Adsense Spam
-
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim Adsense olayında %100 cahil bir kişiliğim bun sığınarak birkaç sorum olucak.Adsense'de para reklamlara tıklanma ile kazanılıyor ise.Proxy ile bu reklamlara tıklansa bir problem ortaya çıkarmı?
-
Google herşeyi alır herşeyi bilir...
işin içinde ückağıt olduğunu sezdiği anda yok eder seni :)
Ayrıntılı bilgi forumda var...
-
tek ip adresine baksa haklısın :)
-
tıklanılan bölgeye, bilgisayarın ekran çözünürlüğüne bile bakıyormuş :D proxy yermi hiç karşında gogle var
-
Ekran çözünürlüğü olayı ilginç, geçen gün aklıma geldide google bunu nasıl anlıyor diye düşündüm kendi kendime, web browser demek ki böyle bir bilgi taşıyorki google bunu öğrenebiliyor belki user agent değişikliliği gibi tarayıcıyla oynayarak farklı farklı sahte çözünürlükler üretmesi sağlanabilir diye düşünüyorum.
-
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------
Ekran çözünürlüğü olayı ilginç, geçen gün aklıma geldide google bunu nasıl anlıyor diye düşündüm kendi kendime, web browser demek ki böyle bir bilgi taşıyorki google bunu öğrenebiliyor belki user agent değişikliliği gibi tarayıcıyla oynayarak farklı farklı sahte çözünürlükler üretmesi sağlanabilir diye düşünüyorum.
-----------------------------Adam niye çözünürlükle filan uğraşsın ki?Eğer o kadar bilgiye ulaşabiliyosa makinein MAC'ını alır al sana en kral kalıtım yolu.
-
100$'ı banlanmadan biriktirmiş olsan bile pin yollamadan önce yapılan tıklamaları tek tek kontrol ediyolar.yani hesabına bi kere pin geldikten sonra hile yapman daha kolay.
ama webmaster arkadaşların haklarını yemeyin.....adam gibi site yapın kazanırsınız..
-
kardeş alacan bi usb modem ip değişip değişip tıklayacan
-
DJ_Alper bunu yazdı:
kardeş alacan bi usb modem ip değişip değişip tıklayacan
yemebizi -
Ya şef şimdi anlamadığım proxy ip'yi masklamıyormu?Yani googledaki ofisboylar spam ile normal tıklamayı nasıl ayırt ediyor?
-
TeRRoR bunu yazdı:
Ya şef şimdi anlamadığım proxy ip'yi masklamıyormu?Yani googledaki ofisboylar spam ile normal tıklamayı nasıl ayırt ediyor?
Uzağa gitmeye gerek yok, tarikata bir dene istersen anasayfada "son ezik" diye manşet olursun.