Adsense Kardeşliği !
-
işin içine para girerse orda kardeşlik olmaz helede yeşil dolarlar söz konusu ise :)
-
yamayın arkadaşlar.. banlandım ortada kaldım.. kimle dans ediniyoz google amca acımıyor söyleyim.
-
bunu bi kere basarmıstık sanki :D yine yapabilriiz
-
guzel bir sistem kurarsaniz gelirim :) desteklerim
-
adsense hesabım kapatıldı malesef.. blogger'da backlink yapabiliriz.Günlük 200 ziyaretçinin uğradığı bir blogum var.(imzamdaki).Son zamanlarda makale yazmadığım için hitim düşüyor.Blogger yazarları birbirimize destek olabilirz.
-
güzel fikir ama gugıl yemez :F
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
adsense hesabım kapatıldı malesef.. blogger'da backlink yapabiliriz.Günlük 200 ziyaretçinin uğradığı bir blogum var.(imzamdaki).Son zamanlarda makale yazmadığım için hitim düşüyor.Blogger yazarları birbirimize destek olabilirz.
-----------------------------aslında olabilir ben varım ilgileniyorsan pm at en azından hitimizi yükseltiriz. Bir kaç kiişide reklamlara tıklar umarım :D
-
qra51 bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------aslında olabilir ben varım ilgileniyorsan pm at en azından hitimizi yükseltiriz. Bir kaç kiişide reklamlara tıklar umarım :D
-----------------------------Hocam bunu yapmak için 3 siteye ihtiyacımız var.Karşılıklı link vermek bir işe yaramaz.İkincisi bu imzandaki siteden bahsediyorsan hiç konu yok sitede :S küçük bir rebanner ayarla ben ekleyim sadece hiti artsın bari :S
-
bende varım gençler.
yaşasın adsense yaşasın google baba :)
yalnız google nin hiç acıması yok
banlanacağım gözüyle bakıyorum
hadi hayırlısı :)
-
ee yapılacaksa şimdi kaç kişi oldu ?
güzel birşeyler çıkacaksa bende varım..
konuyu açan arkadaş bir saysın bakalım, kaç kişiyiz :D
biz kac kisiyiz :D
tuncay'ın platformu gibi oldu :D