Adsense Kazançlarınız, Alexa Sıralamanız, Ziyaretçi Sayısı
-
3 kdan 300 mü mk ben ölmeye gidiyom 10 kasımdaki istatistik bugunde böyle bitti :(
-
WildWamqire bunu yazdı
3 kdan 300 mü mk ben ölmeye gidiyom 10 kasımdaki istatistik bugunde böyle bitti :(
hassas kategorileri ve aşağıdaki reklamları engelle. ayrıca reklam sunma sekmesinden ilgi alanı tabanlı reklamları ve üçüncü taraf reklamlarını da kapat fakat bunları 3-4 gün arayla yap. mesela ilk gün hassas kategorileri engelleyip 3-4 gün gözlemle, sonrasında da diğerleri için aynı şeyleri yap. birisi olumlu birisi olumsuz etki ederse hangisi olduğunu tespit edebilirsin böylece.
facebook.com
facebook.com.tr
turkcell.com
turkcell.com.tr
google.com
google.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr
www.turkcell.com
www.turkcell.com.tr
www.google.com
www.google.com.tr
-
itfaiyeci bunu yazdıWildWamqire bunu yazdı
hassas kategorileri ve aşağıdaki reklamları engelle. ayrıca reklam sunma sekmesinden ilgi alanı tabanlı reklamları ve üçüncü taraf reklamlarını da kapat fakat bunları 3-4 gün arayla yap. mesela ilk gün hassas kategorileri engelleyip 3-4 gün gözlemle, sonrasında da diğerleri için aynı şeyleri yap. birisi olumlu birisi olumsuz etki ederse hangisi olduğunu tespit edebilirsin böylece.
facebook.com
facebook.com.tr
turkcell.com
turkcell.com.tr
google.com
google.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr
www.turkcell.com
www.turkcell.com.tr
www.google.com
www.google.com.tr
bu hassas kategorielr dedgin +18 ve cinsellik ile ilgilimi birde aşağıdakilerin reklamlarınımı engelleyim öylemi gözlem yapayım
-
WildWamqire bunu yazdıitfaiyeci bunu yazdıWildWamqire bunu yazdı
facebook.com
facebook.com.tr
turkcell.com
turkcell.com.tr
google.com
google.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr
www.turkcell.com
www.turkcell.com.tr
www.google.com
www.google.com.tr
bu hassas kategorielr dedgin +18 ve cinsellik ile ilgilimi birde aşağıdakilerin reklamlarınımı engelleyim öylemi gözlem yapayım
hassas kategoriler o sekmedeki bütün kategoriler oluyor, hepsini engelleyip gözlem yap. 3-4 gün geçsin sonrasında bu reklamları engelleyip gözlem yap. 3-4 gün geçsin reklam sunma sekmesinden ilgi alanı tabanlı reklamları ve üçüncü taraf reklamlarını kapat. olumsuz etkisi olanları görürsen bu iki haftalık süreçte geri alırsın.
-
eyw hocam öyle bir deniycem bakalım nasıl oalacak 3-4 gün kalsın öyle sonra dediğiniz siteleri hallederiz randıman vermesse bunlar
-
bu listelediklerin zaten bilindik olduğu iiçin ücret vermıyormu google veya azmı reklam veriyor hocam mantık nedir.
-
HeYeT bunu yazdı
bu listelediklerin zaten bilindik olduğu iiçin ücret vermıyormu google veya azmı reklam veriyor hocam mantık nedir.
hem tbm hem de tıklanabilirliği düşük.
-
Bu benim Youtube kanalina ait, durum nedir ne degildir,pek olumlu degil herhalde. :)
-
O değilde benimki dolarda siz tl ye nerden çevirdinşz bari .çok görüksün :))
-
coğrafik hedef diye Türkiye yi ayarlamadım