Adolf Hitler
-
Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------doğru eğer doğruysa doğrudur sen o kötü bu kötü dersen o senin doğrun olur we dierleri için yalan.
-----------------------------Doğru demeyelım şuna faydalı diyelım. ortada bır o ve ben olduguna göre. ona faydalı olan bana zararlı olacaktır. Tabi bu her konuda deği. Çatışmalar kaçınılmazdır
-
delilik ve dahilik sınırının arasındaki ince çizgiyi tartışma konusu yaptıran adamdır hitler.
Bir bakıyorum deha, bir bakıyorum deli.
"5 sene içinde her alman ailesinin kendi evi ve arabası olacak"
gerçekleştirdi.
mazot 1 ytl olacak teranesi yutturmaya kalkmadı, halkların kardeşliği safsatasıda uydurmadı.
Tek yaptığı kendini üstün ırk olarak lanse eden yahudileri ve uşaklarını (bknz: rusya, amerika, ingiltere özellikle polonya) sıçırttı.
Bol bol meyve verdiği için taşlanıyor. Doğaldır.
hmm. Atatürk ümüze de yunanlılar aynı şeyi yapmıyormu bugün?
Çünkü emellerine engel olunanlar atıp tutmakta sınır tanımaz.
dediğim gibi hitler 1. dünya savaşının posta güvercini, demir haç madalyası almış sıradan onbaşısı, 2. dünya harbinde emperyalizme köle olmayın gelin bize köle olun diyen megaemperyalistlere (bknz:rusya, amerika fransa, ingiltere) dur etmiş bir dehadır.
Kalkıp burada rusların sosyalist davullarını dövmek, amerikanların ve ingilizlerin köle olmayın başkalarına, gelin bizim sömürgemiz olun çağrılarına kulak ardı yapmamak iş değil.
Nitekim gördük onları da (ingilizlerin hint katliamları amerikanların kızılderili katliamları, leninin 25milyon kişinin ölümünden stalinin 50 milyon kişinin ölümünden sorumlu olması gibi) yaptıkları işi de. Halkların kardeşliği, demokratik haklar ve özgürlükler adı altında "ulan amına kaktığımın çocuğu ya komünist olacan ya ölecen" deyyu çoktan seçmeli sınırlı sorumluluk ya da "vay amına koduğumun komünisti sen şerefsizin önde gidenisin lan pezevenk" deyyu sürüm sürüm süründürmek ölmekten beter etmek.
Hitler ise olayı baştan belirleyip sömürülmeye, ezilmeye karşı çıkmış milli çağrı yapmış ya almansın ya değilsin değilsen burada işin ne? almansan neden yoksun? soruları beyinlerde yankı bulmuş bir liderdir.
Tek suçu birkaç milyon gereksiz yahudiyi ortadan kaldırmaksa eğer bu adamın, vallahi müslüman olsa fatihasını okurdum.
delilik yapmadımı yaptı elbet ama ben bilmiyorum bilmekte istemiyorum.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------delilik ve dahilik sınırının arasındaki ince çizgiyi tartışma konusu yaptıran adamdır hitler.
gerçekleştirdi.
mazot 1 ytl olacak teranesi yutturmaya kalkmadı, halkların kardeşliği safsatasıda uydurmadı.
Tek yaptığı kendini üstün ırk olarak lanse eden yahudileri ve uşaklarını (bknz: rusya, amerika, ingiltere özellikle polonya) sıçırttı.
dediğim gibi hitler 1. dünya savaşının posta güvercini, demir haç madalyası almış sıradan onbaşısı, 2. dünya harbinde emperyalizme köle olmayın gelin bize köle olun diyen megaemperyalistlere (bknz:rusya, amerika fransa, ingiltere) dur etmiş bir dehadır.
Kalkıp burada rusların sosyalist davullarını dövmek, amerikanların ve ingilizlerin köle olmayın başkalarına, gelin bizim sömürgemiz olun çağrılarına kulak ardı yapmamak iş değil.
Nitekim gördük onları da (ingilizlerin hint katliamları amerikanların kızılderili katliamları, leninin 25milyon kişinin ölümünden stalinin 50 milyon kişinin ölümünden sorumlu olması gibi) yaptıkları işi de. Halkların kardeşliği, demokratik haklar ve özgürlükler adı altında "ulan amına kaktığımın çocuğu ya komünist olacan ya ölecen" deyyu çoktan seçmeli sınırlı sorumluluk ya da "vay amına koduğumun komünisti sen şerefsizin önde gidenisin lan pezevenk" deyyu sürüm sürüm süründürmek ölmekten beter etmek.
Hitler ise olayı baştan belirleyip sömürülmeye, ezilmeye karşı çıkmış milli çağrı yapmış ya almansın ya değilsin değilsen burada işin ne? almansan neden yoksun? soruları beyinlerde yankı bulmuş bir liderdir.
Tek suçu birkaç milyon gereksiz yahudiyi ortadan kaldırmaksa eğer bu adamın, vallahi müslüman olsa fatihasını okurdum.
-----------------------------Eğer Hitler ilerleseydi şimdi seni gözetleyen bir gestapocu olurdu merak etme. Hitler sadist şerefsiz, insandan sabun yapılacağını tüm dünyaya öğretti. Salak Hitler kış koşullarını göz önünde bulundurmayarak askerlerini Sovyet topraklarında donarak ölmesini sağladı. Ayrıca Hitler'i yaratanlaın kimler olduğu öteden beri bellidir. Şu an senin Türkler ve diğer müslüman kitleler orada büyük baskılar altında yaşamaktadır. Tüm dünya salt Alman ırkı olamayacağı gibi, salt Türk ırkıda olamaz. Tek taraflı düşünmeyelim. Faşizmin hedefi çok açık bellidir. Tepende baston olsaydı en radikal anarşist olurdun emin ol!
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------delilik ve dahilik sınırının arasındaki ince çizgiyi tartışma konusu yaptıran adamdır hitler.
gerçekleştirdi.
-----------------------------Eğer Hitler ilerleseydi şimdi seni gözetleyen bir gestapocu olurdu merak etme. Hitler sadist şerefsiz, insandan sabun yapılacağını tüm dünyaya öğretti. Salak Hitler kış koşullarını göz önünde bulundurmayarak askerlerini Sovyet topraklarında donarak ölmesini sağladı. Ayrıca Hitler'i yaratanlaın kimler olduğu öteden beri bellidir. Şu an senin Türkler ve diğer müslüman kitleler orada büyük baskılar altında yaşamaktadır. Tüm dünya salt Alman ırkı olamayacağı gibi, salt Türk ırkıda olamaz. Tek taraflı düşünmeyelim. Faşizmin hedefi çok açık bellidir. Tepende baston olsaydı en radikal anarşist olurdun emin ol!
aynı olayı enver paşada yapmadımı ?kış kosulları altında ve bunu bile bile binlerce askerin şehit düşmesine sebep olmadımı ? Ayrıca tuğrulbaba'nın dediklerine noktası noktasına katılıyorum.. -
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Dediğini gibi tek taraflı düşünmeyelim.
"Şu an senin Türkler ve diğer müslüman kitleler orada büyük baskılar altında yaşamaktadır" burada dediğin doğruysa ki sen diyorsan doğrudur, kimse kimseyi bulundukları yerde zorla tutmuyor. Hapishaneler hariç. Ben istenmediğim yerde durmam. Yükümü tuttuysam almanyada çıkar gelirim memleketime. Bu 1+1=2 hadisesidir.
Şimdi ters yönden bakalım.
Ben lider olarak çıksam kalksam desem ki
"milli çağrı ilan ettim tüm Türkiye Türkleri ve Türkiyeyi gerçekten seven kendini Türk olaak hisseden herkes Türkiyeye gelecek ne biçildiyse ne kesildiyse onu yiyecek elini taşın altına koyacak"
Kaç tane alamancı türk gelir dersin? Şimdiki kuşaklar orada yetişen nesiller büyük bir çoğunlukla Türkiyeye gelmek dahi istemiyor. Kendi dilini dahi düzgün konuşamıyor.
Şimdi;
sen almanyada amerikada yaşa, orada kazan getir ülkene yatırım yap kendi çapında fabrika aç, tarla al, teknoloji getir dediğimde sen bana ne dersin? De get baba bana mı kaldı? dersin.
Birincisi popüler kültür dediğimiz gündemi meşgul eden zırva tv programlarından, magazinden arındırmalıyız.
İkincisi dilimizden utanmamalıyız.
Üçüncüsü makam mevki(statü) düşkünlüğünden vazgeçmeliyiz.
Kanaat, sabır ve şükretmek gibi düşünce kalıplarını bünyede birleştirmeliyiz.
Ve azim dediğimiz hadise ile bütünlemeliyiz.
Ayrıca anarşist olmadığımı nerden biliyorsun ? :) Emin ol çok sabırlı ve tabir yerindeyse deve kini güden bir adamım..
-
ırkmış milletmiş hepsi boş, sonuçta her ırkın içinde iyi ve kötü insanlar var, ama önemli olan insan olmasıdır. Adolf hitler faşistin önde gideniydi, ve eminim şimdi cehennemin en ücra köşesinde cayır cayır yanıyodur, ve onun cehenneme götürdüğü kömür(günahlar) herhalde bin yıl kadar idare eder onu.
-
__d_mode__ bunu yazdı:
ırkmış milletmiş hepsi boş, sonuçta her ırkın içinde iyi ve kötü insanlar var, ama önemli olan insan olmasıdır. Adolf hitler faşistin önde gideniydi, ve eminim şimdi cehennemin en ücra köşesinde cayır cayır yanıyodur, ve onun cehenneme götürdüğü kömür(günahlar) herhalde bin yıl kadar idare eder onu.
-----------------------------herkesin görsulerine saygım vardır ama bu kadarda gereksiz,yuzeysel ve bilgiden yoksun post atarak konuyu kirletmesen diyorum arkadasım cok mu sey isitiyorum lütfen bilginiz varsa yazın kaldı ki bu konuyu hitlerin göruslerini tartısmak için açmadım.
-
lemuria nerde lemuria bırakın acıklasın her şeyi:=)
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------herkesin görsulerine saygım vardır ama bu kadarda gereksiz,yuzeysel ve bilgiden yoksun post atarak konuyu kirletmesen diyorum arkadasım cok mu sey isitiyorum lütfen bilginiz varsa yazın kaldı ki bu konuyu hitlerin göruslerini tartısmak için açmadım.
görüşlerine göre deilsen ne o zaman adam faşizm denilen şeyle yatıp kalkmıs bu kdardır.yunan milliyetçileni sevmeyiz ama hitleri överiz saçma bişi.orda yahudiler olmasa türkler olsa yine aynı şey olurdu saf alman ırkı diye saçma sapan bişiyle uğrasan insan için güzel şeyler mi yazmamızı istiyon. -
Serser1 bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------__d_mode__ bunu yazdı:
görüşlerine göre deilsen ne o zaman adam faşizm denilen şeyle yatıp kalkmıs bu kdardır.yunan milliyetçileni sevmeyiz ama hitleri överiz saçma bişi.orda yahudiler olmasa türkler olsa yine aynı şey olurdu saf alman ırkı diye saçma sapan bişiyle uğrasan insan için güzel şeyler mi yazmamızı istiyon.
-----------------------------ya surdan bi git desem arkadasım seninle bunları tartıscak kadar seviyeyi indrimem hani bi söz vardır cahilin yanında kitap kadar sessiz ol
che yi bilrisin dimi görusleri fikrileri vardır işte onlar bana uzaktır ama adamın dusuncewlerin gerceklestirmek için ölumu bile göz almasını takdir ederim anladın
hee birde ben kimseden bir şey istemem alırım bu yuzden begenmiyorsan ceneni kapatıcan eline hakim olucan bu konuya girmiyecen anladın hadi