yok işte amk, sadece aletin adı değişiyor, işlevi sabit..

Bazılarınız da bi işe yaramaz demiş, deneyelim en azından. DH de önceden yapılan aynı şey 1 mb den 3 e çıkarılmış, konuyu açıp okuduysanız görürsünüz. İşe yaradığı için tekrar bi kampanya başlatmışlar.

+1. Ayrıca yok altyapı vs çıkar demeyin. Tivibu vs hep internet üstünden çalışıyor ve hayvani bandwith tüketiyor. Demekki altyapısı var TTnet'in. Ayrıca ben parasını verdiğim bir şeyi dibine kadar kullanmak isterim. Sınırsız diye alıyoruz iki tane 1080p Youtube videosu izliyoruz kota doluyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Bu ulkede asgari ucret 1500 2000 tl arasi olsaydi kimsenin bunu dert edecegini dusunmuyorum

Sorun internet fiyatlari degil

Asgari ucret

İkinci bi sorun da internet servis saglayicilarinin fiyat konusunda rekabet edememesi

Haksiz rekabet mi ne bok oluyosa artik?

Hukukcular anlatsin bi hele

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

Bu ulkede asgari ucret 1500 2000 tl arasi olsaydi kimsenin bunu dert edecegini dusunmuyorum

Asgari ucret

İkinci bi sorun da internet servis saglayicilarinin fiyat konusunda rekabet edememesi

Hocam şöyle söyleyeyim Superonline kendi altyapısını çekmek için Büyükşehir Belediyesinden izin almak zorunda. Fakat büyükşehir inatla izin vermiyor. Verse bile metre başı kablo döşemeye fahiş fiyatlar alıyor adamlar. Superonline'da çoğu yerde mecbur TTnet altyapısını kullanıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

Asgari ucret

Hocam rekabetin olmamasının sebebi altyapının telekoma ait olması. Super online, TTnet, vodafone vs. gibi şirketler gidiyor telekoma bize 1Milyon hat ver al buda parası,  Telekom diyor ki fiyatlarınıza maksimum %20 Kar koyabilirsiniz. Adamlarda çatır çatır satıyor.

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

O degil de o imza ne lan :D

Neden at mı var arkamda geldi aklima

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

O degil de o imza ne lan :D

Neden at mı var arkamda geldi aklima

Leyla ile Mecnun dizisi fanlarındanım o yüzden yazdım :D

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
Toplam Hit: 6752 Toplam Mesaj: 55