Adsense Kardeşliği !
-
Forumda daha önce böyle bir msn grubu kurulmuştu , birbirimizin internet sitesindeki adsense reklamına tıklıorduk , geçen sense 150 $ a yakın bi para almstm google dan..Halen yapan varmı acaba ?
İlgilenenler bana PM atsın , herkezin msn ini list yapıp diğer kişilere atıcam , -
benim senin gibi bir kardeşim yok :))
işin şakası holyzone son zamanlarda sömürüyodu msn grup felan hikaye oldu :)
-
hocam sen bana su adsense olayını anlat bana sabah aksam adam tıklattırıcam ben ama bu olkayı banda bı anlatın pm ayarsan msn de konusalım
-
Blogumda adsense filan yok ama link paylaşımı yapıyorum:
- İkv Oyunu SonHilal Fun Club...
- En Gelişmiş arama motoru Gugıl amca >> Öylesine ekledim.
- Uluslararası islam sitesi islam.com >> İslami evlkilik :D İyi adam gönderiyor :D
- Web Proglamla Uzmanı YasirPRO >> Benim ms-proyu burdan çalıp editlemiştim ayıptır adama :D
-
cLust3R bunu yazdı:
-----------------------------
Forumda daha önce böyle bir msn grubu kurulmuştu , birbirimizin internet sitesindeki adsense reklamına tıklıorduk , geçen sense 150 $ a yakın bi para almstm google dan..Halen yapan varmı acaba ?
İlgilenenler bana PM atsın , herkezin msn ini list yapıp diğer kişilere atıcam ,
-----------------------------eğer o script varsa biri paylaşabilirmi.
-
bloglardan gelen adsense kazancının yüzde kaçını alabiliyorsun?
-
Birinin oturup sürekli ilgilenmesi gerekiyor ayrıca çok fazla olmaması lazım
geçen sefer yapmıştık saadet zinciri ama ilgilenemiyordum dağıldı gitti msn grup hala duruyor sanırım onun için:D
-
hocam olmuyor boşuna zorlama çok denedik, bi zamandan sonra kopuyor uğraşmana değmez..
-
Kreyzi bunu yazdı:
Birinin oturup sürekli ilgilenmesi gerekiyor ayrıca çok fazla olmaması lazım
geçen sefer yapmıştık saadet zinciri ama ilgilenemiyordum dağıldı gitti msn grup hala duruyor sanırım onun için:D
-----------------------------hocam o scripti paylaşabilirmisin acaba?
-
MSN adresini PM ile gönderen herkeze 1-2 gün içinde diğer kişilerin msn adreslerini liste yapıp göndericem PM ile..
Kısacası herkez birbirini msn e eklior , geçen sene yaklasık 10-15 kişi vardı , sitenizin linkini veriorsunuz , karsı tarafta size veriyor , tıklıyorsunuz..
Geçen sene bana 150 $ gelmişti fakat adsense hesabı iptal olan arkadaslarda olmustu o yüzden tıklarken sayfada biraz dolasıp tıklıyorduk..
Siteler free host olmadıgı sürece sorun olmuyor , kendi basınada biraz hit alırsa ödemeyi yapıorlar kısacası..Yani site haftada 200 hit alıp 50 adsense reklamı tıklandıgında google ödemeyi yapıyor..
İlgilenenler msn adreslerini yollasınlar PM ile..
-
samurai bunu yazdı:
bloglardan gelen adsense kazancının yüzde kaçını alabiliyorsun?
Hocam 150 $ lık kazanç vardı google adsense de geçen sene hepsini yolladılar.. Suan için 40$ a yakın bi kazanç var fakat tıklamadan birikmiş bu .