Adult Site İçin Host Sponsoru
-
başlıktaki gibi. adult site kurmayı düşünüyorum. ilk olduğu için deneme yanılmalar çok olacak. tema tutturmak sistemi öğrenmek filan işte.
bu yüzden kısa süreliğine host konusunda sponsor olabilecek biri varsa süper olur.
-
adult konusunda forumlarda falan gördüğün duyduğun kazançlara pek inanma sıkıntılı birşey sabır ister para ister, ama bizzat yakın akrabam olur forumdan Nibun a ulaşabilirsin geçen hafta sitede dönüp duran adult site ona ait bi ulaş konuş
-
Lotus bunu yazdı
adult konusunda forumlarda falan gördüğün duyduğun kazançlara pek inanma sıkıntılı birşey sabır ister para ister, ama bizzat yakın akrabam olur forumdan Nibun a ulaşabilirsin geçen hafta sitede dönüp duran adult site ona ait bi ulaş konuş
bi pm atayım hocam.
zaten direk kar amacım filan yok. önce sektörü öğrenmek istiyorum. herkes farklı şeyler söylüyor.
bizzat test ederek bilgi edinmek en iyisi.
-
bide bu adult işinden sıkıntı çeken bi mürid mi müdir yakınımı ne vardı mahkemeyle uğraşıyordu bide onu bul istersen başlamadan...
-
tema lazım olursa yaparım uygun fiyata:D
-
cok sikintili isler. haberin olsun. bence hic bulasma
-
paylasimli host var. istersen pm at beraber kullaniriz. benim sitelerde adult.
-
@leadertay @huerfanos
tavsiyeler için saolun. epeydir kovalıyorum. sağlam kazığa bağlamaya çalışacaz bakalım.
@1234567B
alacağım script belli. saol yinede.
@systemerror
yarın pm atarım hocam. hatta varsa skype adresini pm ile atarsan daha iyi olur.
-
bende adult site açmayı düşünüyorum ama
Turk Ceza Kanunu'nun 226. maddesinin 2.Maddesine Gore
(2) Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri basın ve yayın yolu ile yayınlayan veya yayınlanmasına aracılık eden kişi altı aydan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.diye bişey gördüm geri adım attım ne dersiniz?sitemin kapanması dışında bişey olabilir mi ?
-
saqeslanger bunu yazdı
bende adult site açmayı düşünüyorum ama
Turk Ceza Kanunu'nun 226. maddesinin 2.Maddesine Gore
(2) Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri basın ve yayın yolu ile yayınlayan veya yayınlanmasına aracılık eden kişi altı aydan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.diye bişey gördüm geri adım attım ne dersiniz?sitemin kapanması dışında bişey olabilir mi ?
olur hapis cezası yanında çevren tarafından göreceğin tavır ve polislerin hareketleri yıpratır seni önermiyorum bu işi yapmanı
-
Türk Videoları, Gizli Çekim Videoları, Ens est ve c0 cuq ha bir de heyvanlı videolar olmadığı sürece pek sıkıntı yok yani avrupa ve amerika kaynaklı film şirketlerinin çektiklerini yayınladığında bir sıkıntı oluşmuyor en fazla tib banlıyor siteyi